- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Моля за съвет..
Аз пък те уверявам че ако ходи на фитнес като хората ще заякне много повече...
с плуването ще качиш мускулна маса на дедовия![]()
С плодове и зеленчуци не се заякваПървоначално написано от Bob0
Трябва да яде месо
Няма по-добър начин за покачване на мускулна маса и ваене на тяло от тренировките с тежести, под каквато и да е форма. За гребането съм доста скептичен, познавам няколко добри гребци на моята възраст, всички са в добра спортна форма и ... изглеждат много по-зле и са много по-слаби от момчетата, които се занимават с фитнес, включително и от мен.
Гребането е доста аеробен спорт, постоянното циклене и гребане не е стимул за мускулна хипертрофия, не може да се сравнява със железата.
едит: плуването е много прехвалено също... може би е полезно за здравето, но с плуване тяло не се прави.
прави се един приятел 5 , 6 год тренира плуване имаа широх гръб и гръден кош но пак казвам с него надали ще качите маса чрез плуванеПървоначално написано от Myrth
Ем... и аз познавам добри гребци, за сериозни размери си говорим ...Първоначално написано от Myrth
на мен ми доставя удоволствие да греба, това доколко ще натрупам не ме касае особено, просто забелязвам по себе си и по другите, че се расте стабилно
А ти ако знаеш хора с какъв гръб има във фитнеса ще си пробиеш дупка в кануто и ще го потопиш![]()
![]()
Да ей така се потапя кану![]()
![]()
Дай си кануто, немаш грижи за минутка е 5 метра под водата![]()
1500 лв за кану и ще видиш че след скато го пробиеш ще изгреба минимум 3-4 км
Аз ще му нацепя дъното с брадва и ще направя отвор половин на 1 метър![]()
говорим си за дупчиза макс сантиметър.. като го направиш на стружки ще ги плувам![]()
![]()
![]()
Мани, познавам един дето като стана 8 клас изкара 1 година в спортното с академично гребане и неможеше да плува![]()
![]()
![]()
Сега е в некъв техникум![]()
как така бе човек я ми обявсни как тежиш 50 кила при тоя ръст даже и толко нямаш ти май си само кости и кокали
Еми толкова съм...
М/у другото, сестра ми някой път като ме удари се оплаква, че е ударила някой кокал![]()
![]()
Сигурно ако наебеш някое момиче цялото ще е синьо после![]()
Айде сега, да не се обиждаме...Първоначално написано от CircleOfPain
Първоначално написано от Bob0
и след 2 месеца на плодове ще получиш релеф но не и маса и ще си " пръчка"![]()
Виж сеа приятел аз какво ште ти кажа.
Яж редовно+тренираи редовно+почиваи редовно гледаи като си тренирал после да се наспиш че мускулите ти да са възтановени![]()