- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Коя политическа система е най-подходяща за България?
Всяка държава създава единна система от политически институти и отношения, осигуряваща управлението на обществото. Коя политическа система е най-подходяща за България?
Трябва ни здрава и твърда ръка за дълго време (няма предвид Бойко Борисов), така че гласувам за авторитарен режим.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
4ма за националсоциализъм... омг... леви националисти като оня бе...Синдромов. Ама после как го забиха "Ама той и Сталин е бил ляв националист" gg...
![]()
Авторитарен режим...един командва и кфото каже тва става. А не правителството даде идея и всички веднага на нож срещу нея и сичко се бави точи и т.н. И в авторитарния койт крадне , главицата....
Въпросът е некоректно зададен, защото смесва форми на управление с идеологически режими. Двете нямата много общо в една анкета.
...
...
Гласувах за фашизъм, но няма да се обосновавам, защото може да ме баннат за расизъм, садизъм, и т.н. неща, завършващи на "зъм".![]()
Сталин е ИНТЕРнационалист, а Сидеров - отрепка на службите.
При фашизма няма расизъм, все пак Мусолини е искал да възкреси Римската империя, а в нея е имало и негри. Вече под влияние на Хитлер се наблюдават расистки залитания.
^Тоест съществената разлика между фашизъм и нацизъм?
Нацизмът е расисткият фашизъм. Относно темата ми е трудно да перценя кое е най - подходящо в момента за България, но защо за всички има гласове, а за добре забравената Либерална демокрация няма нито 1?Първоначално написано от DJmx
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
Всъшност двете идеологий са доста различни. Общото им е, че са националистически и са въздиганли държавите в които са възникнали до небивали висоти.Първоначално написано от mech0
Фашизма залага на корпоративизма и като най-важно отбелязва държавата. Националсоциализма казва, че хората са най-важни и държавата е само средство към просперитета им. Запазването на расата е целта, това означава и расизъм, а не да избиваш други раси.
..
Тези 5 човека гласували за нацизъм си нямат никаква представа какво е това.
Жив ли си глобъле?Иначе,аз гласувах за президентска република.Първоначално написано от SecretAleks17
А ти откъде имаш на представа, че те си нямат на представа? Пък и таквоз нещо "нацизъм" в анкетата няма.Първоначално написано от marais
![]()
Може би фашизма би било по-добре от националсоциализма, тъй като при националсоциализма има доста голямо объркване отностно въпроса с расите. А иначе аз съм за президентска република.Първоначално написано от doktorEmilAntonov
Ако питате мен нищо не е подходящоНие 20г. живеем в анархия
![]()
Първоначално написано от Aleks00020
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Привърженик съм на пряката демокрация, но в България е невъзможно да се приложи.
АНАРХИЯ КОПЕЛЕ!!!!
RedRum Against Racism!/afa/
Как може да има хора на които изобщо да им минава през акъла тая мисъл...Първоначално написано от punxx
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
няма нищо лошо в Анархията , но не и в България![]()
![]()
“Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
покварява преценката ти.”
- Орсън Скот Кард, "Империя"
и кво му е хубавото на анархията.. някое псевдо пънкарче да си помпа самочувствието. Ето ти примерна случка, идват 10 души у вас, убиват семейството ти, взимат ти парите, а ти седиш и плачеш в ъгъла 'щото си сам, единственото, което можеш да направиш е някакъв род саморазправа, която е безсмислена...
Анархията е утопия като комунизма, изобщо неща които не може да съществуват защото хората правят системата, а хората са алчни и недобросъвестни като цяло.Първоначално написано от muscle
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
muscle , така би станало в България .. аз казах , че попринцип няма нищо лошо![]()
“Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
покварява преценката ти.”
- Орсън Скот Кард, "Империя"