СТава въпрос за едно момиче от мойто у-ще аз съм 12 клас, а тя 9.Септември се канихме 2 седмици да излезем, но.. голяма лиготия.Понеже не съм от хората, които пестят истината и съм на принципа право куме в очи и си казвам каквото ми е присърце..И така всеки ден едно и също - аз я карам да излезем, тя твърди че ми е адски обидена, че не може да ми прости цялостното държание, че никой не се е държал така с нея....И така все и виках 12 клас съм, ще почнем у-ще, няма за кога да се видим, а тя не та не.. обидена била...И накрая така стана, че ми каза колко много ме харесвала, но съм се бил държал мн. гадно, а аз бях на мнение, че това е едно от момичетата, с които се държа най-нормално.
И така реших малко да се поуравновеся и да се държа по-мило няколко дни .. всичко точно карам я да излезем не мога ще послещам наще хайде ще видя за утре..ок..пиша и утре , ами ще ти кажа честно нещо, но не се сърди викам и ок.И какво било то, ами аз вече харесвам друг съжалявам..хахаха..Приех го мъжки разбира се, без да се обяснявам много, без да я псувам и т.н.Просто и казах нито ще те мразя, нито ще те обичам напълно безразлична си ми, вече не съществувашш за мен, безразличието ми ще те довърши..И се почна обичайното "как може да съм ти безразлична ужасно гадно ми е ;( ;9 ;(" и т.н. И си казах каквото и да става, колкото и да мисля за нея няма да и зъвня, нито да и пиша.. но ето винаги като я видя във ФБ или скайп и.. веднага и пиша Дайте съвет според вас какво и се върти в главата и как да постъпя.