- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта боли... (буквално)
Здравейте! Аз съм на 18 и с моето мило сме много влюбени и щастливи заедно, тя е на 17. Имам един нестандартен проблем, който ме измъчва и това е причината да се обърна към вас. Моето пиленце е много емоционална и първична, аз я обичам каквато е, но напоследък се чувствам доста застрашен. Вижте какво имам впредвид... Наскоро бяхме на море, всичко беше вълшебно возихме се на лодка в морето, каква романтика...този миг се запечата в съзнанието ми завинаги...Дойде ред да върнем лодката и човекът от брега започна да ръкомаха, а моето котенце сякаш полудя...започна да вика със всичка сила "млъкнии млъкнии ше ти е*а майката!", аз се опитах да я успокоя, но заплаши, че ще ме прасне с греблото и не посмях да и противореча... Друг пример, на рожденния ми ден бяхме на романтична вечеря в 1 ресторант, всичко беше приказно аз и споделих своите чувства, а тя ме гледаше с умиление, както и да е докато си говорехме без да искам бутнах чинията и, която се счупи и тя си оцапа чисто новите кецки, сякаш полудя...извика силно, стана и обърна цялата маса ( не преувеличавам ) като преди това не пропусна да ми лепне тортата на лицето смеейки се изтерично.. Изгониха ни от ресторанта, но аз много я обичам и нямаше как да и се сърдя, казах и мило извинявай, а тя ме бутна до една стена и ми се развика точно както на лодкаря, "млъкниии млъкнии ше ти е*а майката!", наистина се уплаших и се молех да и мине по бързо. След като си отидохме аз и писах по скайп, казах и "мило как ще я караме така занапред, много те обичам, но напоследък не се получава комуникацията между нас", а тя ми отг. това...
[11:06:32 PM] БясНа кУЧка! bebeTyYy says: kopele ako mi razbiesh sarceto she ti razbiq glavata :@
Не знам как да го тълкувам, моля насочете ме не искам да я губя, 10x :}
Тцтц, защо се забъркваш с психарки...Не прави глупости, които биха я ядосали, това е. И помни, че е опасна. Ако ще я зарязваш, замини надалече и се покрий.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ъмм...не че нещо, ама според мен има нужда да посети едно специализирно място,за хора с душевни разтройства.![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
ти сигурен ли си че си момче![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Мисля че много филми е гледала и се прави на интересна...
А ти като кученце ли ще й се мъкнеш само щото е няква откачалка... покажи й кой е мъжа във връзката ви... или я зарежи, няма страшно не вярвам да ти разбие главата... Така де, прояви смелост, като мъж..
'Бахти кроткия тип, майна, насочи се към някоя от твоята категория.
Леле, тази е по-зле и от мен. Аз поне не псувам . И не обръщам маси.
Ако съдя по мен, може би има семейни проблеми, или е видяла някой вкъщи така да прави.
Сигурно си те обича, ама не знае как да се държи, така си е свикнала..
Тъжно, успех
Глей да не те пляскат.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Дръж се като момче , поне малко..
и не и позволявай да те разиграва толкова...
Другия път кат и изцапаш кецките метни и една кърпа и икажи
Заповядай , знаеш как да я използваш нали....
Не и се връзвай.. знам кво ти е и че не искаш да я..
нараняваш по никъв начин.. но помисли.. с това и държание,
какво ти причинява..
А и някои беше казал най-добрата защита е атаката..
ти спомена че се чувстваш застрашен :Д
така че.. действай :Д
Hopegiver IS NOT Hopekiller
iveetyy
Feel your every heartbeat
Feel you on these empty nights
Calm the ache, stop the shakes
You clear my mind
You're my escape ...
Само бой ги оправа такиа
GTA Stunting
Не че нещо ама на тази твойта и треа не психолог, а психиятър...нещо е лудналаТова, което го прави изобщо не е нормално...
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
ХАХАХАХАХАХХААХХАХААХХАХА ХАХАХААХААХАХАХАХАХА
Бий я да и дойде акъла и да знае кой е мъжа в къщата, а не да се изживява като такъв
Въпреки, че ми се струва, че историята ти е една голяма ебавка.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
Ем прежалвай главата и я зарязвай!![]()
![]()
Па тая е ЛУДа ве ! За ЛУДОСТ - ЛЕК НЯМА !
Това е ебавка. В случай, че не е...много кофти. Авторът е бил предвиден за момче, а се оказва момиче в сбъркано тяло. Следващиш път, като ти каже копеле, твоето "Мило", я хвани за опашката и я опъни за назидание. Защото така като те гледам, ако няма романтика, няма удоволствие за теб.
П.П.
Ти заслужаваш да те бият и да не ти казват защо - сам си знаеш. То бива нежност, ама всичко с мярка.
Олеле.. Не знам какво да те посъветвам. Но ако това продължи,по-добре прекрати връзката си с нея и следващия път си избери момиче без психични отклонения. Пич,тази наистина не е добре,а ти си егаси и спокойният човек..![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
Пич, тая има проблеми с главата. Ясно, че я обичаш, но я режи докато е време, че кой знае следващия път на кво ще я избие.
Аз на такава в момента, в който ми посегне, бих й избил всичките зъби. Другия вариант е груб секс у гъзО, за да й оправя стреса.
Жалко е колко мъже на тоя свят стават п*тки заради п*тки ....
1. тя е тъпа, недорасла истеричка
2. не съм сигурна, че те обича
Поговори с нея и й кажи да не се впряга толкова.
За да крещи така или не е добре с нервите или се прави на интересна.
Надявай се да е второто.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Аватара на автора супер много подхожда на темата![]()
И твърдиш,че т'ва животно е мило и добро?Прилича ми на разярен звяр,който само чака да избухне
Май е най-добре да я пратиш на психолог
![]()
![]()
Такава грубост не бях чувала..И какво женствено има в нея,което да обичаш-че псува,крещи,блъска,цели те с торти и обръща маси на публични места ли?Нямам думи...Аз,ако бях момче такава 2 дена нямаше да я изтърпя
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Такава сцена ако вида как ше им се смея и на двамата. Нещо сте си обърнали ролите.![]()