- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам 1 момиче обаче....
Преди време се запознах се 1 момиче в нета видяхме се тя каза преди това че ме хареса обаче си има гадже :с ииии виждаме се пак в приятелски отношения сме обаче аз искам нещо повече.Тя много ми харесва ии... нз или прекалено много държи на приятеля си или иска да сме само приятели нз аз имам едно две неща на ум как да подходя обаче искам да чуя и вашите съветище съм ви много благодарен!
Не предприемай нищо докато си има приятел. По- нататък ако скъсат тогава действай (ако не си си намерил друга, разбира се).
.. постави се на мястото на гаджето й?
На тебе ше ти е приятно ли ако някакъв тип се навърта около твоето момиче?? ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Дай малко повече информация - от колко време я познаваш, от колко време е с приятеля си.
И все пак подкрепям предното мнение, че трябва да изчакаш нейното решение. В момента в нея са и ножа, и хляба. Ако скъсат, действай, ако не - не е било писано. Успех!
Hilary_ права си така е няма да ми е приятно... но тя ако ме обича няма да погледне друг.Иначе и аз мисля засега приятелски отношения да сме... но се пак искам да чуя и други мнения.
Иначе тя ходи с момчето от около половин год... казвала ми е че го обича мн но също така преди ми е казвала че сме щяли да бъдем много яка двойка.
Писали сме си по скайп близо 5 месеца... след това се видяхме и така продалжаваме да се виждаме аз наистина я харесвам много... но квото е писано това да стане шанс.
pravi intrigata pichaga i da kysa s onq i tvaiПървоначално написано от millionaire92
![]()
![]()
Едва ли.Остави момичето намира,още повече,че иска да си й само приятел.Първоначално написано от Hilary_
Ако зареже гаджето си заради теб, след време ще зареже теб, заради друг. Съгласен ли си?
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Е да има го и тва за сега ще играя пас картите.... ако видя че тя го иска тогава нападам или ако скъса с него ще я налазя![]()
Първоначално написано от radeberger
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Това, че момичето е обвързано не означава непременно, че е забраненият плод. Той може да опита флирт, но да не се сърди ако бъде отрязан. Вероятността е по-голяма.
Историята ти ми е напълно позната, една приятелка е същата.
Бих те посъветвала както другите потребители. и съм напълно съгласна с dimitar_ak .
I have all the time in the world to make you mine![]()
Всички момичета, които си заслужават си имат приятел (има и изключениш, но за кратки периоди). Така, че няма, значение дали е обвързана. Нищо няма да му дойде от небето, трябва сам да си го вземе.Първоначално написано от Hilary_
Авторе, още една истина за готините момичета, е че не си единствения, който им е навит, т.е, когато тя се раздели с приятелят си, не си мисли, че ти си първият на опашката. Което означава, че или я отнемаш веднага от приятелят й или си търсиш нещо друго. Общо взето законът на джунглата.
Покажи й че я харесваш. По реакцията й ще разбереш дали може да се получи, или с други думи: дали ще остави гаджето си заради теб.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Само да покаже, че я харесва не става. Трябва да е по-добрия от сегашния, а и то всички други. Как да покаже това си зависи от конкретното момиче. Към всяка подхода е различен.
приятелство е добре на този етап..ако пък си много луд по нея.. аз бих пробвал да натопя някакси "въпросният тип" пред приятелката му..почни да и говориш някакви лъжи..дали може да му се вярва..че момчетата в днешно време гледат само секса и т.н.![]()
Влюбен във всека една красива жена !<- me
Е брат тъпо е да лъжа.... ама иначе ще пробвам.... ще бъде по добър по всички показатели от сегашното и гадже и се надявам да я спечелямерси много приятели няма да е лошо ако чуя още мнения по темата.
Мъжете май сте 2 пъти по-големи интриганти и клюкари от нас жените![]()
Пич не ги слушай за т'ва "Говори интриги за другия,натопи го пред нея и т.н"...Само ще загубиш...Лично на мен,ако някой така ми говори за моя приятел ще ми направи много лошо впечатление,защото ще ми е предимно ясно,че го прави,за да го отдалечи от мен...Засега си остани само приятел с нея и не и давай непрекъснато намеци,за да не я притискаш..Е,естествено показвай и от време на време,че държиш на нея и искаш нещо повече,но с мяркаОстави я сама да си реши дали ще е с приятеля си или ще даде шанс на теб...Всичко с времето си,бъди търпелив,не я припирай много,за да не я загубиш...Все пак всеки има нужда от малко свобода и не иска да бъде притискан
Успех
ПС:А за тези,които само знаят като грамофонна плоча от на баба
ми :времето :"Тя има приятел,остави я,постави се на негово мясти т.н..."
И като има това значи,че е обвързана до гроб с него ли и няма право да се запознае с нови момчета?За да търси утеха при друг значи нещо и липсва от гаджето и той също има вина...Когато човек получава всичко,от което има нужда от половинката си,той не търси други...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Познавам момиче оставила гаджето си и тръгна с другПървоначално написано от Paramour
![]()
О, Господи! Не прави нищо!!! Не разбивай и не взимай нещо, което не е твое!!!
хЪх...
или ти я вземаш или ти бият шута сам избираш спорет мен грабваи я няма да го чакаш оня ако нещо стане между вас и тои разбере наи много да си зядеш боя :) ама ако си някои враскар просто нямаи грижи 8)
Изгубил си си 5 месеца от живота в гонене на някво момиче с което само си си писал по skype и сте се виждали 2-3 пъти ......Тя си има гадже , но след като скъса с него евентуално би тръгнала с теб ...
Понякога една рецензия от чужд наблюдател помага най-много .