Омръзна ми вече !!! ;(
Нашите се държат ужастно с мен.. И майка ми и баща ми ме бият.. На 15 години съм. Държат се като парцал с мен, никъде не ем пускат като моите връстници да излизам..
Ако някой път изляза и то за цял ден после само ми викат
Непрекъснато викат... Опитвала съм се да говоря с тях като с хора, но не става..
На всичкото отгоре баща ми ме бие постоянно и целия яд и негативна енергия от рбаотата постоянно си ги изкларва в/у мен.. Чувствам се ужасно, никъде не мога да намеря спокойствие..
Само ми се подиграват, че никъде не ме пускат и нищо ми не дават
Дори пари не искат да ми дадът и само ми казват, че аз съм техния страхотен най-голям проблем и разход..
Нямам дори една нова дреха от толкова време( но с това вече свикнах)
Сега като почнахме училище баща ми ме накара да започна да уча от първия ден... Не ми дава да изляза за 1 час слетобед.. Трябва само да учаа
Ако донеса по-малко от 5-ца директно изключва интернета за цяла учебна година и ме пребива...
Чууууууууууууувствам се ужасно, хорааааа !!!!! Това вече не е нормално.. Не виждам какво толкова лошо правя, че да съм заслужила това държание (((((((
Просто исках да споделя, защото и приятели не мога да имам.. Всички ме проваляли

ПП Написах го това много набързо, може да има грешки, да не разбирате неща от написаното,, Но просто наистина за пореден път плача и ми писна от всичко