- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За "Trend it up" headprotector на Balea
Използвали ли сте го и какво е мнението ви?![]()
Исках да си го вземам, но реших да заложа на нещо по-добро и си взех този на Syoss.
мисля,че е искала да каже heatПървоначално написано от MissNothing
Аз имам първото.. и съм много доволна от него (не знам дали имаш него предвид обаче)
То се води за предпазване косата от пресата и за по лесно изправяне..
Мирише много хубаво и косата става по гладка и мека, а и беше много евтино.. някъде около 3 лв
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
И аз обмислех да го пробвам, но почти не съм чувала отзиви за него , и затова заложих на Syoss![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
има 2 теми за Балеа не можа ли да питаш там, а праиш нова излишна А?
never never let you go you are the one i'm surching for....
Ми не неможах :P
благодаря ви момичета значи ще си взема утре а колкото до head или hair? така беше написано в един форум и го копнах![]()
Хедпротектор е добре казаноПървоначално написано от momi4etoooooooooo
![]()
ами ако не е активна темата кой ще й отговори, А?Първоначално написано от annamari
![]()
а иначе, мисля, че няма да предпазва кой знае колко, ама поне косата ти ще е мека и ще мирише хубаво :P
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Обмислям да си взема този спрей:
Някой пробвал ли го е? Доволни ли сте?
Ии, той е хийтпротектор, нали (понеже не знам немски)?
Ако може някой да ми обясни за този крем trend up как точно да го използвам,моля ви![]()
Нанася се на суха коса и се чака да изсъхне, може и да се изсуши със сешоар. Прочетох го в нетаПървоначално написано от francyzoi4ety
![]()
После не става ли заплетено такова,защото аз имах на л'ореал едно розово като крем пак за изправяне без преса и като изсъхнеше и ставаше много заплетено и не можех да се изправям.Та това така ли е?
Не знам, защото прочетох в интернет какво пише отзад на етикета, но предполагам, че не би трябвало да има проблеми... Низнъм...