.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland

подкожни пъпки

Как се справяте с тая напаст?!?! И по-важното - как ги прикривате. -.-
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Пловдив
    изсушавам ги до умиране изродите мръсни . По 5-6 пъти на ден ги минавам със салицилов спирт 2% + кожата покрай тях. Отгоре 1 път дневно слагам сулфатизол (май така се пишеше ) , а ако е наистина гадна и много сърби, ихтамол (едно чернощ, вони и изсмуква гнойта) на пъпката и отгоре лепенка Само не ги чопли,че ужас... Аз се примирявам и не ги мажа с глупости отгоре, че по-зле става.
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    ихтамол (едно чернощ, вони и изсмуква гнойта)
    до колкото знам се казва "ихтиол" и не се препоръчва за третиране върху лице
    Fuck you You fucking Fuckers

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Може и такова "ихтиол" да има, определено знам как се казват нещата, които се доближават до тялото ми А и всъщност на мен точно това ми оправя гнойта

ето снимка http://prikachi.com/images.php?images/925/2520925e.jpg

ето и листовката: http://www.medicine.bg/public/listovka/6243d.pdf
    защо , спорред теб да не става за лице? Все е кожа, голяма работа къде й е разположението върху теб
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен Аватара на Infinity
    Препоръчайте някакво крем подобно на Здраве , примерно , което като мацнеш самата пъпка да се маха по-бързо ?
    To infinity and beyond.

Град
    Пловдив
    Момиче, кой те излъга,че с крем Здраве или изобщо с нещо, задържащо влагата в кожата, пъпката ще изчезне? Изсушавай я със спирт, не я докосвай дори с пръсти, ако можеш да го преживееш, дори не мажи пудри и подобни отгоре.

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Цитирай Първоначално написано от N0_feAR
    Може и такова "ихтиол" да има, определено знам как се казват нещата, които се доближават до тялото ми А и всъщност на мен точно това ми оправя гнойта

ето снимка http://prikachi.com/images.php?images/925/2520925e.jpg

ето и листовката: http://www.medicine.bg/public/listovka/6243d.pdf
    защо , спорред теб да не става за лице? Все е кожа, голяма работа къде й е разположението върху теб
    Същото е, просто името е сменено вече

Ех,напитке...от аптеката ли се взима тая чернилка и каква и е г/д цената...че и на мен много ми помага спиртът та и това може да върши работа
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    Пловдив
    Предполагам към мен се обърна с "напитке" хахаа, ами 2-3 лева е,от аптеките, без рецепта, със спирта 4лв, ама повече работа вършат от шкафа,пълен с шишенца и тубички,които не искам да смятам като стойност...

Мега фен Аватара на ameli
    Ако е бяла с връхче, тоест с гной - изстисквам я до кръв. После минавам с нещо, съдържащо алкохол + Здраве. Не ме интересува колко е вредно стискането, мръсотията трябва да се махне!

Ако е само червена, болезнена и надута - Акне аут да я изсуши и после пак Здраве.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    Ако е бяла с връхче, тоест с гной - изстисквам я до кръв. После минавам с нещо, съдържащо алкохол + Здраве. Не ме интересува колко е вредно стискането, мръсотията трябва да се махне!

Ако е само червена, болезнена и надута - Акне аут да я изсуши и после пак Здраве.
    ОХ!
    аз така правех като бях сърдит дребен тийн на 12, ама бързо се отучих...ставаха ранички с корички ;(
    При теб бързо ли минава така?

Мега фен Аватара на ameli
    сърдит дребен тийн на 12
    Ейй..

ставаха ранички с корички
    До края на деня си хваща коричка, вечерта я изчоплям и пак Здраве и на другия ден няма нищо или е съвсем леко розово
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Голям фен Аватара на Ankh
    Имам 2-3 червени петна от пъпки, тва черното нещо дали ще помогне за премахването на тези ужасии?

Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Имам 2-3 червени петна от пъпки, тва черното нещо дали ще помогне за премахването на тези ужасии?
    Анам,че капките за очи,които са за зачервяването помагат с това,но е временно решение и в него няма нищо,което всъщност лекува възпалението.На мен салициловият спирт ми ги изсушава още при първото намазване и препоръчвам да опиташ...само 1 лв е
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

Град
    Пловдив
    ameli, сорка ако си се обидила, нарокох само себе си сърдито тийнче
    иначе май при всеки различни неша помагат....аз като ги чопкам и после месец не мога да се отърва от корички

Голям фен Аватара на Ankh
    Цитирай Първоначално написано от krokkrok
    Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Анам,че капките за очи,които са за зачервяването помагат с това,но е временно решение и в него няма нищо,което всъщност лекува възпалението.На мен салициловият спирт ми ги изсушава още при първото намазване и препоръчвам да опиташ...само 1 лв е
    Използвам салицилов спирт и няма никакъв ефект. ;>
    Май съм по-доволна даже от Лавандуловия, но тва е малко отклонение, пък кожата ми е хубава като изключим тея ужасяващи петънца.
    А това за капките за първи път го чувам.

PepSsSi никой не ме е излъгал за крем Здраве , просто знам, че ми помага от собствен опит. Когато имам пъпка и я намаже с него обикновено ми помага , пък дали е от него или просто си минава не съм сигурна.
    Да чукна на дърво не ми се е налагало да навлизам много , много в тези неща. Рядко ми излиза по някой пъпчица и все така съм я махала.
    Иначе няма да е лошо , ако ми препоръчаш някакъв спирт, защото явно ти си по- навътре в тия работи. Не съм имала проблеми , но пък
    не е лошо да имам нещо под ръка , ако се наложи.
    To infinity and beyond.

Град
    Пловдив
    Мда.... на 15 , 16 беше ужас при мен само на левия край на брадичката, винаги са били така. както и да е, салицилов спирт 2% е най-разпространен, някои ползват лавандуловия, ама мирише много силно и го ползвах само веднъж. Брех, май не само ДНК-то е уникално...ами и способите за премахване на пъпки

Всъщност може и да помага , но според мен спирта / какъвто и да е /
    не е за предпочитане при премахването на пъпки , защото ужасно гори кожата. Външно може и да " изсушава " и " изгаря " пъпката , но огнището си е все още вътре и корените на пъпката също.
    В днешно време смятам , че има огромен избор от козметички продукти.
    Има по неща за всеки джоб и кожа.
    To infinity and beyond.

Град
    Пловдив
    ами да,има огнище,след възпалението козметик и всичко е чисто....до следващия цикъл

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Е хора вие само със спирт ли ги махате. Не мисля, че бих прибегнала към този метод. Кажете някакви други предложения? Вярно ли е, че ако не се пипа пъпката, в смисъл да се маже със някакъв крем или рол он примерно на гарниер, ще се разкара по-бързо?
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Пловдив
    То явно си е и до кожа и до пъпка, ама определено мисля,че ако не се пипа ще мине по бързо, а след това внимателно се изчистват черните и белите точки и така.... То тия рол-ончета имат салицилова киселина, само където са повече пари.....

Добре , де хора едно нещо май не ми стана ясно ..
    Защо мислите как да премахнете пъпките СЛЕД , като са ви излезнали вече , а не се грижите с добри продукти за кожата си , аз да предотвратите появата им изобщо ?
    To infinity and beyond.

Град
    Пловдив
    Зависи от много неща. Аз полагам огромни усилия и влагам доста средства , за да поддържам кожата си. Моето не е тийн акне, а симптом, хормоните ми са все едно през тях е минал ураганът Катрина Та при цикъл от 40-45 дни, 4-5 дни и 4-5 дни след лошите дни ми избиват Именно благодарение на това, което правя не съм като торта с орехчета целогодишно
    Казах го това, защото проблемната кожа е такава заради немарливост може би само в 60-70% от случаите

В твоя случай явно е така , но има доста хора , които не полагат нужната грижа за кожата си , а пък очакват " порцелан ".

Е , няма как да стане. Всичко в днешно време си изисква грижи , средства , възможности .. Ясно ми е , че не всеки ги има , ноо ..
    В тоя мръсен , гаден свят е така.
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си