- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- подкожни пъпки
Как се справяте с тая напаст?!?! И по-важното - как ги прикривате. -.-
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
изсушавам ги до умиране изродите мръсни. По 5-6 пъти на ден ги минавам със салицилов спирт 2% + кожата покрай тях. Отгоре 1 път дневно слагам сулфатизол (май така се пишеше
) , а ако е наистина гадна и много сърби, ихтамол (едно чернощ, вони и изсмуква гнойта) на пъпката и отгоре лепенка
Само не ги чопли,че ужас... Аз се примирявам и не ги мажа с глупости отгоре, че по-зле става.
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
до колкото знам се казва "ихтиол" и не се препоръчва за третиране върху лицеПървоначално написано от PepSsSi
Fuck you You fucking Fuckers
Може и такова "ихтиол" да има, определено знам как се казват нещата, които се доближават до тялото миПървоначално написано от N0_feAR
А и всъщност на мен точно това ми оправя гнойта
![]()
ето снимкаhttp://prikachi.com/images.php?images/925/2520925e.jpg
ето и листовката: http://www.medicine.bg/public/listovka/6243d.pdf
защо , спорред теб да не става за лице? Все е кожа, голяма работа къде й е разположението върху теб![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Препоръчайте някакво крем подобно на Здраве , примерно , което като мацнеш самата пъпка да се маха по-бързо ?![]()
To infinity and beyond.
Момиче, кой те излъга,че с крем Здраве или изобщо с нещо, задържащо влагата в кожата, пъпката ще изчезне? Изсушавай я със спирт, не я докосвай дори с пръсти, ако можеш да го преживееш, дори не мажи пудри и подобни отгоре.
Същото е, просто името е сменено вечеПървоначално написано от PepSsSi
Ех,напитке...от аптеката ли се взима тая чернилка и каква и е г/д цената...че и на мен много ми помага спиртът та и това може да върши работа![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Предполагам към мен се обърна с "напитке" хахаа, ами 2-3 лева е,от аптеките, без рецепта, със спирта 4лв, ама повече работа вършат от шкафа,пълен с шишенца и тубички,които не искам да смятам като стойност...
Ако е бяла с връхче, тоест с гной - изстисквам я до кръв. После минавам с нещо, съдържащо алкохол + Здраве. Не ме интересува колко е вредно стискането, мръсотията трябва да се махне!
Ако е само червена, болезнена и надута - Акне аут да я изсуши и после пак Здраве.![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от ameli
![]()
![]()
ОХ!
![]()
![]()
аз така правех като бях сърдит дребен тийн на 12, ама бързо се отучих...ставаха ранички с корички ;(
При теб бързо ли минава така?
Ейй..сърдит дребен тийн на 12![]()
До края на деня си хваща коричка, вечерта я изчоплям и пак Здраве и на другия ден няма нищо или е съвсем леко розовоставаха ранички с корички![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Имам 2-3 червени петна от пъпки, тва черното нещо дали ще помогне за премахването на тези ужасии?
Анам,че капките за очи,които са за зачервяването помагат с това,но е временно решение и в него няма нищо,което всъщност лекува възпалението.На мен салициловият спирт ми ги изсушава още при първото намазване и препоръчвам да опиташ...само 1 лв еПървоначално написано от Ankh
![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
ameli, сорка ако си се обидила, нарокох само себе си сърдито тийнче![]()
иначе май при всеки различни неша помагат....аз като ги чопкам и после месец не мога да се отърва от корички![]()
Използвам салицилов спирт и няма никакъв ефект. ;>Първоначално написано от krokkrok
Май съм по-доволна даже от Лавандуловия, но тва е малко отклонение, пък кожата ми е хубава като изключим тея ужасяващи петънца.
А това за капките за първи път го чувам.
![]()
PepSsSi никой не ме е излъгал за крем Здраве , просто знам, че ми помага от собствен опит. Когато имам пъпка и я намаже с него обикновено ми помага , пък дали е от него или просто си минава не съм сигурна.![]()
Да чукна на дърво не ми се е налагало да навлизам много , много в тези неща. Рядко ми излиза по някой пъпчица и все така съм я махала.
Иначе няма да е лошо , ако ми препоръчаш някакъв спирт, защото явно ти си по- навътре в тия работи. Не съм имала проблеми , но пък
не е лошо да имам нещо под ръка , ако се наложи.![]()
To infinity and beyond.
Мда.... на 15 , 16 беше ужас при менсамо на левия край на брадичката, винаги са били така. както и да е, салицилов спирт 2% е най-разпространен, някои ползват лавандуловия, ама мирише много силно и го ползвах само веднъж. Брех, май не само ДНК-то е уникално...ами и способите за премахване на пъпки
![]()
Всъщност може и да помага , но според мен спирта / какъвто и да е /
не е за предпочитане при премахването на пъпки , защото ужасно гори кожата. Външно може и да " изсушава " и " изгаря " пъпката , но огнището си е все още вътре и корените на пъпката също.
В днешно време смятам , че има огромен избор от козметички продукти.
Има по неща за всеки джоб и кожа.![]()
To infinity and beyond.
ами да,има огнище,след възпалението козметик и всичко е чисто....до следващия цикъл![]()
Е хора вие само със спирт ли ги махате. Не мисля, че бих прибегнала към този метод. Кажете някакви други предложения? Вярно ли е, че ако не се пипа пъпката, в смисъл да се маже със някакъв крем или рол он примерно на гарниер, ще се разкара по-бързо?
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
То явно си е и до кожа и до пъпка, ама определено мисля,че ако не се пипа ще мине по бързо, а след това внимателно се изчистват черните и белите точки и така.... То тия рол-ончета имат салицилова киселина, само където са повече пари.....
Добре , де хора едно нещо май не ми стана ясно ..![]()
Защо мислите как да премахнете пъпките СЛЕД , като са ви излезнали вече , а не се грижите с добри продукти за кожата си , аз да предотвратите появата им изобщо ?![]()
To infinity and beyond.
Зависи от много неща. Аз полагам огромни усилия и влагам доста средства , за да поддържам кожата си. Моето не е тийн акне, а симптом, хормоните ми са все едно през тях е минал ураганът КатринаТа при цикъл от 40-45 дни, 4-5 дни и 4-5 дни след лошите дни ми избиват
Именно благодарение на това, което правя не съм като торта с орехчета целогодишно
![]()
Казах го това, защото проблемната кожа е такава заради немарливост може би само в 60-70% от случаите![]()
В твоя случай явно е така , но има доста хора , които не полагат нужната грижа за кожата си , а пък очакват " порцелан ".![]()
Е , няма как да стане. Всичко в днешно време си изисква грижи , средства , възможности .. Ясно ми е , че не всеки ги има , ноо ..
В тоя мръсен , гаден свят е така.![]()
To infinity and beyond.