.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    ... на живо не са толкова разговорливи на тема секс,както във форума
    при повечето е така, и аз съм забелязъл

Голям фен Аватара на ChalgaBoy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от miroandonow
    Пуснах темата,щото гаджето ми е от тук и останах изненадан,че не си е измисляла като пише тук.Обичам я - Maceto96
    Обичаш я сяка сутрин преди училище , оплаква ми се дамата често Недей я обича толко често ,че скоро няма да може да ходи... :P

По темата : Лично познавам 3-МА от форума и е голяма забава като се видим
    http://www.youtube.com/watch?v=pT9YI...eature=related <---- Поздрав за всички Duck face..

познавам един потребител в този форум , чието име няма да назовавам , който е от моят клас. Други смелчаци ,от моят клас ,с регистрация тук няма! Не съм се запознавал и не съм излизал с нито един от вас и не смятам да го направя , защото 1во на 1во съм сравнително нов тук , ако ме разбирате.

По темата : Напълно е нормално всеки да се представя за "играч" тук , защото чисто и просто всичко е анонимно. Аз лично чета в две секции и се уча от грешките и безумните мнения на потребителите. Радвам се , че ви намерих поради две причини : отговорихте на най-важният въпрос , на който търсих отговор (първата ми и единствена post-ната тема до този момент) и второ , но не на последно място , вие ме разсмивате до сълзи. Чел съм такива абсурдни мнения , че направо ви е бедна фантазията...

все1 , много говорих... Абе, мисълта ми е следната - Харесвате ми
    Ако аз съм рибка , Интернета е море , а т.нар."Хакери" са рибарите , то тогава ще стана вечерята на някой изпечен рибар доста бързо =(
    ТОЗИ ФОРУМ Е FULL/MAX с FLOOD-ери!!!
    Какво е това?! Отговори ли ще получа тук?!
    Модератори , направете нещо!

Град
    в дъхът на всеки умиращ
    И аз преди ходех с едно момче от тийна ама той вече от много време не влиза
    before nia711
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    и аз съм й фенка на ниа
    и аз съм й фенка голяма

Град
    Варна
    Лично не съм се запознавала с никой ,но има хора с които си пишем...от доста и аз не знам от колко време...и са пекани....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

Град
    Пловдив
    Аз не знам да съм ходила с някого от тук,нито съм правила секс,но определено има доста добри попадения и... Сега не се сещам за никове де ама иначе
    Fashion and Styling

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Гаджето ви от...

Цитирай Първоначално написано от miroandonow
    Искам да попитам някой ходил ли е с някой от тийнпроблем и ако да с какви впечатления останахте - имаше ли нещо вярно от нещата дето са писали в Секс форума или не?
    Виждала съм се с няколко момчета от тийн-а, но само едно си го взех за мен и все още съм с него ..
    Колкото до писаниците му тук .. представяше се за най - големия простак в раздел секс (няма да споменавам никове), но всъщност е дооста по - земен ..

Тръгнахте само,заради писаниците и снимките и после се получи или не?
    Коментарите, които пишеше бяха под всякаква критика и доста ме дразнеше .. в последствие реши да се заяжда и с мен ии всъщност така се запознахме!! Имах само една негова снимка, ня която дори не бях обърнала особено внимание ..
    Лека корекция - нека да кажат и момичета за това момчетата от тук дали са такива плейбой в действителност ...
    За мачовци не знам до колко са такива, защото тези, с които съм се запознала не съм гледала като на момчета, а като на приятели и определено не съм останала разочарована!!

п.п. малко ми липсват тези времена ..

Супер фен Аватара на Shia
    Да,излизала съм с хора от форум,но ходене не.Оказаха се същите като от форума и не си и говорихме толкова за секс,защото разменихме скайпове и отворихме и други теми за разговор.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си