.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: U.S.A

U.S.A

.
    Want you to make me feel like I’m the only girl in the world
    Like I’m the only one that you’ll ever love
    Like I’m the only one who knows your heart(music)

Мега фен
    Град
    Earth...
    Успех!

Град
    Tampa, Florida
    Привет от Флорида
    Аз се явявах на SAT и TOEFL преди близо две години. Не съм ходила на никакви уроци и английският ми не беше добър. Историята е дълга и няма да се въвличам в подробности. Изпитите не са лесни и трябва да се подготвиш, но ако си упорита ще се справиш

Това е сайта на TOEFL ( през който можеш да се регистрираш и за изпита) в който има и безплатни подготовки: Free Test Preparation http://www.ets.org/toefl/ibt/prepare/

А това е сайта на SAT http://sat.collegeboard.com/practice.

SAT се държи от всички който искат да учат в американски университет, докато TOEFL е само за чуждестранните студенти. SAT e комбинация от math, reading and writing. Ако отвориш сайта който съм ти дала можеш да видиш примерни въпроси Математиката е мноого лесна.

В този сайт http://collegesearch.collegeboard.co...peofschool.jsp (направо съм ти дала линк към мястото) можеш да търсиш университети в Америка и стипендий. Ако имаш нужда от помощ с ориентирането ми пиши, с радост ще помогна
    Най-великото нещо което научава човек през живота си е да обича и да бъде обичан.... за това трябва да намери смелост за да следва сърцето си

Цитирай Първоначално написано от Brave_Heart
    Привет от Флорида
    Аз се явявах на SAT и TOEFL преди близо две години. Не съм ходила на никакви уроци и английският ми не беше добър. Историята е дълга и няма да се въвличам в подробности. Изпитите не са лесни и трябва да се подготвиш, но ако си упорита ще се справиш

Това е сайта на TOEFL ( през който можеш да се регистрираш и за изпита) в който има и безплатни подготовки: Free Test Preparation http://www.ets.org/toefl/ibt/prepare/

А това е сайта на SAT http://sat.collegeboard.com/practice.

SAT се държи от всички който искат да учат в американски университет, докато TOEFL е само за чуждестранните студенти. SAT e комбинация от math, reading and writing. Ако отвориш сайта който съм ти дала можеш да видиш примерни въпроси Математиката е мноого лесна.

В този сайт http://collegesearch.collegeboard.co...peofschool.jsp (направо съм ти дала линк към мястото) можеш да търсиш университети в Америка и стипендий. Ако имаш нужда от помощ с ориентирането ми пиши, с радост ще помогна
    Е,ракажи как си звела изпитите,то това мен най-мн ме интересува,мнения от хора,държали тези изпити,смисъл като не си знаела много добре английски как си ги взела? Можете свободно да ме нападнете,че в тези сайтове нищо не разбирам,не мога да се ориентирам,дори не знам къде искам да уча,как да се ориентирам? По финансови възможности-не сме богати ..

Повече от фен Аватара на TVDQueen
    Град
    Varna
    Първо успех и дано да успееш Второ това е и моя мечта.Просто ми се е набило в главата, че искам да уча, живея и работя в Америка .. не знам защо, но ми е фикс-идея

Sasuke Uchiha!
    ---------------------------------------------
    We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!
    --------------------------------------------
    Женско съм!

Много ви благодаря,че ми пожелавате успех.Ето това трябва,а не някой различен,който не иска да живее в България да бъде нападан жестоко с какви ли не обиди. А иначе очаквам отговори по темата

До колкото си спомням, за Community College само TOEFL е достатъчен, а от там много лесно става прехвърлянето в университет. Нивото на обучение е доста ниско обаче в цялата им система. Щом искаш да учиш там единият от вариантите е да пробваш езиково обучение за няколко месеца и после да държиш изпити, но е скъпо.

Успех!

Цитирай Първоначално написано от Sharron
    Много ви благодаря,че ми пожелавате успех.Ето това трябва,а не някой различен,който не иска да живее в България да бъде нападан жестоко с какви ли не обиди. А иначе очаквам отговори по темата
    Повечето млади хора сме така Просто Америка има най-добрия маркетинг, което не означава че продуктът е с най-високото качество...

Мега фен
    Град
    Earth...
    Винаги ви се хиля със сълзи на очите като почнете да дрънкате за америка...

Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    Кой какво смешно е казал?

Приятно чистене на кенефите на господата америкнаци.

Цитирай Първоначално написано от doktorEmilAntonov
    Приятно чистене на кенефите на господата америкнаци.
    Тоя пък,какъв си ти да ми говориш така бе,представям си ти колко работиш,нито знаеш коя съм,каква съм ама иначе веднага имаш мнение

Ми кво мислиш ше бачкаш докато учиш?

Мега фен Аватара на Infinity
    Това и на мен преди ми беше нещо , като фикс идея , но с времето мисля , ме амбицията и най-вече желанието ми намаляват.
    Била съм , като емигрантка за кратко време в няколко държави и не мога за кажа , че в дадени моменти да се чувстваш човек " втора ръка " е много приятно. Помисли много добре по въпроса , обсъди го с хора , които могат да ти помогнат със съвети от личен опит.
    Първо , на какво ниво ти е англинският ?
    Това е много важен момент в цялата работа , защото времето , с което разполагаш не е много.
    Второ , към какво си се насочила поне , като град или университет ?
    Какво те влече ?
    Успех ти пожелавам и аз , но се стягай и добре си помисли какво искаш от живота. Ако си сигурна , че искаш това да ти е бъдещето започни още от сега да влагаш всичко от себе си в тази си мечта.
    To infinity and beyond.

И на мен понякога ми намалява желанието,но отново се връща,самонастройвам се,защото ако се оставя да правя каквото си искам ще свърша в някой магазин за хранителни стоки Ами английският не ми е мн добре,затова искам някой да ме посъветва къде мога да се запиша в школа или център,където бързо те научават на език и т.н? Иначе искам или в Калифорния или Ню Йорк,ако не стане там,Чикаго и др. За университет още не знам,но просто искам да се занимавам с това!

Събирай си листчета от кеча , за 500 корици ти дават зелена карта , а ако имаш 20 на грубаря и 20 на рей мистерио ти дават работа в микрософт като личен асистент на бил гейтс да му редиш колекцията от кечисти
    Bez dusha da byda hodesht trup , da byda vodesht kult , da byda rob smiren ili da byda robyt vodesht bunt?!

Що? Мислиш, че си най-добре информиран ли?

Цитирай Първоначално написано от nikki16
    Защото Америка е ужасна държава за живеене, а американците са лицемерни материалисти.
    Но въпреки всички гадни истории, които знам за там, бих предпочела да живея там, отколкото в България.
    Надявам се, че няма като останалите 15 човека, които познавам и живяха там, да се върна в България, че и затъжена. Въпреки че не мисля, че бих живяла там за постоянно, може би за половин-една година, колкото да видя какво е.

Град
    Великобритания
    в САЩ е доста скъпо.
    Ако нямаш много пари, но държиш да си в англо-говоряща държава, защо не пробваш Шотландия? Там поне университетите не искат такса, за разлика от Англия, а и е значително по-евтино.

Един въпрос: искаш да следваш в САЩ, за да получиш по-качествено образование или просто искаш да си поживееш? Питам те, защото прочетох, че искаш да си в Ню Йорк, Калифорния..все такива места, възвеличавани от Холивуд филмите и сериалите в България.

Цитирай Първоначално написано от TeenageDream
    Цитирай Първоначално написано от nikki16
    Защото Америка е ужасна държава за живеене, а американците са лицемерни материалисти.
    Но въпреки всички гадни истории, които знам за там, бих предпочела да живея там, отколкото в България.
    Надявам се, че няма като останалите 15 човека, които познавам и живяха там, да се върна в България, че и затъжена. Въпреки че не мисля, че бих живяла там за постоянно, може би за половин-една година, колкото да видя какво е.
    Абе какви сте вие такива хора беее Направих темата да получа отговори на въпросите си,а не да слушам кой какво мисли за Америка И ти ходила ли си в Сащ,та знаеш толкова добре? хах..

marais,знам че е скъпо.Не съм богата,но ще се боря да отида там.Не съм зарибена от филмите,не съм малко дете,просто знам много добре какво искам и защо го искам.Искам да получа качествено образование,да,искам и да живея там.

Не се ядосвай.
    Лично аз не съм ходила, дай Боже догодина да отида, но, както казах, познавам достатъчно хора, които са живели или живеят там.
    Не знам защо реагираш така, попринцип човек, който се кани да заживее в друга държава, търси колкото се може повече мнения и гледки точки.
    Успех в начинанията ти!
    А мислила ли си какво ще работиш, докато учиш?

П.П. Да отида на екскурзия, не да живея там.

Цитирай Първоначално написано от TeenageDream
    Не се ядосвай.
    Лично аз не съм ходила, дай Боже догодина да отида, но, както казах, познавам достатъчно хора, които са живели или живеят там.
    Не знам защо реагираш така, попринцип човек, който се кани да заживее в друга държава, търси колкото се може повече мнения и гледки точки.
    Успех в начинанията ти!
    А мислила ли си какво ще работиш, докато учиш?
    Реагирам така защото аз правя тема,и моля съвсем разбрано да се отговаря само по темата,а тука го превърнахте в анкетен лист и място за изказване на различни мнения! А и не усещаш ли че си противоречиш адски много? Каза : Защото Америка е ужасна държава за живеене, а американците са лицемерни материалисти '' а сега казваш ''Дай боже да отида'' абе не ви разбирам.. и все пак нашето семейство няма много пари,възможно ли е да отида в Щатите,макар че не сме богати? Да уча,работя и живея!

^много малко унита дават частични стипендии на чужденци.(те са минимални)

www.collegeboard.com <- тук може да намериш основните неща за университети.Има търсене по щати,предмети,цени и тн.Повече инфо има в сайта на самия университет.

Като цяло таксите започват от $9000-10000 на год.(гледат се таксите Out-of-State)Имаш право на 20ч работа на седмица по време на училище.С тея 20ч няма да можеш да изкарваш достатъчно пари даже за храна.

NY и CA са мн скъпи за живеене.Наема започва от $700-800 на месец.за студио.

За САЩ ще ти трябват мн мн пари.(едно $18-19,000 на година )След като казваш,че сем.ти няма тези възможности провери за др държави с по-ниски цени на образованието.(Дания,Герма ия,UK..)

Четох за стипендии,че отпускали,помощи,които после отработваш? Никакъв шанс ли нямам егати?

Голям фен Аватара на Aniiiii
    Град
    Лондон
    Найстина там е скъпо. Аз не съм там, но сестра ми скоро се върна.
    Аз съм в Англия и научих английския в Училища Европа в България. Ако ги има в твоя град можеш да попиташ, защото найстина си заслужават парите за това на което те научават.

За друго, мисля че не мога да ти помогна, както казах съм в Англия и не знам мн за Америка. А ти като за начало можеш да помислиш какво искаш да учиш, да разгледаш университети и сайтовете им да видиш как стават нещата със стипендийте Успех
    ♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си