.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Град
    Пловдив
    А има и такива , които освен вода, тоалетно мляко и крем за лице друго не са ползвали никога и въпреки това, лицето им е чисто, чисто без ч тъпа черна точка дори (като майка ми, голяма е скръндза...не ми предаде нейното генче, тц, тц)
    Всичко е въпрос на навици, то едно хлапе като го научищ от малко да полага грижи за себе си, като порасне, ако е здраво, няма да има проблеми с кожа, нокти и т.н
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Съжалявам, че ще върна малко стара тема, но няма смисъл да правя нова. И преди са ми излизали подкожни пъпки - много рядко, но е имало така по една. Но сега напоследък почнаха да се множат. Първо на брадичката, сега почнаха и по бузите, до слепоочието... Ужас.
    Попринцип от малка имам кофти навика да си чопля пъпките. Знам, че не е хубаво, но както бях чела в една друга тема - при мен съм забелязала, че докато не я изчопля и не излезе всичката гадория и не минава. Но все пак само така не става. Редовно си почиствам грима с тоалетно мляко, минавам и с розова вода, купила съм си и от доста време вече използвам и измиващ гел със скраб частици. Крем имам 1 хидратиращ, защото сега през зимата ми беше станало доста сухо лицето и 1 Бочко, с които понякога преди да легна мажа профилактично или слагам тук-таме на някоя друга пъпка. Видях, че сте писали и за Ихтиол, и за салицилов спирт. Мисля да пробвам. А има ли начин да се предотврати появяването на тези гадории? Че започнах да се плаша. Преди ми е излизала по 1, сега почнаха да се множат. Не искам баш преди бала да се "разкрася". Ще се радвам на всякакво мнение.

П.С. Знам, че ще ми кажете да не ги стискам, но не мога. Просто ми е ужасен навик, който много пъти съм искала да превъзмогна, неуспешно.

Голям фен Аватара на n3zabrawiimaa
    Град
    Щом съм ти в ръцете, ползвай ме ДОКРАЙ! :]
    Зинерит. Снощи така ми беше излязла една, намазах я със зинерита, и на сутринта я нямаше.

Don't hate me, cuz Im Beautiful ♥

Мега фен Аватара на koshtramba
    Зинерита пак е на принципа на горенето. Не става. След време положението става по-зле.

аз исползвам едни мазила.. мм едното е гел за измиване а др е крем4е за след измиването с гела! на URIAGE
    http://prikachi.com/images/843/3198843n.jpg << това е гела , а кремчето изгелжда по същия начин само дето е по малко количество!

супер мн помагат ако се исползват редовно! всяка вечер се миете с гела и след това се намазвате с крема, а на суртинта само се намазвате с крема, защото той изсошава пъпките! (намазва се само в/у пъпката) успех
    Една кенза ми се изчайка
    на прозорения отворец
    и аз я пушнах с гръмаката!

Ето ти една маска, която помага за пъпки и за почистване на лице
    1 Камфоров спирт
    1 пакетче Солфатиазол (прах за рани)
    2-3 Аспирина
    Прахчето и Аспирина ги пускаш в спирта и "раздрусваш" хубаво...
    Мажеш се вечер преди лягане, защото има едно блещукащи от прахчето и се виждат. И винаги преди употреба го разклащаш... Smile
    Дано да съм помогнала

Намерих това от друг форум. Отзивите са страхотни. Момичетата казват, че за 1-2 седмици кожата на лицето им станала като порцелан. Е, предполагам малко са преувеличили, но все пак са доволни. Някой пробвал ли е този вид маска? Аз мисля да пробвам.

ще се получили ако вместо в спирт разтворя тези неща в розова вода

Не знам, не съм опитвала.
    Доколкото прочетох от другото място, спирта служи, за да изсуши пъпките, а аспирина за да успокои кожата. Така че може би не случайно се прави със спирта. Разбрах, че били евтини продуктите, така че, ако искаш, пробвай все пак със спирта.

Мс мн можеи със спирта да пробвам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си