.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...

Зимни якета/палта 2010/2011

Е.. някой знае ли какви ще са тенденциите във връхните дрехи тази зима. Споделете каквото знаете а също така и пуснете снимка на това на което сте се спряли или сте си купили, а може би ще сте с миналогодишното.. Нека всеки да пусне снимка за да разберем тазгодишните тенденци.. : ))))))

Доколкото знам на мода са пак Miliraty якетата.Аз си купих такова още миналата година(и тогава беше на мода)А миналогодишното ще съм =)
    [b] Was tust du,Was f

Съжалявам, че правя забележка, обаче няма чак такова значение, носи си от миналата година с кеф и ич да не ти пука...

Повече от фен Аватара на annamari
    Град
    in your heart
    тенденций тук в Бг идват след 2 3 години
    хахахахах
    по-добре пускайте снимки на якетата си или на тези които възнамерявате да си купите.
    тенденций ::Д:Д:Д:Д:Д:Д::Д:ДДДДДДДДДДДДД ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД ДДДДДДДДДДДДДДДДДДДДД
    never never let you go you are the one i'm surching for....

Град
    Пловдив
    Баш на тенденции ще робувам аз За какво ми е всяка година ново яке, ново не знам си какво, след като старите са си запазени и ми харесват
    Спортно яке 2009 си купих, кожуха е от 2008, сега смятам да взема палто, искам да е супер изчистено, над коляното, черно или тъмносиво
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен Аватара на vagarious
    ^ И аз това обмислям, само, че палтенце с нормална дължина, малко преди дупето. Иначе си имам спортно якенце от преди 2год. и си го харесвам.Даже нямам търпение вече да го обличам.
    Big or small, lies are lies!

Моето зимно вече не става-голямо ми е, скъса се малко да не говорим, че хич не ми топлеше. Ама тази не мога да си харесам нещо, или няма моя размер, или цветовете се гадни. Кога почват да пускат още зимни якета с по-голям избор?

Доколкото знам милитъри якетата, пък и не само те, ще са на мода. Според мен тренчовете и палтенцата обаче също ще си останат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си