- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Заместител...?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Сега реших да се лакирам и махнах стария лак от едната ръка.Взех шишенцето лакочистител,но понеже е от тези,които не капят,а направо си се изливат (ако знаете за кои говоря) успях да го изхабя по земята...Някой може ли да ми каже нещо друго,с което мога да изтрия лака.Пробвах с някакви различни парфюми,които съдържат алкохол,но почти нищо не вършат...сега ще взема да пробвам и с алкохол,пък ако не стане...ще ударя една и ще забравя за лакове и за всичко
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
ацетон ...
аа не разбрах какво ти пречи да използваш лакочистител ;D
По пода е, няма как да го ползва. Много гадно така.... Попринцип с ацетон, ама малко хора държат такова вкъщи....не можеш ли да го изшлюпкаш с нокти, пак малко ще се замаже положението... О, питай някоя комшийка да ти услужи :Д
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Ами излях го...а за ацетон знам...ама сега от къде да си го извадя този ацетонПървоначално написано от mecheeeee

"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^
Пробвах да намокря памук с вода и да му сложа малко незасъхнал лак,защото и той съдържа количество ацетон,а докато е мокър не се задържа от лака по ноктите...и така го махнах...казвам ако някой има същия проблем да пробва
Стар лак се маха с нов лакПървоначално написано от krokkrok
Изпитано.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

спирт
Perfekt Hair Perfekt body,perfekt lips, perfekt lie...
Не става със спиртИначе на мен редовно ми се случва да е свършил лакочистителят и използвам разредител за лак за нокти