- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ваканции 2010-2011
Никога!Първоначално написано от OneInMillion
Никога, никога, никога няма да отида на 3ти януари на училище! Това е ненормална работа!
И спря да се върти за миг земята..
я дайте и в другите държави ква им е ваканцията хаха убеден съм че е до 10-ти поне
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Мама им министърска да еба. Тея гавра ли си правят?! Остави, че учим до на майка си 30-тия юни, че и съвсем ни махнаха зимната. Преди години си спомням, че беше до 10 някъде, после я намалиха до 7 януари, викам аре окей няма проблем, ама т'ва до 3-ти?! Гавра,гавраа..
в другите дърржави определено е по-добре нареденоПървоначално написано от cunt
![]()
ваканциите са по-малки по 1 месец,но са често. Значи братовчедка ми е в Гемания и щото нали много заета(там много извънкласни дейности има) ми пише само когато е ваканция.Та д/г са така(поне нейното у-ще) лятната ваканция е от 13 юли и някъде до началото на септември/края на август.Значи около месец и полувина което си е перфектно.Не мога да разбера ква е тая дългата при нас.3 месеца да умреш от скука.Доста неща се забравят,а пък още първата седмица ни заливат с входящи
Имат голяма коледна ваканция около месец пак.което си е чудесно,не като нашата.Точно това е времето Коледата когато се събираш със близки и роднини,радвате се на празничен обяд.А ние тука кво??Още на първият ден от новата година на у-ще
Имат и голяма велиденска ваканция около месец.И пролетна около 2 седмици.
Тея са общо взето по-големите,но има и други.
Иска ми се и при нас да беше така,или по-точно и аз да съм в Германия сега с неяКато й слушам разказите ми става жал за полужението тука :// И дори малко завист,айде сега да си призная да не се лъжем. Освен добре уредените ваканции и системата е чудесна,уау <33 Има доста практика,интересна да увлече децата да учат.А не само суха теория дето те кара да заспиш докато четеш.И както каза един преди мене,въобще ако можеш да разчетеш кво е написано.И аз седя със речника докато се опитвам да прочета урока.Тея кво,нас ли ще учат или ще се доказват те колко са учени
бааахти и тъпите дати...ужасна система!!!ужаснаа!!! мога още с часове да се оплаквам,ама трябва да захващам биологията.Ако въобще мога нещо да разбера от тея завъртение изречения :/
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Но все пак си оставам с надеждата, че ще плъзне някой вирус /тоя път магарешки/ или ще затрупа един голям сняяяг.. абе ще си изкараме ваканциите даже повече, отколкото е дадено![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
ти сериозно ли го написа тва или се ебаваш?Първоначално написано от Force_bladeR
Момче, докато ти си бършеш задника в столчето, чудейки се кво да правиш през часа, аз ше си спукам моя от учене за матури, държавни изпити по модулните и кандидат-студентски.. айде приятно ти учене на 3ти януари, а и през юни месец..
Свикнала съм, че ваканциите са кратки, кво да се праи. Докато се огледаш и пак почнало училището. Пфффффф, мразя го, мразя го, мразя го. Да минават тия 2 години и да се махам някъде![]()
Тогава сигурно друго ще говоря, но за сега мнението си ми е тва..
Съгласен съм,че няма да е лошо да направят ваканциите през 3 месеца и да са по 1 месец дълги.Първоначално написано от December
То е сигурно, че ще има дървена ваканция.Първоначално написано от ameli
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Звучи ми повече от перфектно! <3Първоначално написано от December
В Германия наистина са им такива ваканциите което си е просто супер.Ама какво е това на 3-ти на училище догодина 2-ри ще е понеделник и сигуро тогава ще сме на даскало.Ужас аз докато се осъзная трябва да уча вече.От две-три години насам коледната ваканция си е прекалено къса.Не е нормално на 23-ти декември да сме на училище и тъкмо сме почнали да празнуваме да се радваме и след 7 дни айде пак.Говорят да ни скъсяват лятната ваканция, но не са се засилили да направят нещо по въпроса да ни удължат зимната.
Да бе, с нашите искахме да си направим семейна веаканция през зимата, а то тогава била малка. Трябва зимната да е по-голяма от пролетната.
ЕЕЕЕ ако ни скъсят и лятната ваканцияПървоначално написано от IvUsHkA
не стига,че ни резнаха зимната с 5-6 дни,пфф ако скъсят лятната ще започна партизанска война!!!
![]()
Значи другата година само 24,25,31 и 1 сигурно няма да учим?
То това дори не е ваканция,тия май не са наред?
![]()
![]()
![]()
![]()
До 2ри януари ?! Тия ако искат на 1ви да си пием шампанското с даскалите, тъпаци такива![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...
Аз ще имам само зимна, щото пролетната ще имам производствена практика![]()
![]()
![]()
![]()
До втори януари![]()
Ми то за повечето е още Нова Година тогава бе
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Като ги знам какви са изкукуригали...начи от мен пушкитеПървоначално написано от Greennight
![]()
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
оу.. след НГ в събота интересно как ще се иди на у-ще в Понеделник.. за 1 ден леко трудно да се поосвестиме![]()
интересно нагодина как ще е като се пада в Неделя.. после направо на даскало![]()
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Съчувствам ти...Първоначално написано от Tempest
Абе, кога беше International Skip School Day ? Тая учебна година смятам да го уважа![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
пикам ти на съчувствието... всички знаят да мрънкат! По цял ден мрънканици слушам.. живота е гаден - приемете го! Не винаги става по вашата.. факта, че нещо не ви харесва, изобщо не се влияе на световната икономика (както се казва)! Приемете го! 99% от хората не ги ебе за вашето негодувание... приемете го! Стига сте хленчили, стига сте се глезили! Живота се живее, не се мързелува!
Не се ядосвай, сарказъм бешеФорума е точно, за да мрънкаме на непознати, вместо да дразним приятелите си
![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Не мисля, че е нормално зимната ваканция да започва от 23-ти (имайте предвид, че същата седмица ще ни издрънкат поне 1-2 класни) и да свършва 3 дни след Нова година.
Относно другите ваканции - пролетната си е дълга, няма какво да се лъжем, но междусрочната т.нар. "ваканция" за мен е пълна пародия. 3 дни за какво са ми? По-добре да си ходя на училище и да не ми се бърка системата на учене.
И освен всичко останало... Много мрънкате. Вярно, че коледната е кратка, ама забравяте, че всяка година задължително има грипна/дървена ваканция, която продължава най-малко 2 седмици.
Така че не е толкова зле положението. Ще си имаме свободно време.![]()
Само дето винаги я слагат тая дървена вече, като е късно. Аз, примерно си счупих глезена и доста хора от моето даскало си счупиха по нещо и те след 1 седмица решиха, че трябва да ни пуснат във ваканция. Пък и какво ви пречи, че хората мрънкат, че нали за това са форумите, да се оплачеш, да си изкараш малко яд, т'ва онова. Не влизайте в темата тогава, като едва ли сте очаквали тука да се кефим, че ще ходим повече на даскало.
Охх.. Коледната е много кратка бе.![]()
Исках поне за рождения ми ден да съм ваканция.
Мъка, мъка, мъка..
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?