- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Домашно от първия ден
на 1-вия (16-ти)ден ми дадоха домашно по анг. което е 14стр.На ваз дадоха ли ви нещо?
Не помня ама на 17ти бяха готови всички дневници![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
ние имаме урок по 'Обща теория на счетоводството'![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Аз правих входно по математика, и след 2 седмици ни изръси, че ще правим второ, така че не се оплаквайте.![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
нас ни лепнаха едно домашно по литература от петък![]()
Аз имам да пиша доклад, който трябваше да е за днес. Ма няма да вляза сигурно..
Вафла..
Имахме домашно по немски, урок по география.. Днес правихме входно по БЕЛ, утре, в четвъртък и петък също имаме входни. Не се оплаквам![]()
И спря да се върти за миг земята..
Първия ден правихме тест по АЕ да видела госпожата докъде сме. По БЕЛ ни кара да напишем малко за себе си в часа, а по мат почнахме направо новия материалИмаме малко домашно едва днес.. Дневниците не са готови. Не се оплаквам да ви кажа
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
на нас на 16 ни дадоха задача по счетоводство и да правим план 3 листа по икономикабахти лудите
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
me too..Първоначално написано от Moderatorius
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ооо, ние на 16 вече трябваше да правим съчинение по БГ, задачи по физика, нещо по химия и по английски.![]()
![]()
Най - тежките думи, които човек може да чуе са: "А можеше да бъде различно".
Вече почнаха да ни дават малко по малко домашни, но за сега не са много. Но и ся почваме с разказвателните, тъй чее..
на 16ти в дневника ни вече имаше 2ма отсъстващи и няколко закъсненияПървоначално написано от ecstazy
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
на нас пък все още не са ни давали домашни![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
И на наЗ ни дадоха домашно. Още като почнахме да пишем урок и бях шах и мат.Минали години никога не е било така, тая кво им стана...
аа а днес г-жата по БЕЛ написа няколко оценки
и имаме дом. по математика
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
ми тка ше е, стига с айлящината първите 2 седмици.. после пък мрънкате, че много материал има, че малки почивките, че дълги дните, много студено.. изобщо всичко може да е предмет на мрънкане.. МРЪН-МРЪН!![]()
Хах, нас пък още на втория ден ни дадоха входно по математикаХубаво, че поне имах отговорите
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Хаха ама и оплакването не помага..Днес имам 2 входни по БГ и Биология, а в четвъртък имам по 1-Литер. 2-Англ. език 3-Математика 4-Химия 5-география .. вобще не се базикам за четвъртък !Първоначално написано от bebe7o
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
хаХа домашно от първият ден,на нас още на 16-ти даскалката по Биология ни даде входно с 51 задачи(тестови) и 2 писмени
![]()
![]()
![]()
на мен от 1вия ден ми дадоха 30-40 думи по 20 пъти по немски. и така до днес![]()
Когато бях 8 кла на 16 взехме около 120 думи, а на 17- ти правихме контролно на тях и взехме още 120 :Д (по немски)Първоначално написано от tman
Нашите домашни почнаха от 17-ти - задачи по математика съчинение по БЕЛ а да и по Анг.езточно по тея предмети не помня нищичко и нямам представа как ще си изкарам 3 и 4 на входните
![]()
![]()
Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..
ЖЕНСКО СЪМ !
10 задачи по химия![]()
Way, way down inside, I'm gonna give you my love, I'm gonna give you every inch of my love,
Gonna give you my love.
http://www.last.fm/user/iommi55