Малии, аре затвори ми устичката, че ми стана интересно. Тия детски историики не ти отиват на имиджа на зряла и извисена, който се опитваш да си създадеш. И ще ме извиниш за израза, ама просто по-красноречив пример не мога да измисля - имаш типичното мислене на овца. Имам предвид оправданието ти "Не празнувам, защото има толкова незачитащи нищо българско и свято". Ти кво, от другите ли се влияеш? Нали си много по-мъдра от всички други на твоята възраст, какво им позволяш на тия нищожества да ти ограничават полето за изява? Поеми ти инициативата, бе. Покажи каква горда българка си. Малко парадоксално е в едно изречение да обясняваш какъв велик ден, а после в същото това изречение, същия този празник да го пишеш с малка буква.
На този ВЕЛИК ден за България, ден в който честваме годишнина от обявяването на
независимостта на България
Тя сама не можела да направи революция, мале, мале. С желание всичко се постига. Гледай, ако искаш "V for Vendetta" да видиш как САМ ЧОВЕК ПОСТИГА РЕВОЛЮЦИЯ. И не ме разбирай погрешно. И аз си обичам родината и аз си уважавам празниците, ама то тва твойто си е чисто лицемерие. Наясно си, че ти сама никога няма да тръгнеш по улиците със знаме, ама нали разбираш, трябва да се покажеш каква патриотка си.