Цитирай Първоначално написано от December
Цитирай Първоначално написано от cunt
я дайте и в другите държави ква им е ваканцията хаха убеден съм че е до 10-ти поне
в другите дърржави определено е по-добре наредено
ваканциите са по-малки по 1 месец,но са често. Значи братовчедка ми е в Гемания и щото нали много заета(там много извънкласни дейности има) ми пише само когато е ваканция.Та д/г са така(поне нейното у-ще) лятната ваканция е от 13 юли и някъде до началото на септември/края на август.Значи около месец и полувина което си е перфектно.Не мога да разбера ква е тая дългата при нас.3 месеца да умреш от скука.Доста неща се забравят,а пък още първата седмица ни заливат с входящи
Имат голяма коледна ваканция около месец пак.което си е чудесно,не като нашата.Точно това е времето Коледата когато се събираш със близки и роднини,радвате се на празничен обяд.А ние тука кво??Още на първият ден от новата година на у-ще
Имат и голяма велиденска ваканция около месец.И пролетна около 2 седмици.
Тея са общо взето по-големите,но има и други.
Иска ми се и при нас да беше така,или по-точно и аз да съм в Германия сега с нея Като й слушам разказите ми става жал за полужението тука :// И дори малко завист,айде сега да си призная да не се лъжем. Освен добре уредените ваканции и системата е чудесна,уау <33 Има доста практика,интересна да увлече децата да учат.А не само суха теория дето те кара да заспиш докато четеш.И както каза един преди мене,въобще ако можеш да разчетеш кво е написано.И аз седя със речника докато се опитвам да прочета урока.Тея кво,нас ли ще учат или ще се доказват те колко са учени

бааахти и тъпите дати...ужасна система!!!ужаснаа!!! мога още с часове да се оплаквам,ама трябва да захващам биологията.Ако въобще мога нещо да разбера от тея завъртение изречения :/
Съгласен съм,че няма да е лошо да направят ваканциите през 3 месеца и да са по 1 месец дълги.