- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гинекомастия+снимки
Здравейте , някой от вас гледат тази тема само заради снимките (предполагам) , но забелязах , че имам този проблем от около 2 години и много се притеснявам от него , всеки ден когато излизам от вкъщи си обличам ризи и всякакви горини неща само и само да прикрия тази ужасна болест , моля помогнете ми и кажете ми как да я премахна , но не и чрез оперативен път , ако може някакъв друг начин ето и снимки:
1. http://www.prikachi.com/images/346/2519346J.jpg
2. http://www.prikachi.com/images/347/2519347x.jpg
Щом се престрашавам да сложа снимки , значи проблемът ми е доста голям , моля без подигравки и други подобни , моля ви помогнете ми![]()
I JUST DONT GIVE A FUCK !
Нз брат не мога да ти помогна,но мога да те успокоя,не е толкова зле,виждал съм снимки на много по-лош случай....
Прочети това http://www.gynecomastia-bg.com/ и естествено преди използването на тези медикаменти се консултирай с лекар.Успех.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Видях го ама не ми се чете толкова много![]()
Брато много лошоНезнам немога да ти помогна освен да те утеша, че има и по лоши случаи. Защо не се обърнеш към личния си...
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Тука вече не мога да ти помогна,мързелът за разлика от гинекомастията няма лек.Първоначално написано от kireca
![]()
Обърни се към личния си лекар тогава.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Срам ме е![]()
Няма от какво да те е срам.На лекаря това му е работата-да те прегледа,да разбере какъв е проблемът и да го решите.Стегни се и споко.![]()
Audrey Hepburn
Абе няма какво да те е срам! Отиваш и той ще ти каже какво да направиш
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
брат , тичай при личния , защото ако е все още е в ранен стадии може да ти помогне и без оперативна намеса. И аз го имам , при мен е по-лек случай понеже спортувам активно от доста време и понякога ореолите ми са с по-голям диаметър , но имам мазно под тях . Тоест това което се опитвам е чрез дигане на голями тежести и сваляне на мазнини да увелича производството на тестостерон и намаля ароматизацията на естрогена. Абе наркатко без много обяснения.
ЯЖ МЕСО и ДИГАЙ ТЕЖКО. 100% ще има подобрение.![]()
Гинекомастията се лекува с операция в 90% от случаите.
Трябва да направиш следното:
Отиваш при ДЖП–то и искаш талон за ендокринолог. Това е доктор, който се занимава с хормоните и всякакви жлези на прост език казано, а гинекомастията в голяма част от случаите се дължи точно на хормони. Той ще ти каже дали ще стане с лекарства или не и, ако не при кога да отидеш за операция. Тази хирургическа интервенция се води за лека и се състои в премахването на млечната жлеза.
Заминавай на лекар и стига си се излагал. Момче си, не момиче...от какво те е страх? Ендокринологът вижда такива неща (че и в пъти по-зле от теб) всеки ден. Стига си се шашкал.
Успех.![]()
Не те е срам от нас, които не можем да помогнем, а от човек, който се занимава с товаСрам, страх.. забрави ги. Ако искаш да се оправяш отивай на лекар
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Зависи , какво разбираш под 'оправят.' Просто настръхват, а и си все още много малък , нормално е да имаш хормонален дисбаланс. Или просто са подпухнали малко , ако е нещо по-пошо , започвай да тренираш , ако много се притесняваш , бягай и ти при личниа .Първоначално написано от Waterpolo1997
![]()
Мисля че си е баш гинекомастия и освен да отидеш ма доктор,друго не можеш да направиш.![]()
Хем това те притеснява много, хем те подтиска, хем не го желаеш и в същото време те мързи да прочетеш една статия и се срамуваш да отидеш при личният си лекар? Ако искаш да си помогнеш трябва да преодолееш всичко това, с вълшебни приказки и с утехи от форумци не става.
Имаш доста ясно изразена гинекомастия. Наистина трябва да отидеш и да си излседваш хормоните. Имаш доста подкожни мазнини и малко мускули, това говори за лошо съотношение мъжки/женски хормони.Първоначално написано от kireca
Прочети www.gynecomastiq-bg.com , там ще откриеш МНОГО отговори!!! Обещавам ти да е най-полезното нещо за теб, което си чел през последните години!
Гинекомастия - - причини, лечение и информация. Споделеният опит и знания на един мъж с женски гърди (гинекомастия)!
Абе момче, срам те е да попиташ момиче за нещо, срам те е да отидеш пир лични си лекар, при положение, че това му е работата? Мъриз те да прочетеш статия за това, което ти има? Ами тогава ще си седиш с проблема.![]()
от 2-та снимка виждам, че си пълничак ако отслабнеш предполагам ще се приберат и прави лицеви опори+ тва в моя клас имаше едно момче което беше много по-зле и си ходеше спокойно, хич не му пукаше![]()
при мен се появиха когато бях на 14-15 .Първо на едното зърно , после и на другото.До колкото знам това става , когато част от андрогените се превърнат в естрогени(от мъжки в женски хормони) . Разрових се в нета и прочетох , че гинекомастията се проявява при липса на цинк в организма.През пубертета количеството на цинк рязко намалява и това е причина за заболяването.Взех си цинк по 15мг , вземам по едно на ден след хранене и мога да ти кажа , че има ОГРОМЕН успехмастната тъкан под зърната значително намаля и продължава да намалява . Наистина е много кофти като трябва да се събличаш и да се срамуваш от това
![]()
не ти се чете ...
ето ще извадя най - важното от този текст >> http://forum.fema-bg.com/viewtopic.p...e7647b34636913
Преди около 3 години започнах да се интерасувам от заболяването ми и от начините за неговото излекуване. Разбрах, че заболяването се казва гинекомастия и се премахва само чрез операция. Операцията се извършва от пластичен хирург и се консултирах с 3 специалиста. За тях бях чел най-много и реших да си избера един от тях. Интересното беше, че и тримата ми предложиха различен вариант за отстраняването на моят проблем. ; )
Първоначално написано от LifeFitness0
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Определно имаш гинекомастия преди време бях много притеснен защото мислех,че и аз имах обиколих сички сайтове и научих много,след това за да съм сигурен отидох при личния тя каза ме провери и каза че нищо нередно не вижда и нищо не напипва.Все пак за да съм спокоен я помолих да ме прати някъде за проверка прати ме на ехография доктора там ми каза,че всичко е наред.Все пак от сайтовете научих това трябва да свалиш и да заякнеш и НАЙ-ВАЖНОТО да идеш на лекар.Нормално е да има лека дисфункция през пубертета,но ВИНАГИ трябва да се проверя.При мен имаше само леко подуване от лявата страна и нищо не личи но го усештах и отидох.Направи същото!
Написах един доста дълъг отговор на момчето, но нещо не го виждам. Не знам дали чака модерация или не съм натиснал където трябва, но на кратко:
Нито един неопаративен метод няма ефект. Нито един неоперативен метод няма дори миниален ефект. Всеки неоперативен метод води до 0 /нулев/ ефект.
Общопрактикуващите лекари не са запознати със заболяването и казават, от възрастта е ще е отмине. Не е от възрастта, няма да отмине.
Операцията е протича много леко с минимален дискомфорт, и ако случите на анестезиолог, на какъвто случих аз, операция въобще няма да има - затваряш си очите за 2 секунди, отвяряш ги и всичко е приключило.
Последен съвет - опитен хирург задължително със специалност по пластична хирургия.
Няма от какво да се притесняваш а отиваи на лекар. Както ти казаха повечето ,операция е решението.Вече техниката е на високо ниво и има много специалсти.. не вярвам белезите ,които остават да са грозни ..така че смело напред .