Значи бях влювена в един курварр.(Незнам дали е било истински или простто ми е бил симпатичен , защото много трудно изпитвам чуства към някои и ако има някакво чуство то е за мн кратко ).Както и да е той разбра , че го харесвам и почна да ме отбягва . Първоночално ми стана гадно но бързо ми мина . Месеци по-късно около 2 ми писа по скайпа и се ебаваше ,че ме харесва , а аз не го харесвах вече . Същия месец бяхмпоне на ку и бях пияна и той дайде при мен и помна , че ме пита дали ще му духам аз му отказах . Оттогава почна супер често до ми пише по скаипа . И аз му бях обещала да му духам и го направихх :хх Духах му :хх , за коетоо съжелявамм ссуперр много , защото той се въползва от мен . Оттогава ми звъни по телефона да си говорим некфи тъпотии . Тази събота съм на рожден ден на наш общ познат и незнам дали да отида при положение , че той е там ? Искам да не мисля за него и искам да го накарам да се чуства гадно , исскам да има начинн да му разбия сърцетоо .... не искамм да мисля за него Адски съм объркана ....