.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: stupid sound :@

stupid sound :@

абе взех си едни слушалки PHILIPS SHP2000 и тако ги включа в тонколоните се чува мн слабо...а проблема е, че където е кабела няма такова нещо за усилване и вище като си пусна някоя песен колко е силно

Трябва да си усилиш звука от аудио/видео плеъра, ако слушаш музика или гледаш видео, или пък от самата игра, ако играеш някоя игра. Както се вижда от "Sound" настройките проблема не е в тях!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Ако си ги включил директно към колоните, звукът ти се разделя между тях и слушалките. Пробвай да намалиш колоните докрай или да включиш слушалките директно в компютъра.

Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Трябва да си усилиш звука от аудио/видео плеъра, ако слушаш музика или гледаш видео, или пък от самата игра, ако играеш някоя игра. Както се вижда от "Sound" настройките проблема не е в тях!
    за толкоз тъп ли ме мислич ?

Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    Ако си ги включил директно към колоните, звукът ти се разделя между тях и слушалките. Пробвай да намалиш колоните докрай или да включиш слушалките директно в компютъра.
    мислиш ли, че не съм пробвал ? даже е по-слабо...

Голям фен Аватара на NoOneElse
    Град
    И да дойдеш да ме окрадеш...
    Трябва ти слушалков усилвател.
    Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?

Песимистът казал:
    -По-лошо не може да бъде!
    А оптимистът отговорил:
    -Може, можеee!

Супер фен
    Град
    увас ;p
    Цитирай Първоначално написано от CCooLL
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    за толкоз тъп ли ме мислич ?

Цитирай Първоначално написано от FunkyBoy
    мислиш ли, че не съм пробвал ? даже е по-слабо...
    де да те знам кво си пробвал и кво не си. Питаш нещо - отговарям ти! Кат не мойш си решиш проблема сам, явно си си тъп всичко може да е.. слаба аудиокарта, дефектни слушалки... кво ли не.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си