Учих 1 година 2 специалности едновременно- исках да се занимавам с двете неща, но се разочаровах адски много от практиката им в България, отказах се посредата на втория семестър.
За 2 месеца се подготвих за изпити, приеха ме в мечтания университет, в последствие и мечтана специалност, която е предизвикателство за всеки поне средо интелигентен човек и обичащ да се затормозява със сложни сметки и трудни задачки по математика и икономика.

Междувременно, приятелят ми тогава, които почти завършваше кандидатства на едно място като стажант, тъй като има изискване от поне няколко месеца стаж за да вземеш диплома от университет, одобриха го.
Аз реших че искам да се състезавам, нищо че бях първи курс и въобще не можеше и дума да става за конкуренция, кандидатствах случайно за стаж. Имаше много желаещи, след първия кръг останаха 300, дадоха ни тест за решаване на задачки, после и интервю. Започнах стажа за 2 месеца, много се сприятелих с преките си началници.
Стажа свърши, началникът ми ме препоръча на друго място, тъй като не можех да остана вече там, защото трябваше да заминавам за София и така до сега.

Споменатото момче кандидатства и в една финансова къща (най-общо казано) , смятам отново да последвам светлия му пример и да си премерим силите.