Липсва ли ти Лагера?

Като дом - не, но като атмосфера - донякъде да. И като удобство за живеене, все пак. Но не съм бил никога особено свързан с тоя квартал. Истински скъпият ми беше 'Изток', в който си прекарах детството и който обожавам.

Там ,където живееш сега по-зелено ли е ,отколкото в Лагера (съмнявам се)?

Не и на всичкото отгоре на 10ина минути път от нас има катун.

Любима паразитна дума?

Копеле, к-у-р, в смисъл, брат :д

Малките или големите хора ще спасят света?

Големите, които не са забравили какво е да си малък. Всъщност двете са взаимосвързани според мен и всяко има нужда от другото като механизъм...Големите да създават, малките да попиват

Реалността мразиш ли я? А бягаш ли от нея?

На моменти никак не я харесвам, но и да бягам, гледам да не е прекалено. Ескапистът е слаб човек като цяло. За мен най-често срещаното извинение - това на хората на изкуството, че творчество се прави като се абстрахираш от реалността и създадеш свой свят е глупаво.
Истинският творец и истинският смислен и силен човек винаги има опори на реалността и вместо да забягва в измислици, директно се стреми да повлияе и на реалността, която не го удовлетворява.

Можеш ли да препоръчаш някой добър, който да прави подобна музика?

Atrium carceri знаеш ли го проекта? Супер шашав е, като саундтрак на хорър филм. Много дарк и напрегнат, препоръчвам. Малко по-готик настроено, но ти препоръчвам и Nox Arcana ако не си пробвал. Главно техните неща са по Лъвкрафт, но пак имат супер атмосфера - по готически мрачна.

Любими персонажи от Рокенрола? А от Гепи?

Аз филми като цяло не гледам особено...Рокенрола не съм, а Гепи - отдавна. :д За да ти посоча любимец в сегашното ми време трябва да го изгледам отново..

Любим цитат на латински

Сенека и Per aspera ad astra. Това ми идва на примависта, макар че е малко клиширано. Като цяло латинският език има много чар, обаче не ми се захваща да го уча..

^^Вие даже имате среща преди това, но явно съм забравила да ви кажа.

Разбрахме се с гада :д

Обясни защо на местата, на които хората обикновено си пишат името, ти пишеш нещо друго, което бива периодично сменяно? Повечето хора изразяват настроението си черз "мууда", статуса, а ти и чрез името. Нещо повече ли изразява това?

Е ти знаеш напоследък какво ми е името, защото най-сетне намерих нещо, което повече да ме отразява. Иначе т'ва са пубер фийдбек работи моите може би. Има някои неща, които изразяват различни части от мен. В зависимост от периода, в който съм, показвам дадена част, която описва текущото състояние

Има ли начин, по който мразиш да те наричат?

Не мога да се сетя в момента. :д

Чувстваш ли се тинейджър? А чувстваш ли се по-зрял от значителна част от връстниците ти?

Чувствам се (тийн). А за зрял не мога да говоря напълно. Може да съм частично зрял, но за мен да си зрял означава и да се издържаш сам, да си самостоятелен, да имаш сериозни ангажименти - били те обществени, лични или спрямо друг човек (приятел/ка, семейство, родители в нужда). Повечето студенти си мислят, че са много повече от учениците, а работата е абсолютна една и съща.

В някои отношения предполагам съм по-зрял от някаква част от връстниците си, но пък в други сигурно изоставам. :Р