.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Дайте ми идея !

Здравейте ! Знам,че сигурно има много подобни теми,но просто нямам много време и не мога да си позволя да ровя.Молбата ми е следната: Тъй като с приятеля ми скоро имаме трета годишнина,а аз вече съм му правила всякакъв вид изненади и подаръци (романтични вечери,колажи със снимки,любими книги и т.н.) молбата ми към вас е да споделите за оригинални изненади или подаръци,които сте правили или на вас са ви правени.Благодаря ви предварително !

Мега фен Аватара на ameli
    Сребърна гривна, на която пише примерно <твоето име> датата на годишнината <неговото име>
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Да, наистина идеята е супер. А ако мислиш, че няма да му подхожда можеш същото да направиш и на плочка за врата. Седи готино и предполагам, че ще я носи винаги.
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"
    If you ain't first, you're last!

Да наистина е много готино като идея Аз самата имам такава гривна от приятелка и много си я харесвам , но проблемът е,че той носи злато и подобен подарък ще ми излезе доста скъпо Но все пак много ви благодаря,че се отзовахте

изчукай го...най-добрия подарак... :grin:

Е нужно ли е да е празник ,за да се случват такива неща ?

Албумче с ваши снимки? хихи

Всичко възможно със снимки имаме - колажи,свери(от тези,които са пълни със вода и като ги разтръскаш валят сърчица),календарчета,ключ държатели,чаши и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си