.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Ще си правя кичури- препоръки

Здравейте! Реших да си направя руси кичури-целта е да са много и да са светли. С какво да ги направят? И много ли ще се изгори косата? Някакви неща са поддържане на цвета и заздравявне? Благодаря вии!

Град
    Пловдив
    Аз в 5 клас за 1 път си направих кичури, русолява съм си попринцип и се харесвам с тях. Определено изтощават, но е в пъти по-малко от изтощението на косата, когато цялата е пипната. С фолио и син прах се правят, задължително фризьор. Аз през месец и половина слагам едно тониращо кремче (сиво), когао се къпя, нанасям на цялата коса, но хваща само на кичурите. Плакнеш след 2-3 минути(веднъж се замотах и след 30мин бяха синкави :Д ) и стават сребристо руси, платина май се води. Кремчето е на Престиж, сива непрозрачна тубичка, 3лв мисля че е

За възстановяване на косата ползвай маски, аз имам на Дева (4лв) , Миозитис (9лв), както и бадемово и маслиново масло. Редувам си ги. И кристали на Christian of Roma. Добре седи косата, ако не я мъчиш с преси 2-3 месеца след изрусяването даже по-бързо ще се оправи. Иначе като израснат пак с фолио се прави само новата коса
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Toва е, че а мъча с преса редовно, но и самата преса е професионална и не я гори толкова. Преди 2 месеца ми бяха много нацувтяли и изгоряли краищата, отидох да ме подстрижат и си взех едни кристали, вносни, в българия ги няма - уникални просто,косата ми изобщо не е нацъфтяла и е страшно мека! Пропоръчвам ви ги- CHI SILK INFUSION ако си ги намерите някъде. Да се надяваме, че няма да я измъча прекалено, ще видиме и фризиорката какво ще каже.

Град
    Пловдив
    може и да не ти я прегори много, ако косъмът ти е по-устойчив. Моя е по-тъничък и оттам прегаря по-лесно. Можеш да минеш на начупена с пяна или нешо подобно (не ги разбирам) по-готино е от правото
    Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.

Моята коса си е доста гъста и с дебел косъм, а няма да успея да направя ефекта "начупена", защото косата ми е къдрава.
    http://prikachi.com/images/163/2522163I.jpg http://prikachi.com/images/172/2522172J.jpg
    Ще си отиват нали? И знаеш ли горе доло колко пари взимат?

Град
    Пловдив
    Ами косата ти изглежда сравнително светлокафява, мисля,че ще е добре. Не ми допада на тъмна коса светли кичури. Иначе тук из Пловдив, в кварталното салонче е 2лв на кичур, но мен ме прави майката на една приятелка, жената си има салон близо до града и така, за 30-40лв ме направи полуруса преди бала....

Eдна приятелка се прави скоро, били и взели 40 лв, но косата и е по-къса от моята. Вероятно с около 50 ще се оправя. Иначе и на мене изобщо не ми харесва тъмно кафви коси да сложат руси кичури-седи грозно и циганско.

Бе на тая снимка и твоята не изглежда много светла, ама айде...

Нем, светла е, ама снимките са с телефона и не стават. Аз до първи клас бях руса ама много ми потъмня косата. А да сте чували за изсветляване с кислородна вода и колко помага?

Град
    Пловдив
    Стига с тая кислородна вода де..... най-много да помогне на мъхчетата по тялото, но не и на косата....

anonymous708973
    Guest
    Моите ги правиха със шапка Не се грижих за тях по никакъв начин, никакви кремчета и прочее, но косата ми е гъста и здрава, а вече 2 години кичурите не са се махнали съвсем, само са израснали

Мега фен Аватара на Infinity
    Първо да изкажа и своето мнение - смятам, че няма да ти отиват светло руси и изобщо руси кичури , защото косата ти е доста тъмно и смятам , че ще седи циганско , но ти си знаеш.

От два месеца съм със руси кичури и ми седят супер добре , но моята коса си е почти руса. Много , мнооого по-светла е от твоята.
    Направиха ми ги със фолио , защото косата ми е прекалено дълга и гъсна за шапката , с която междудругото косата доста се къса.
    Зависи и от косъма , разбира се.
    To infinity and beyond.

Град
    Пловдив
    Попринцип със шапка не мисля,че стават хубави.... Не знам колко точно пъти през годините съм си правила кичури, но не са малко, защото косата ми е като трева 2 пъти със шапка са ме правили....уж много коса хващат , а после почти не си личат...може би шапката е за доста по-редички косички С фолио поне могат да се подредят добре кичурите... Впрочем важно е какъв пигмент има косата ти, т.е дали е по-червеникава. Една от бившия ми клас е с тъмна кестенява коса, ама много шантав цвят (естествен) , направи си руси кичури,които лесно си станаха, явно червеникавото й е по-малко, знам ли Ама факт е, че някои коси много лесно стават светлоруси, а други хич...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си