.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Гинекомастия+снимки

Здравейте , някой от вас гледат тази тема само заради снимките (предполагам) , но забелязах , че имам този проблем от около 2 години и много се притеснявам от него , всеки ден когато излизам от вкъщи си обличам ризи и всякакви горини неща само и само да прикрия тази ужасна болест , моля помогнете ми и кажете ми как да я премахна , но не и чрез оперативен път , ако може някакъв друг начин ето и снимки:
    1. http://www.prikachi.com/images/346/2519346J.jpg
    2. http://www.prikachi.com/images/347/2519347x.jpg

Щом се престрашавам да сложа снимки , значи проблемът ми е доста голям , моля без подигравки и други подобни , моля ви помогнете ми
    I JUST DONT GIVE A FUCK !

Град
    София
    Нз брат не мога да ти помогна,но мога да те успокоя,не е толкова зле,виждал съм снимки на много по-лош случай....

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Прочети това http://www.gynecomastia-bg.com/ и естествено преди използването на тези медикаменти се консултирай с лекар.Успех.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Видях го ама не ми се чете толкова много

Супер фен Аватара на maksimal
    Град
    В къщи...
    Брато много лошо Незнам немога да ти помогна освен да те утеша, че има и по лоши случаи. Защо не се обърнеш към личния си...
    Dream..
    Think...
    Do...
    Live...
    Be...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kireca
    Видях го ама не ми се чете толкова много
    Тука вече не мога да ти помогна,мързелът за разлика от гинекомастията няма лек.

Обърни се към личния си лекар тогава.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Срам ме е

Град
    София
    Няма от какво да те е срам.На лекаря това му е работата-да те прегледа,да разбере какъв е проблемът и да го решите.Стегни се и споко.

Audrey Hepburn

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Абе няма какво да те е срам! Отиваш и той ще ти каже какво да направиш
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

брат , тичай при личния , защото ако е все още е в ранен стадии може да ти помогне и без оперативна намеса. И аз го имам , при мен е по-лек случай понеже спортувам активно от доста време и понякога ореолите ми са с по-голям диаметър , но имам мазно под тях . Тоест това което се опитвам е чрез дигане на голями тежести и сваляне на мазнини да увелича производството на тестостерон и намаля ароматизацията на естрогена. Абе наркатко без много обяснения.

ЯЖ МЕСО и ДИГАЙ ТЕЖКО. 100% ще има подобрение.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Гинекомастията се лекува с операция в 90% от случаите.
    Трябва да направиш следното:
    Отиваш при ДЖП–то и искаш талон за ендокринолог. Това е доктор, който се занимава с хормоните и всякакви жлези на прост език казано, а гинекомастията в голяма част от случаите се дължи точно на хормони. Той ще ти каже дали ще стане с лекарства или не и, ако не при кога да отидеш за операция. Тази хирургическа интервенция се води за лека и се състои в премахването на млечната жлеза.

Заминавай на лекар и стига си се излагал. Момче си, не момиче...от какво те е страх? Ендокринологът вижда такива неща (че и в пъти по-зле от теб) всеки ден. Стига си се шашкал.

Успех.

Мега фен Аватара на ameli
    Не те е срам от нас, които не можем да помогнем, а от човек, който се занимава с това Срам, страх.. забрави ги. Ако искаш да се оправяш отивай на лекар
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Аз имам същия случей,но когато се изкъпя и ми се оправят .Това гинекомастия ли е.

Цитирай Първоначално написано от Waterpolo1997
    Аз имам същия случей,но когато се изкъпя и ми се оправят .Това гинекомастия ли е.
    Зависи , какво разбираш под 'оправят.' Просто настръхват, а и си все още много малък , нормално е да имаш хормонален дисбаланс. Или просто са подпухнали малко , ако е нещо по-пошо , започвай да тренираш , ако много се притесняваш , бягай и ти при личниа .

Мисля че си е баш гинекомастия и освен да отидеш ма доктор,друго не можеш да направиш.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Хем това те притеснява много, хем те подтиска, хем не го желаеш и в същото време те мързи да прочетеш една статия и се срамуваш да отидеш при личният си лекар? Ако искаш да си помогнеш трябва да преодолееш всичко това, с вълшебни приказки и с утехи от форумци не става.

Re: Гинекомастия+снимки

Цитирай Първоначално написано от kireca
    Здравейте , някой от вас гледат тази тема само заради снимките (предполагам) , но забелязах , че имам този проблем от около 2 години и много се притеснявам от него , всеки ден когато излизам от вкъщи си обличам ризи и всякакви горини неща само и само да прикрия тази ужасна болест , моля помогнете ми и кажете ми как да я премахна , но не и чрез оперативен път , ако може някакъв друг начин ето и снимки:
    1. http://www.prikachi.com/images/346/2519346J.jpg
    2. http://www.prikachi.com/images/347/2519347x.jpg

Щом се престрашавам да сложа снимки , значи проблемът ми е доста голям , моля без подигравки и други подобни , моля ви помогнете ми
    Имаш доста ясно изразена гинекомастия. Наистина трябва да отидеш и да си излседваш хормоните. Имаш доста подкожни мазнини и малко мускули, това говори за лошо съотношение мъжки/женски хормони.
    Прочети www.gynecomastiq-bg.com , там ще откриеш МНОГО отговори!!! Обещавам ти да е най-полезното нещо за теб, което си чел през последните години!
    Гинекомастия - - причини, лечение и информация. Споделеният опит и знания на един мъж с женски гърди (гинекомастия)!

Абе момче, срам те е да попиташ момиче за нещо, срам те е да отидеш пир лични си лекар, при положение, че това му е работата? Мъриз те да прочетеш статия за това, което ти има? Ами тогава ще си седиш с проблема.

от 2-та снимка виждам, че си пълничак ако отслабнеш предполагам ще се приберат и прави лицеви опори+ тва в моя клас имаше едно момче което беше много по-зле и си ходеше спокойно, хич не му пукаше

при мен се появиха когато бях на 14-15 .Първо на едното зърно , после и на другото.До колкото знам това става , когато част от андрогените се превърнат в естрогени(от мъжки в женски хормони) . Разрових се в нета и прочетох , че гинекомастията се проявява при липса на цинк в организма.През пубертета количеството на цинк рязко намалява и това е причина за заболяването.Взех си цинк по 15мг , вземам по едно на ден след хранене и мога да ти кажа , че има ОГРОМЕН успех мастната тъкан под зърната значително намаля и продължава да намалява . Наистина е много кофти като трябва да се събличаш и да се срамуваш от това

не ти се чете ...

ето ще извадя най - важното от този текст >> http://forum.fema-bg.com/viewtopic.p...e7647b34636913

Преди около 3 години започнах да се интерасувам от заболяването ми и от начините за неговото излекуване. Разбрах, че заболяването се казва гинекомастия и се премахва само чрез операция. Операцията се извършва от пластичен хирург и се консултирах с 3 специалиста. За тях бях чел най-много и реших да си избера един от тях. Интересното беше, че и тримата ми предложиха различен вариант за отстраняването на моят проблем. ; )

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Мисля че си е баш гинекомастия и освен да отидеш ма доктор,друго не можеш да направиш.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Определно имаш гинекомастия преди време бях много притеснен защото мислех,че и аз имах обиколих сички сайтове и научих много,след това за да съм сигурен отидох при личния тя каза ме провери и каза че нищо нередно не вижда и нищо не напипва.Все пак за да съм спокоен я помолих да ме прати някъде за проверка прати ме на ехография доктора там ми каза,че всичко е наред.Все пак от сайтовете научих това трябва да свалиш и да заякнеш и НАЙ-ВАЖНОТО да идеш на лекар.Нормално е да има лека дисфункция през пубертета,но ВИНАГИ трябва да се проверя.При мен имаше само леко подуване от лявата страна и нищо не личи но го усештах и отидох.Направи същото!

Написах един доста дълъг отговор на момчето, но нещо не го виждам. Не знам дали чака модерация или не съм натиснал където трябва, но на кратко:
    Нито един неопаративен метод няма ефект. Нито един неоперативен метод няма дори миниален ефект. Всеки неоперативен метод води до 0 /нулев/ ефект.
    Общопрактикуващите лекари не са запознати със заболяването и казават, от възрастта е ще е отмине. Не е от възрастта, няма да отмине.
    Операцията е протича много леко с минимален дискомфорт, и ако случите на анестезиолог, на какъвто случих аз, операция въобще няма да има - затваряш си очите за 2 секунди, отвяряш ги и всичко е приключило.
    Последен съвет - опитен хирург задължително със специалност по пластична хирургия.

Няма от какво да се притесняваш а отиваи на лекар. Както ти казаха повечето ,операция е решението.Вече техниката е на високо ниво и има много специалсти.. не вярвам белезите ,които остават да са грозни ..така че смело напред .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си