Мили дечица 'Moderatorius' и 'BlueKnife' не се правете на много отракани.
Не празнувам, защото има толкова незачитащи нищо българско и свято, че предпочитат да си седят в къщи и дори не желаят да си пуснат националния канал да погледат малко какво се случва. Защо не празнувам, защото аз революция сама не мога да направя и колкото да се опитвам да променя нещата и да накарам директорката ми да вдигне тържество тя няма какво да направи срещу неуките и сляпите, които викат 'искаме да почивамее, искаме да почиваме, няма да дойдем утре на у-ще'. Не се настройвай срещу мене само, защото те е мързяло да си седнеш на задника 2 дена преди 15 септември и да си научиш и преговориш уроците. Не разбирам, защо цитираш изречението ми 'израснала по улиците', много зле говори за тебе наистина
И сега вместо да ми държите сметка, защо съм пред компютъра, защото така мога да ви затворя устичките защо съм тука,че повече няма да пишете по темата, та вместо да ми се бъркате седнете и си преговорете нали това искахте? 'Moderatorius' не те виждам да си седнала 2/3 часа да си преговаряш, защото поне от 2 часа киснеш във форума