.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Аз пък те уверявам че ако ходи на фитнес като хората ще заякне много повече...

с плуването ще качиш мускулна маса на дедовия

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Bob0
    Аз лично ти препоръчвам да хапваш здравословно Яж повече плодове и зеленчуци и може да съчетаваш всичко с плуване ( развива всички мусколи )
    С плодове и зеленчуци не се заяква Трябва да яде месо

Няма по-добър начин за покачване на мускулна маса и ваене на тяло от тренировките с тежести, под каквато и да е форма. За гребането съм доста скептичен, познавам няколко добри гребци на моята възраст, всички са в добра спортна форма и ... изглеждат много по-зле и са много по-слаби от момчетата, които се занимават с фитнес, включително и от мен.

Гребането е доста аеробен спорт, постоянното циклене и гребане не е стимул за мускулна хипертрофия, не може да се сравнява със железата.

едит: плуването е много прехвалено също... може би е полезно за здравето, но с плуване тяло не се прави.

Цитирай Първоначално написано от Myrth
    Няма по-добър начин за покачване на мускулна маса и ваене на тяло от тренировките с тежести, под каквато и да е форма. За гребането съм доста скептичен, познавам няколко добри гребци на моята възраст, всички са в добра спортна форма и ... изглеждат много по-зле и са много по-слаби от момчетата, които се занимават с фитнес, включително и от мен.

Гребането е доста аеробен спорт, постоянното циклене и гребане не е стимул за мускулна хипертрофия, не може да се сравнява със железата.

едит: плуването е много прехвалено също... може би е полезно за здравето, но с плуване тяло не се прави.
    прави се един приятел 5 , 6 год тренира плуване имаа широх гръб и гръден кош но пак казвам с него надали ще качите маса чрез плуване

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Myrth

Ем... и аз познавам добри гребци, за сериозни размери си говорим ...
    на мен ми доставя удоволствие да греба, това доколко ще натрупам не ме касае особено, просто забелязвам по себе си и по другите, че се расте стабилно

А ти ако знаеш хора с какъв гръб има във фитнеса ще си пробиеш дупка в кануто и ще го потопиш

anonymous546178
    Guest
    Да ей така се потапя кану

Дай си кануто, немаш грижи за минутка е 5 метра под водата

anonymous546178
    Guest
    1500 лв за кану и ще видиш че след скато го пробиеш ще изгреба минимум 3-4 км

Аз ще му нацепя дъното с брадва и ще направя отвор половин на 1 метър

anonymous546178
    Guest
    говорим си за дупчиза макс сантиметър.. като го направиш на стружки ще ги плувам

Мани, познавам един дето като стана 8 клас изкара 1 година в спортното с академично гребане и неможеше да плува
    Сега е в некъв техникум

как така бе човек я ми обявсни как тежиш 50 кила при тоя ръст даже и толко нямаш ти май си само кости и кокали

Еми толкова съм...
    М/у другото, сестра ми някой път като ме удари се оплаква, че е ударила някой кокал

Сигурно ако наебеш някое момиче цялото ще е синьо после

Цитирай Първоначално написано от CircleOfPain
    Сигурно ако наебеш някое момиче цялото ще е синьо после
    Айде сега, да не се обиждаме...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bob0
    Аз лично ти препоръчвам да хапваш здравословно Яж повече плодове и зеленчуци и може да съчетаваш всичко с плуване ( развива всички мусколи )

и след 2 месеца на плодове ще получиш релеф но не и маса и ще си " пръчка"

:)

Виж сеа приятел аз какво ште ти кажа.
    Яж редовно+тренираи редовно+почиваи редовно гледаи като си тренирал после да се наспиш че мускулите ти да са възтановени

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си