.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Море..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven

Море..

бях на море и там мисля че правих секс.. ( не са ми ясни спомените затова мисля че...) .. беше с презерватив и т.н.

обаче ми закъснява със седмица...преди 2 седмици си правих тест..беше отрицателен...ии сега почвам да се чудя много...
    страХ МЕ е да си направя втори тест..обаче майка ми разбра и след 2 дни ще си правя...ако е положителен направо не ми се мисли (забравям за всякакво море или екскурзии с класа) .... дайте някакви съвети или предположения..

п.п. някой знае ли колко струва аборт на лице под 18 години?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Миличка, не се връзва. Помниш такава подробност, като презерватива, а не помниш дали си правила секс. Айде стига с тези глупости вече.

PS: И аз бях на Китен по същото време

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Миличка, не се връзва. Помниш такава подробност, като презерватива, а не помниш дали си правила секс. Айде стига с тези глупости вече.

PS: И аз бях на Китен по същото време
    ,

ами да.. не съм съвсем убедена..

други отговори..моля//

Супер фен Аватара на radeberger
    Значи казваш, че момчето е било с презерватив, но не си сигурна дали си правила секс. Нещо не разбирам.

Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Значи казваш, че момчето е било с презерватив, но не си сигурна дали си правила секс. Нещо не разбирам.

оф ами да, не ме болеше, нямаше кръв и прочие...затова,,,

Супер фен Аватара на radeberger
    Аха, значи това ти е бил първия път. То не е задължително да те боли и да има кръв. При факта, че не помниш, предполагам, че си била пияна. Може за това да не си усетила.

Не се панирай толкова. Първо си направи тест (там след 2 дена) и ако се окаже положителен едва тогава мисли за аборти.

Голям фен Аватара на xinfamous
    Като за начало,доста си глупава : ))))

дайте някакви съвети или предположения..
    Ми предлагам ти да пробвав със закачалка,или да те ритат малко в тумбака..мисля че ако пушиш мн и пиеш белина лапето ше згъне.Що за съвет искаш ако си бременна !?
    Can It All Be So Simple ?

Оф аре пак поредната дето не знае що е то секс, ама го прави....... Как пък една патка не седна да прочете важните теми в тоя форум....
    1во когато почне едно момиче да води полов живот (не при всички момичета) цикъла променя режима си.
    2ро колкото повече се притесняваш, толкова повече ще ти закъснее !!!!!
    3то аборта е около 100тина лева (до колкото ми е казвала гинеколожката ми), НО ако на тая възраст премахнеш първото си дете има ОГРОМЕН вариант, когато поискаш деца да нямаш....
    4то най-малко 2 седмици след "фаталния" полов акт се прави теста за бременност.......

Аз лично залагам на това, че си притеснена щото си глупава, а не щото си бременна !
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Миналия септември абортът беше 150 лв в АГ болница в София, сега не знам колко е. Чувал съм, че на черно е около 2 пъти по-скъп. Трябват и някои специфични лекарства, които също не са евтини.

Според мен авторката е прекалено панирана, да си направи 1-2 теста, после гинекологичен преглед и чак след това може да мисли за аборт.

тест може да се направи ден след като закъснее цикъла и да му се вярва ( на теста)
    Да пишеш на български с английски букви е като да пишеш с ла*на по стената, чете се, ама не е приятно!

Мега фен
    Даянче?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    И аз тук си мислих, че темата ще е как някой ще въздиша по почивката си на море колко е била яка... а то какво се оказа?

Има презерватив-няма дИца .Освен ако презерватива не е скъсан

Цитирай Първоначално написано от CTPAXX
    Има презерватив-няма дИца .Освен ако презерватива не е скъсан
    ХА,както казва тя ,че помни презера непомни секса,може пича да е бил мн тарикат,като я е видял,че е заспала и да си го свалил,и да го е мушнал така за по-голям кеф.

Да не се вкарваме в драми .. всички знаем отлично, че помниш дали си го правила с презерватив, или не, дали си правила секс, или не ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ключ по молба на автора.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си