- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам 1 момиче обаче....
Изгубил си си 5 месеца от живота в гонене на някво момиче с което само си си писал по skype и сте се виждали 2-3 пъти .....
може да са 5 месеца година след това ако той е упорит да са цял живот заедно и един съвет от мен карай го малко по малко не пребързвай .. когато се видите я прегърни целуни я по бузката прави и комплименти бъди винаги до нея . Ако тя е умна ще разбере , че си хлътнал здраво по нея и може би ще дойде при теб![]()
Може и да зареже приятеля си и да тръгне с теб![]()
отиваш при нея когато е с гаджето й ... хващаш я .. целуваш я и тфа е ...![]()
От гледна точка на гаджето: Много лошо ще постъпиш, намерил си е "сродна" душа, пък ти ще му я отнемеш, за бой си.
Откъм кандидата: Давай, ако си по-добър, ти го заслужаваш, законът на джунглата: По бързия печели! Но ако закъснееш, може и да го използваш втория закон: По ДОБРИЯ печели. А пък тука има и трети закон: Може да бъдеш изпонапренабит. Но стига гаджето да не е от тип Фитнес-идиот-без мозък, не би трябвало да имаш проблеми с прилагането на 2ри закон.
На който не му се чете: Абе давай и ако имаш късмет ще успееш!
За любителите на химията: Химично заместване. Вие си знаете.
Аз подкрепям второто, поради причината че и аз си търся мома пък май всички вече се се хванали с някого...![]()
Хем си има гадже,хем иска да сте само приятели.Не се прави на гаден паразит.
в същото положение съм брато !изчакай да скъсат
Can It All Be So Simple ?