- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за идеята?
Здравейте!
Скоро с приятелят ми правим 1 година и след месеци обмисляне реших да поръчам да ни направят един албум по случая.. Става въпрос за тия албумчета направени като детски книжкисещате се предполагам..
Е, какво мислите? Разбира се ще подберем снимки и оформим добре, но мисля да му напиша нещо мило.. ноо за нищо не се сещам....
Ако може някой да помогне с нещо.. спомени, мисли, но да не са банални.
Всяка идея ще ми е от помощ.
Благодаря предварително!
Много малоумен пост ше напиша, ама ... Това си е твоето гадже, твоята половинка, ти си с него една година вече, имате си някакви общи случки, общи спомени, напъни си главицата, напиши нещо от сърце и така. Ползвай цитати от любимата си балада, ако толкова не може да измислиш нищо, въпреки че ще е срамота.
Идеята ми допада. Винаги съм обичала снимките.
На мен ми е много любимо:
If I could tell you one thing,I guess it would be that I love hearing your voice and that you smile just happens to brighten my entire day. I love you.
Простичко и много сладко.
И аз мисля, че ще е най-добре ти сама да си измислиш. Ще стане много по-хубаво и наистина трогващо, като включиш ваши спомени, лафчета и т.н.
...и любовта ни сякаш по е свята,
защото трябва да се разделим.
Идеята ти е много добра.Но приеми един съвет от мен-напиши му това,което чувстваш,а не някоя изтъркана фраза от нета.Може да напишеш колко го обичаш,че тази една година заедно те е направила много щастлива и ще се радваш ако продължите все така напред....
Мъжете не се кефим на такива неща ... измисли пак нещо такова алтернативно, но не смятам, че това е най удачното ... въпреки, че при всеки е индивидуално ... може пък и да му хареса![]()
![]()
![]()
НЕ съм съгласна...Вие мъжете до един сте като малки деца и се трогвате от мили неща,но не искате да си го признаете(подчертавам МИЛИ,а не ЛИГАВИ !) Аз подарих албум със наши снимки на приятеля ми за 2 годишнината ни и му надписах корицата с едни мили неща,които описват чувствата ми и той страшно много го хареса...Идеята на авторката е прекрасна,обаче авторке-срамота е да имаш дълга връзка и да не можеш да напишеш 10 реда на приятеля си...Първоначално написано от OneGuy
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Първоначално написано от sasha_90
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Аз за годишнина не бих искал подарък, а романтичен уикенд. Сами на хубаво място, а такива места има много. Туристическия сезон свърши и цените навсякъде паднаха.
Първоначално написано от OneGuy
И аз така мисля. От всичките ми познати момчета мисля, че само на един би му харесало. Ама разни хора, разни интереси.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
Защо не и едно късно море. Не става за плаж, но разходките по брега са страхотни