Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Цитирай Първоначално написано от BlueKnife
Малии, аре затвори ми устичката, че ми стана интересно. Тия детски историики не ти отиват на имиджа на зряла и извисена, който се опитваш да си създадеш. И ще ме извиниш за израза, ама просто по-красноречив пример не мога да измисля - имаш типичното мислене на овца. Имам предвид оправданието ти "Не празнувам, защото има толкова незачитащи нищо българско и свято". Ти кво, от другите ли се влияеш? Нали си много по-мъдра от всички други на твоята възраст, какво им позволяш на тия нищожества да ти ограничават полето за изява? Поеми ти инициативата, бе. Покажи каква горда българка си. Малко парадоксално е в едно изречение да обясняваш какъв велик ден, а после в същото това изречение, същия този празник да го пишеш с малка буква.
На този ВЕЛИК ден за България, ден в който честваме годишнина от обявяването на независимостта на България
Тя сама не можела да направи революция, мале, мале. С желание всичко се постига. Гледай, ако искаш "V for Vendetta" да видиш как САМ ЧОВЕК ПОСТИГА РЕВОЛЮЦИЯ. И не ме разбирай погрешно. И аз си обичам родината и аз си уважавам празниците, ама то тва твойто си е чисто лицемерие. Наясно си, че ти сама никога няма да тръгнеш по улиците със знаме, ама нали разбираш, трябва да се покажеш каква патриотка си.
Радвам се, че знаеш как говорят овците, явно само с такива общуваш
Така ли викаш ще ми затвориш устичката, та да не пиша повече в темата? Ебати, на колко години си викаш?