.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Град
    Филибелиец

Гаджето ви от...

Искам да попитам някой ходил ли е с някой от тийнпроблем и ако да с какви впечатления останахте - имаше ли нещо вярно от нещата дето са писали в Секс форума или не?Тръгнахте само,заради писаниците и снимките и после се получи или не?Ходите ли още или се разделихте или се виждате само за секс?Питам щото,тук много отворени на тема секс има и некви снимки като манекенки,а в действителност?

Лека корекция - нека да кажат и момичета за това момчетата от тук дали са такива плейбой в действителност ...
    Ивито!Моята секс френдка!

Град
    Пловдив
    Любопитна тема, ще следя с интерес
    Аз лично не съм излизала с някого оттук, даже не знам дали някой мой познат пише из форума колкото до снимките на манекенки...изхвърлено изказване, има и такива, разбира се, но се намират доста нормални, симпатични момичета (а и момчета)
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Мега фен
    Аз.
    Но няма да споменавам никове.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Срещал съм се с няколко момичета от форума,да ти кажа на живо не са толкова разговорливи на тема секс,както във форума

Град
    Филибелиец
    Цитирай Първоначално написано от PepSsSi
    Любопитна тема, ще следя с интерес
    Аз лично не съм излизала с някого оттук, даже не знам дали някой мой познат пише из форума колкото до снимките на манекенки...изхвърлено изказване, има и такива, разбира се, но се намират доста нормални, симпатични момичета (а и момчета)
    Не съм казал,че няма нормални момичета нали?

Град
    Пловдив
    Хахааа, апрочем преди 4-5 години бях с друг никнейм, ама след дълго отсъствие се регнах пак...та както и да е. Да е било 9 клас, засякох един шматко от компанийката тука правеше се на секс-разбирач....е, той разбира много де....това,че дори не беше целувал момиче...не е от значение
    Често се случва хора да си избиват тука комплексите, ама бързо биват или баннати, или принудени да млъкнат,след нападките (към простотията им) от другите юзъри
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    правеше се на секс-разбирач....е, той разбира много де....това,че дори не беше целувал момиче...не е от значение
    Ти сериозно ли ?

Мега фен
    Това явление съм го наблюдавал и преди, наблюдава се и сега.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Slamdancer
    правеше се на секс-разбирач....е, той разбира много де....това,че дори не беше целувал момиче...не е от значение
    Ти сериозно ли ?
    сериозно де! Естествено, фактите са поднесени с немалка доза ирония, че чак към сарказъм бие в тоя случай.... То тоя индивид и до ден днешен е уникално създание...

Повече от фен Аватара на Slamdancer
    Цитирай Първоначално написано от Slamdancer
    Ти сериозно ли ?
    сериозно де! Естествено, фактите са поднесени с немалка доза ирония, че чак към сарказъм бие в тоя случай.... То тоя индивид и до ден днешен е уникално създание...
    Еми за жалост всякви ги има на тоя свят

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аз.
    Но няма да споменавам никове.
    как излага мазно

Мега фен
    Щом казваш.
    Само дето преди години не пишех в кофата, а в сексО.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Не познавам никого от форума лично.

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Щом казваш.
    Само дето преди години не пишех в кофата, а в сексО.

добре добре

Аз ходя с едно момиче от форума, но тя пише вече в кофата! Да прав е този който каза че не са толкова разговорливи за секс като се видите и тя небеше, но вече сме почти година заедно

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Не познавам никого от форума лично.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Имах преди години една приятелка от тук.Общо взето си беше такава каквато се представяше и тук,но не напълно.Запознахме се преди да почна да пиша в тоя раздел ииии съм я позабравил как е във сексуално отношение.Не беше точно такава за каквато я мислеха тук,в това съм сигурен.

Цитирай Първоначално написано от anarchoman
    Аз ходя с едно момиче от форума, но тя пише вече в кофата! Да прав е този който каза че не са толкова разговорливи за секс като се видите и тя небеше, но вече сме почти година заедно
    коя бе фантазьор

Град
    София
    Имам много приятели от реалния живот, които пишат тук, но не ми е известно някой бивш да посещава форума. Повечето ми бивши ги оставих ту в Чехия, ту в Холандия...тук 3ма бивши са ми останали в България и изобщо не са от типът хора, които ще почнат да споделят. Гаджето ми от време на време го гледам, че влиза във форумът, но не коментира. Единствено разглежда коментари, когато нещо му трябва.
    "Advice is what we ask for when we already know the answer, but wish we didn't."

Какво общо има това ... че ако не си правил секс не разбираш нищо ... аз пък мога да кажа че и аз не съм правил и все пак разбирам доста повече от сигурно повечето мой връстници и тези около моята възраст ... а може би искахте да кажете че "той" не е спал с момиче а се прави на ебач и тарикат ... това са 2 огромно различни неща

Повече от фен Аватара на KokoDjambo
    Гадже не съм имал от тук,ама два пъти съм порил една от тук - Александра93 .Първия път сам втория път с един френд и врътнахме една тройчица,направихме я смешна направо.Иначе в общи линии е същата перверзия като тук ама с голямо самочувствие.
    Вива канари...!!

Град
    Филибелиец
    Пуснах темата,щото гаджето ми е от тук и останах изненадан,че не си е измисляла като пише тук.Обичам я - Maceto96

Не съм излизала с никой от форума, макар, че с приятелят ми с който сме заедно от 4 г. се запознахме на подобно място в нета.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Ходя с Wits (аз съм YouDontKnowMe) , ама аз го принудих да се регистрира. Иначе си пиша с един човек от Пълнолетника, щяхме да се виждаме, ама му се объркаха работите като се прибра в България.Писала съм си е с други хора де, но никакви подобни намерения към тях ..

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Не ми е идвало на акъла до сега.. damn.. ще пробвам, навити?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си