Има какво да се работи там,освен това някой ще дойде с мен,да не мислиш ,че ще гледат в точка?
Който и да дойде с мен ще работи там и ще ме издържа..(
и от къф зор ...
пък то в Ню Йорк мн лесно се намира работа нали...)не си мисли ,че като чуеш New York задължително трябва да е в центара..
(еми то извън центъра са бедните квартали и ще те ограбват всеки ден, то не че в града няма хиляди наркоманчета дато вадят ножа и не ти искат 5 долара )просто като чуеш тоя град се сещаш за нещо невъзможно сякаш никога няма да идеш там нали?
( не, за мен няма невъзможни неща) Не знам дали с ХоливуТ
( кой го казва .... тоя дето пише биуро, а не бюро ) се влиза с връзки,но ти явно не знаеш как стоят нещата с Холивуд
,( а ти пък знаеш, нали си бил там) просто гледаш разни предавания и нямаш амбицията ,че и ти моеш да го постигнеш тва нещо..И най-големите звезди са живели тежко,и са се трудили много за да бъдат такива каквито са ..ти не давай много акъл какво аз да правя и как да правя,аз знам какво да правя,искам да ми дадете съвети за нещо съвсем друго..и говоря за това дали има начин да отида там(
ти ... НЕЕЕ),дали има начин някакси с родителите си да отида ,т.е някой от тях( помоли зъбната си фейчка) .. и такива неща .. не те питам дали ти се чустваш боклук,който не може да постигне сички тези неща..(с тези думи успя да се опишеш сам...)