.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE

house прически

здравейте тук въпроса ми е към почетателите на house музиката ами дайте някфи прически ся не6ту се запалих по този стил house абе по музика по всичкъ та ако може някоя прическа за помо6т за6тото искам и аз да се пострижа на4и моята коса е средна дължина и е права с бритон бих сложила някакви снимки но не6ту не става
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Като чуя house се сещам за "Фешанчетата"
    Не мгоа да ти помогна не знам ква прическа да си направиш, понеже не съм любител на тая музика... (тъпа и безсмислена ми е)

Цитирай Първоначално написано от Diabolical
    Като чуя house се сещам за "Фешанчетата"
    Не мгоа да ти помогна не знам ква прическа да си направиш, понеже не съм любител на тая музика... (тъпа и безсмислена ми е)
    +1

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    да но всеки все пак си има някъф стил по рано слу6ах 4алга а сега не я понасям
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ‡-КукЛъТЪъ-‡
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен
    Град
    София
    Не трябваше за го казваш - изложи се много!

тей или иначе секи чалгар вече слуша хаус не ти пречи да си останеш с бритончето..
    NoHeart,NoName,NoSoul

Град
    Изгубено
    ето доказателсвто, че чалгарите станаха хаусъри

Град
    при мама
    Ако имаш визия на чалгарка нищо недей да променяш !
    ;]

Аз не виждам нищо нередно, човек да не слуша вече даден стил, но това е дълъг процес и не може да стане след месец, а с години...Но глупаво е да си избираш прическа по музиката, избери си такава, която ти харесва и ти отива на лицето, а не каквато е модерна...

Не обвинявайте момичето!На нея й харесва тази музика!Неприятно е!На нея като й харева-да я слуша!И ще и се подигравате!Аз не слушам чалга,но все пак тя си има право на избор!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Струва ми се, че имаш по-голяма необходимост от това да научиш елементарните правописни правила, отколкото да си направиш хаус-прическа...
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Струва ми се, че имаш по-голяма необходимост от това да научиш елементарните правописни правила, отколкото да си направиш хаус-прическа...
    +1 и аз така мисля
    just shut your mug and read my lips..we are just kids..

Много модерно стана чалга любителите да станат хаусъри земи научи нещо за дадения стил не да си слушала комерсите които се пускат по детските дискотеки... и стила музика не трябва да е във визията трябва да се усешта с душата да ти е кеф а не само щтръкналия перчем и опаа айдее.... No comment
    CuZ ThE VoDkA`s RuNiNg oN eMptY I cAn`t StaY sObEr iF iT`s OvEr !!!

стига де,с прическата ще е "по-куул"
    we give it all.

Цитирай Първоначално написано от radito
    +1 si4ko ze da te kefi PFF :d BRAO BRAO i kfo sq i pri4eska da kaji6 slu6am house slushash ti i ako naistina slu6a6 kfo iskash da parADIRash s tfa s pricheska smeshni ste a za pricheska vse pak da ti pomognem gledai po snimki ot partyta ot tam si nabeleji pri4eski
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Да не си слушала Outwork или Gaudino, че така се запали бързо? Люляй си на чалга, не ти трябват ник'ви прически. Тия псевдо тийн истории..

Град
    СофиЯ
    Абе тия прически са хипер смешни!Всички са си направили такива.Вчера гледам най-добрия ми фр и той си направил такава!Ама мн са зле...С тия бретони момчетата са като момичета!И като си сложат тия бръмбарски цайси като мухата "Цеце" ПФъъ.
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Защо не вземеш да изтриеш излишните глупави постове на малките пубертетчета тази тема е че иска прическа а не да се обсъжда Хаус музиката
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Пффф......защо стила музика тряя да определя прическата,човек като слуша всяква музика кво да праи!?

Цитирай Първоначално написано от Anf3tamin4o
    Защо не вземеш да изтриеш излишните глупави постове на малките пубертетчета тази тема е че иска прическа а не да се обсъжда Хаус музиката
    Така си е. вие я обсъждате кфа визия има, кфа музика слуша и т.н. тя иска хаус прическа!!!

Е такава прическа, ако имаш ще си супер..

ейййй хора груби сте като обиждате така....се едно някой да ви се смее ,че слушате рок и сте си пуснали дълга коса заради това....нека момичето си избира какво да слуша....а иначе за прическата...както казаха не се влияй от музиката....просто си избери прическа ,която наи-много ти допада и която най-много ти отива.... да бъдеш хаус момиче не се състои в прическата само ....стига ти че слупап тази музика

ем попринцип фьешъните съ кефат на хауса ама са си брутални чалгари попринцип

Град
    Карнобат
    Голяма изцепка напраий,като каза че си слушала чалга
    Какво е това днешните чалгари хаусъри станаха

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си