.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Някъв съвет...

Здравейте на всички...
    Абе може да ви е банален проблема ми,но все пак дайте някой отговор..
    Ами най-добрата ми приятелка си има гадже и тримата си излизахме нали аз,тя и той.. Това беше преди да почнеме даскало. Намираше време и за двама ни. Но вчера е така от нищо стана нещо и аз се скарах с гаджето и.
    И двамата се бяхме нацупили и тя незнаеше какво да прави. Мислех да му се извиня,обаче това е ставало много пъти и сме се сдобрявали,но не мисля,че сега ще мине много лесно. Писна ми винаги аз да се извинявам и двамата и казахме да избира един от нас двамата. Тя верно си е много объркана,но ми писна да го трая . И днес и звъннах след даскало нали тя е втора смяна,а аз съм първа и и казах къде си? и тя ми каза че е с гаджето си и аз я питах кога ще се прибира и тя каза 19:30 и ми каза ела при нас,но аз не искам да стоя при него. Така че ако може някой да ми каже какво да направя ще съм му благодарна

Мега фен Аватара на ameli
    Преглътни си гордостта и се извини. Също и той на тебе. + това е досадно някой с гаджето си и ти.. Все пак и те трябва да останат насаме поне за малко.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

1. Друг раздел.
    2.Ако тя ти е истинска приятелка,би трябвало да избере теб,така че по-добре поговори насаме с нея. Обясни й какво мислиш и се разберете. Не я карай да избира между вас,по-скоро да намери време за теб и да не те загърбва,само защото има гадже.
    Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'

Голям фен Аватара на Crazytu
    Каква е тая глупост да избира между гаджето си и най-добрата си приятелка?! На теб може и да ти е писнало от него, но трябва да се съобразяваш малко, приятелката ти няма как да обръща внимание само на теб. Извини му се, той на теб също и просто не излизай толкова често с тях. А приятелката ти трябва да си разпределя времето между вас и така и двамата ще сте доволни.
    btw: Как излизате тримата? Ти какво правиш .. светиш ли им?
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

Забравих да кажа,че не винаги излизам с тях,но в повечето време,когато съм с тях все става нещо,все ме нерви.. Когато съм при тях си карам колело и минавам покрай тях да ги видя кво става тва онова иначе не им преча.. :Д

Град
    Ruse
    По - добре не я карай да избира, защото колкото и добра приятелка да ти е, сега е заслепена. Може би ще избере момчето. Не се сърди, остави я да бъде с него, но се уговорете да се виждате и само двете.
    Най - тежките думи, които човек може да чуе са: "А можеше да бъде различно".

един съвет от мен, тая тема ми е до болка позната, просто стигне ли се до там, да трябва да се избира между приятел и момче, значи нито приятеля е прител, нито момчето е момче.... сори мацка ама живота е гаден, мойта приятелка направи своя избор и избра момчета , хах яко ...

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    и сигурно сте на 14-15г, ако не то поне с акъла на такива
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове