.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 75
    Повече от фен Аватара на didenceeto

Утре не сме на училище

утре не сме на училище, а някой знаели дали днес часовете ще са намалени
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Супер фен Аватара на radeberger
    Има ли причина да са намалени

Повече от фен Аватара на didenceeto
    заради утре така ми казаха, че може да са намалени, за това питам
    И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не.
    Вафла..

Не са намалени,няма причина за това.Утре няма да учим.Т.е. на 22 септември.Ден на независимостта ли се води,глупости.Поне да бяха направили четвъртъка и петъка неучебни.

Град
    Русе
    Зависи от училището ти т.е от директора, но едва ле ще са намалени.

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Хаха в мойто даскало на Коледа ги намариха на по 35 минути пък са да ги намалят. Мечти БАТЕНЦЕ
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Учили сте на КОЛЕДА?!?! Ебаси майката.....

На 21.09.2010 учебните часове не бяха намалени
    Радвайте се, че поне почивате, защото след някоя друга година и на този ден ще учим

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    Ивагакуре
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Радвайте се, че поне почивате, защото след някоя друга година и на този ден ще учим
    Баси бруталното Иначе, не разбирам защо трябва да са намалени.. На мен ми стига, че утре няма да учим, ха ха ха ха !
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Бахти и почивния дан дет ще бъде поне за мен цял ден ще седа вкъщи и ще пrша домашни
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Уф, колко много имам да уча за четвъртък, не е истина.
    Абе знаете ли дали на праниците на града, в който живеем, се учи.

Цитирай Първоначално написано от BeezyJey
    Баси бруталното Иначе, не разбирам защо трябва да са намалени.. На мен ми стига, че утре няма да учим, ха ха ха ха !
    На мен не ми.

Град
    Плевен
    и аз ли утре няма да съм на училище

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    съжалявам ако нещо.. но не мога да се сдържа да не го напиша с големи букви:

ебах ти алчните гадове ! ! !

Не стига, че няма и седмица да сте учили, не стига, че почиваме на 22ри, ами и намалени часове искате.. ееей наглостта край няма!

Голям фен Аватара на Moderatorius
    ^ Обаче ти си некъв, ебаси човека. Все ти не изнася, като някой иска ваканции, почивки и т.н. Остави да си искат децата, ти ако си почиваш и ти е кеф да ходиш, аз НЕ ИСКАМ да ходя, защото имам хиляда входни на целите учебници, да. На целите, даже и самоподготовка да си правим. Следователно за тоя "почивен" ден, съботата и неделята трябва да прочета 6-7 учебника, аууу, наистина. По-добре да си ходим, да учим и събота, да ни сринат направо. Да не говорим, че съм задължена, както и целия клас да излизам в 10 сутринта от нас /извънкласни дейносити/, та чак в 8 вечерта да се прибирам. Дааа, в 8 се прибирам, ям, оправям се и кво по-хубаво от 9 до 2,3,4 да уча, защото, разбираш ли, на сутринта нямам време да си поуча. Ех, да. Ама кво да ги правиш, мислят си, че имам само техния свещен предмет. Пффффф

Град
    Дружба
    съжалявам, не съм аз човека, който те е вкарал в това училище, в което ви карат да изядете учебниците с кориците... ти си направил/а избора и ти си държиш последствията! Съжалявам, хора...

ей, иде събота, в петък дали ше са намалени часовете?!

'Moderatorius' склонна съм да се съглася с тебе, но учебниците за предходната година не се четат сега, когато наближават входните нива, а по време на изминалата учебна година. И аз съм, като тебе на у-ще и аз имам входни, но не мислиш ли, че за един ден няма как да изядеш учебниците? И то именно днешния.

На мнение съм, че 22.09. ВСИЧКИ у-ща в България трябва да бъдат отворени и ВСИЧКИ ученици да присъстват! Какво е това? На този ВЕЛИК ден за България, ден в който честваме годишнина от обявяването на Независимостта на България всички дечурлига да си седят у тях пред компютрите?! Какво по дяволите е това безобразие. На този ден трябва да има тържества във всяка една част от България и във всяко едно учебно заведение - детска градина, училище, университет.. И всеки един, който се смята за 'бъдещето на България' трябва да участва в тези тържества. Някога са правени манифести и какви ли още не тържества.
    Днеска приблизително 80% от 'младото' население не знае защо за Бога почиваме, ама важното е че ще спя до късно и ще си 'уча' уж, ама довечера ще излезна с приятели. Случи ми се най-шокиращото, вчера питам момиче моя връстница (17г), защо утре почиваме, а тя ми отговаря 'ми не знам, няква независимост имало' WTF??
    В темите от сорта 'коя ти е любимата държава' всеки втори пише всяка друга, но не и България! Държави, в които повечето дори не са стъпвали. Що за българи са тези малоумни същества, който живеят в страната, която ги храни (може бедно, но им ражда хляб), която ги е родила и изгледала. Що за българин ще се наречеш, ако за тебе в този ден е по-важно да седиш пред компютъра вместо да идеш в училище и да послушаш речта на учителката си по български език, да носиш българското знаме и да вървиш гордо по улиците, по които си израстнал.. Не ви разбирам спорите за това,че е по-добре да не сме на училище, а всички забравяте що за ден е днешния и какво значи за всички Вас и мене.
    Безобразие.. засрамете се. Защото това ще стане от нас, един ден когато детенцето ни попита 'мамо защо не съм на градина днеска' вие ще му кажете 'ми не знам мамо, някаква независимост е днеска.'
    А после ще обвиняваме държавата си за това. Това сме ние българите.

♫ Beautiful.. ♫

Град
    Дружба
    sad but true.. иде въпроса - що за българин ще храни сънародниците си наричайки ги.. хм... чужденци? Има разлика между българин и патриот.. приеми факта, че почти никой не зачита историята.. оскверняват се иконите на България - великите българи, помогнали да сме това, което сме сега - България! И не, не "що за българин", а що за човек би забравил корените си само с махване на ръка? Що за човек не би си мръднал пръста, защото са му по-важни приятелчетата от това да се научи на нещо.. и след това ще обвини всичко българско за неговата простотия, само за да не излезе той кривия.. сега училището виновно, после бюрото по труда, после шефа, после пенсионния фонд.. погребалното дружество.. всички са виновни! Не и ти! Нали?

'Moderatorius' склонна съм да се съглася с тебе, но учебниците за предходната година не се четат сега, когато наближават входните нива, а по време на изминалата учебна година. И аз съм, като тебе на у-ще и аз имам входни, но не мислиш ли, че за един ден няма как да изядеш учебниците? И то именно днешния.[/b]
    Извинявай, но не мисли, че не съм отваряла учебниците. Квото и да говорим, не мисля, че нормален човек би запомнил 100-200 дати по история, а за биологията да не говорим какви термини и глупости има. Не говоря да ги прочета дословно, но поне един хубав преговор, преглед ако искаш го наречи, ще е поне 5-6 часа. Говоря за ефективен преглед, а не през пръсти. За днешния ден мога, например да "изям" етиката и правото и 1/4 от историята

Голям фен Аватара на BlueKnife
    'Moderatorius' склонна съм да се съглася с тебе, но учебниците за предходната година не се четат сега, когато наближават входните нива, а по време на изминалата учебна година. И аз съм, като тебе на у-ще и аз имам входни, но не мислиш ли, че за един ден няма как да изядеш учебниците? И то именно днешния.

На мнение съм, че 22.09. ВСИЧКИ у-ща в България трябва да бъдат отворени и ВСИЧКИ ученици да присъстват! Какво е това? На този ВЕЛИК ден за България, ден в който честваме годишнина от обявяването на независимостта на България всички дечурлига да си седят у тях пред компютрите?! Какво по дяволите е това безобразие. На този ден трябва да има тържества във всяка една част от България и във всяко едно учебно заведение - детска градина, училище, университет.. И всеки един, който се смята за 'бъдещето на България' трябва да участва в тези тържества. Някога са правени манифести и какви ли още не тържества.
    Днеска приблизително 80% от 'младото' население не знае защо за Бога почиваме, ама важното е че ще спя до късно и ще си 'уча' уж, ама довечера ще излезна с приятели. Случи ми се най-шокиращото, вчера питам момиче моя връстница (17г), защо утре почиваме, а тя ми отговаря 'ми не знам, няква независимост имало' WTF??
    В темите от сорта 'коя ти е любимата държава' всеки втори пише всяка друга, но не и България! Държави, в които повечето дори не са стъпвали. Що за българи са тези малоумни същества, който живеят в страната, която ги храни (може бедно, но им ражда хляб), която ги е родила и изгледала. Що за българин ще се наречеш, ако за тебе в този ден е по-важно да седиш пред компютъра вместо да идеш в училище и да послушаш речта на учителката си по български език, да носиш българското знаме и да вървиш гордо по улиците, по които си израстнал.. Не ви разбирам спорите за това,че е по-добре да не сме на училище, а всички забравяте що за ден е днешния и какво значи за всички Вас и мене.
    Безобразие.. засрамете се. Защото това ще стане от нас, един ден когато детенцето ни попита 'мамо защо не съм на градина днеска' вие ще му кажете 'ми не знам мамо, някаква независимост е днеска.'
    А после ще обвиняваме държавата си за това. Това сме ние българите.
    Ми ти що не идеш да празнуваш, а седиш И ТИ пред компютъра и се правиш на голямата патриотка, а?
    the sky is the limit.

^Сигурно ходи по улиците, по които "е израстнала"...

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    ОМГ! Спрете се бе, патриотите. Голяма работа. Какво се разпалихте, трябвало да се учи, не знам си к'во си. Ами аре дайте тогава изобщо да няма почивни дни е така, щото преди 100 години се е учило на всеки празник. Осъзнайте се навреме Разбирам, национален празник, ама к'во почнахте да се палите, щото някой си искал намаление на часовете. Лелелеле е нямам думи АЗ, просто
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Мили дечица 'Moderatorius' и 'BlueKnife' не се правете на много отракани.
    Не празнувам, защото има толкова незачитащи нищо българско и свято, че предпочитат да си седят в къщи и дори не желаят да си пуснат националния канал да погледат малко какво се случва. Защо не празнувам, защото аз революция сама не мога да направя и колкото да се опитвам да променя нещата и да накарам директорката ми да вдигне тържество тя няма какво да направи срещу неуките и сляпите, които викат 'искаме да почивамее, искаме да почиваме, няма да дойдем утре на у-ще'. Не се настройвай срещу мене само, защото те е мързяло да си седнеш на задника 2 дена преди 15 септември и да си научиш и преговориш уроците. Не разбирам, защо цитираш изречението ми 'израснала по улиците', много зле говори за тебе наистина
    И сега вместо да ми държите сметка, защо съм пред компютъра, защото така мога да ви затворя устичките защо съм тука,че повече няма да пишете по темата, та вместо да ми се бъркате седнете и си преговорете нали това искахте? 'Moderatorius' не те виждам да си седнала 2/3 часа да си преговаряш, защото поне от 2 часа киснеш във форума

♫ Beautiful.. ♫

Град
    Дружба
    Цитирай Първоначално написано от Moderatorius
    'Moderatorius' склонна съм да се съглася с тебе, но учебниците за предходната година не се четат сега, когато наближават входните нива, а по време на изминалата учебна година. И аз съм, като тебе на у-ще и аз имам входни, но не мислиш ли, че за един ден няма как да изядеш учебниците? И то именно днешния.[/b]
    Извинявай, но не мисли, че не съм отваряла учебниците. Квото и да говорим, не мисля, че нормален човек би запомнил 100-200 дати по история, а за биологията да не говорим какви термини и глупости има. Не говоря да ги прочета дословно, но поне един хубав преговор, преглед ако искаш го наречи, ще е поне 5-6 часа. Говоря за ефективен преглед, а не през пръсти. За днешния ден мога, например да "изям" етиката и правото и 1/4 от историята
    че кой казал да ги научаваш всичките? Трябва ли задължително 6 да имаш? Ако си бележкарче, трябва, да.. пак казвам - сам/а си се набутал/а където си и никой не ти е виновен ше учиш, нямаш избор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си