- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път!
a![]()
![]()
![]()
![]()
Ти с пръстите ще я подгрееш и ще започнеш а в действителност ще я отвориш с хуя ... да става лека полека ... иначе ще квичи вика реве .. прочие... етц..
То, че може, може, ама не е препоръчително, щото бая ще боли ако не е подготвена...
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
квот набарашПървоначално написано от ToXiCtHeBeSt
GTA Stunting
Да ви споделя... С пръст боли много повече да ви отворят!
Теб какво и с двете ли те отваряха, че знаеш разликата ?Първоначално написано от s1m0na
xaxaxaПървоначално написано от Jaha
може и с пенис, и с пръсти, и с каквото решите, което ви е най-удобно и на двамата![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Амиии моята приятелка и го направих с пръсти щото така искаше. Важно е да си поговорите за първия път - няма нищо срамно ... Още по-важно е на момента тя наистина да го иска и ... да е възбуденаПървоначално написано от emokamata
![]()
Аве кви са тия глупости с пръсти.Ми чукай я с пръсти тогава и си прави чекия през тва време за кво да и го вкарваш като можце с пръсти!
Ивито!Моята секс френдка!
Бъди внимателен и по добре с пениса я отвори![]()
Мене направо с "инструмента ме почна, защото аз така исках и не ме боля изобщо много.
Трагедията е пълна...
С пишлето си става брат...тва с пръстите ако искаш просто да я ръчнеш и да избегаш![]()
Не, че не може ама е по кофти с пръсти...