.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от nk
    Не искам да съм му сексоална играчка ... смисъм от сексуална гледна точка аз съм гимнастичка и секи иска нещо от мен но мн малко даже никои почти не полочава ... понякога си мисля , е зя друго не ставам
    +това искам да отбележа че си и много брутална..за какво ти е да "разбиваш сърцето" на който и да е след като си му "духала" по тФоЕ жЕлАniE?

П.П

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не искам да съм му сексоална играчка ... смисъм от сексуална гледна точка аз съм гимнастичка и секи иска нещо от мен но мн малко даже никои почти не полочава ... понякога си мисля , е зя друго не ставам
    Щом не искаш НЕ пускай на курвари-подбирай си хората!!!Елементарно е,но се иска АКЪЛ!!!
    И като си гимнастичка какво?Трябва да се кефим,че можеш да правиш шпагат на к**а на мъжа ли?
    А за третото може и да си права...Ако не си промениш начина на мислене, не започнеш да се цениш повече,да си подбираш мъжете и да мислиш ПРЕДИ на направиш някоя простотия,НЕ се учудвай,че те възприемат само като секс-играчка...Просто оставяш такова впечатление у хората...Постарай се да го промениш
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Ми не го създавам това впечатление във всички ии не неисках така да се тъкува това с гимнастичката плюс това виса по тея фороми не защота съмм с твърде ниско самочуствие ,а защото са ми интересни мненията на хората .Пък и когато му духах може бе не бях много трезва и тово ми беше последната грешка

Пък и когато му духах може бе не бях много трезва и тово ми беше последната грешка
    ХАХаха знаех си НАПИЛИ СА ТЕ И СА ТЕ ИЗПОЛЗВАЛИ ...Дали не го измислих А?

Влюбен във всека една красива жена ! <- me

Ох не беше точно така ... но няма значение.Не мога да го забрава днес пак го вивях.Променил се е страшно много (на външен вид) станал е уникално красив . Но нямах време да го видя на саме ....

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мацка, ясна си ми от километри. Така или иначе ще му пуснеш (или поне ще му врътнеш още една без ръце), чудя се само защо си създаваш излишни илюзии. Квото и да правите помни едно - тоя човек няма как да е с теб и освен секс и проблеми, друго няма да получиш от него.

Неискам да повярвам , че това е реаноста.Има много момчита които са влюбени в мене едва ли не ... защо той не може да ме хареса ?

Виж сега, искаш или не, точно тва е реалността. Не живеем в приказките, та винаги да има happy end. Свиквай с това.

Между другото на колко си години?

Ми годините нямат голямо значение според мен но ако толкова държиж да знаеш ще ти кажа ?

Щом те питам, явно имам нещо предвид. На колко си?

16 Какво имаш предвед по точно ?

Исках да преценя дали си достатъчно зряла, за да водиш сексуален живот. Съдейки по постовете не си, но пък годините ти са приемливи (не си малолетна). Девствена ли си или вече имаш някакъв сексуален опит?

Решението кво ще правиш с въпросния си е твое, но ако му се дадеш, не очаквай нищо хубаво. Сама ще си създадеш и разбиеш илюзиите и после ще си казваш "защо попаднах на такъв, той ме използва, подигра се с мен" и т.н. Ако си девствена и той ти е първия, драмите и депресиите ще са още по-големи.

Благодаря ,ще помисля върху това....

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Защо ли не ми приличаш на 16- годишна?!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Защо ли не ми приличаш на 16- годишна?!

Нали...
    МОМИЧЕ!