- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Утре не сме на училище
Добра логика.Първоначално написано от ecstazy
Не си ли починахте достатъчно? Че 5 дена след училище ми се оплаквате?
Ти ПОЧИВАШ, защото именно преди тея може би 100г (реално дори не са толкова) е станало нещо. Дай след като навърша 50 години, да не чествам рожденния си ден, защото съм се родила преди далечните 50 години нали? Няма смисъл вече, то е било толкова отдавна,. По тази ваша логика не трябва да честваме нито един национален и ненационален празник.
Важното е да има 14 февруари и Халуин по-яки са.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Малии, аре затвори ми устичката, че ми стана интересно. Тия детски историики не ти отиват на имиджа на зряла и извисена, който се опитваш да си създадеш. И ще ме извиниш за израза, ама просто по-красноречив пример не мога да измисля - имаш типичното мислене на овца. Имам предвид оправданието ти "Не празнувам, защото има толкова незачитащи нищо българско и свято". Ти кво, от другите ли се влияеш? Нали си много по-мъдра от всички други на твоята възраст, какво им позволяш на тия нищожества да ти ограничават полето за изява? Поеми ти инициативата, бе. Покажи каква горда българка си. Малко парадоксално е в едно изречение да обясняваш какъв велик ден, а после в същото това изречение, същия този празник да го пишеш с малка буква.
Тя сама не можела да направи революция, мале, мале. С желание всичко се постига. Гледай, ако искаш "V for Vendetta" да видиш как САМ ЧОВЕК ПОСТИГА РЕВОЛЮЦИЯ. И не ме разбирай погрешно. И аз си обичам родината и аз си уважавам празниците, ама то тва твойто си е чисто лицемерие. Наясно си, че ти сама никога няма да тръгнеш по улиците със знаме, ама нали разбираш, трябва да се покажеш каква патриотка си.На този ВЕЛИК ден за България, ден в който честваме годишнина от обявяването на независимостта на България
the sky is the limit.
Няма да споря повече по този въпрос.
Просто наистина ми се искаше тези дни (като този) да се оценяват и празнуват. Затова писах по темата.
Но колкото повече хора се нахвърлят с/у мнението ми толкова по-ясно ми става, че българина никога няма да бъде същия човек, както преди.
Имам поводи да се гордея със страната си, нямам повод да се гордея със сънародниците си
Сега идете и преговорете Американската история или тази на любимата ви страна![]()
♫ Beautiful.. ♫
Радвам се, че знаеш как говорят овците, явно само с такива общувашПървоначално написано от BlueKnife
![]()
♫ Beautiful.. ♫
РЕАЛНО са точно 102г. Вече наистина си смешна. Сама не знаеш за празника, пък си тръгнала да се обясняваш. Осъзнай се малко.Ти ПОЧИВАШ, защото именно преди тея може би 100г (реално дори не са толкова) е станало нещо.
the sky is the limit.
Сладкишче, бе. Хвани се уточни как ще я пишеш думичката "израснала" или израсТнала. А това какво "изяждам" от науките и от колко време кисна във форума си е лично моя работа. Преди 2 часа бях в центъра. Е, вярно е, че не се разнасях със знамето на България, но не може всички да сме патриоти като теб. Безгрешница, ау. Толкова са ти фалшиви и смешни думите, че направо звучат пресилени. Поне 50% от нещата сама не ги мислиш, хах. Но да, нали трябва бъдеш "различна". Не знам знаеш ли какъв ден е днес, но поне можеше да напишеш Независимост с главна буква. Обичам си България, но обичам и да си почивам. И си го признавам, даже не ме е срам. То няма и за какво, де.
А до Tempest - хахаха, много умно, бе. Дай да изкарвам тройките и да искам да уча право. Наистина не е хубаво да си "бележкар", да. ДАААААААААААААААААААААААА , значи съм бележкарка, не искам 5, искам 6. Срам и позор.
Така ли викаш ще ми затвориш устичката, та да не пиша повече в темата? Ебати, на колко години си викаш?Първоначално написано от sladkish_14
the sky is the limit.
Абе момче спокойно, зная че са 102Първоначално написано от BlueKnife
Затова написах - 'реално дори не са толкова' ако не схващаш!
♫ Beautiful.. ♫
О милата, за правописната грешка ли ми се хвана.. ;хПървоначално написано от Moderatorius
♫ Beautiful.. ♫
Ще преговарям, която история имам да преговарям. Ми ти, българке, що си си сложила аватар на Еминем - АМЕРИКАНСКИ РАПЕР, а? Що не си сложила на някой БЪЛГАРСКИ изпълнител? На местожителство си написала Детройт, а? Нещо си противоречиме?Първоначално написано от sladkish_14
the sky is the limit.
Само леко с Еминем, ако обичате!Първоначално написано от Moderatorius
Това, че харесвам него не значи, че не обичам държавата си![]()
♫ Beautiful.. ♫
Сигурно САЩ "й е любимата държава"Първоначално написано от BlueKnife
![]()
Не си противоречаПървоначално написано от BlueKnife
И не, не САЩ ми е любимата държава. А е мечта да ида точно там и в точно този град, за да го разгледам и в това няма нищо лошо
.. По другия въпрос - ЗАЩОТО ХАРЕСВАМ ЕМИНЕМ, това не значи както вече казах, че не съм българка и не обичам държавата си! Поне ми пишете и двамата нападатели лично, че напълнихте темата
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Абе, момиче, не съм момче, бе. И хич не ми се оправдавай с тва как си била казала, че реално не били толкова. Като ще се разправяш с мене, ще използваш аргументи. Като ще използваш аргументи, ще научиш логическите закони. Един, от които гласи, че твърдението трябва да е точно, ясно и недвусмислено!Първоначално написано от sladkish_14
the sky is the limit.
Реално спорим за това 'дали днеска трябва да се почива или да се ходи на у-ще' върнете си се на темата, а не се заяждайте просто, защото няма какво друго да кажете![]()
♫ Beautiful.. ♫
Що на лично, да не продължаваш да се излагаш пред всички ли? ;DПървоначално написано от sladkish_14
the sky is the limit.
Мне, нямам нищо против да продължим тука.
Аз продължавам да си държа на моето, че днеска трябва да има тържества и трябва да сме на училище. А вие продължавате да ме критикувате за това и за това, че съм фенка на Еминем, че искам да отида до САЩ, че имам тук таме правописни грешки, че се изказвам 'двусмислено', и продължавате, и продължавате..
♫ Beautiful.. ♫
Напротив, ти пишеш в темата, защото си възмутена от това, че искаме да почиваме на 22ри септември. Ти искаш на този ден да се учи, да има тържества (в това вече нямам нищо притив) и искаш всички да сме патриоти като тебе. Е няма да стане. Ти и Темпест сте направо изумени, че искаме да почиваме на 22ри и сте като ударени от гръм, че авторката пита за намалени часове. Изкарахте ни някакви хора, мразещи родината си и нагли на всичкото отгоре. Спрете се най-сетне. Само се изложихте!Първоначално написано от sladkish_14
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Реално темата е:Първоначално написано от sladkish_14
Не се заяждам просто така, заяждам се, защото се дразня на големите патриоти, които на практика са патриоти само в нета. РЕАЛНО знаят 2 факта от Историята на България. И друго се сетих, кво направи като въпросната ти приятелка е казала, че празнуваме "някаква си независимост"? Да ти кажа ли? Изобщо няма такава приятелка. Ама нали трябва да привлечеш вниманието на читателя, който ще се възмути "О, Боже, каква глупачка" и ти контрастно на нея излизаш голямата умница.утре не сме на училище, а някой знаели дали днес часовете ще са намалени
Айде недей бъди толкова сигурна, че е очевидно кой няма какво да каже. :]защото няма какво друго да кажете
the sky is the limit.
Ти много правилно си ме разбрал/а. Но не разбрахте, че не обвинявам директно никого най-малко авторката на темата, просто изявявам мнението си. Не мисля, че някой от вас тука или извън тази тема мрази родината си. Просто изказах възмутението си от това как едва ли не свирепо всички стойте зад това, че искате днеска да почивате.Първоначално написано от ecstazy
♫ Beautiful.. ♫
'BlueKnife' както виждаш все още всички говорим и явно все още всички има както да кажеме и защитиме
Що се отнася до момичето - наистина ми се случи, ако не бе така нямаше изобщо да напиша коментара си![]()
♫ Beautiful.. ♫
А ти продължаваш да се излагаш, продължаваш да си противоречиш, продължаваш да не отговаряш на неудобните въпроси, продължаваш да се правиш на ударена като отклоняваш темата. И продължаваш, и подължаваш...Първоначално написано от sladkish_14
the sky is the limit.
Сичко ток и жица, само нещо не виждам ТВОЯТА защита.Първоначално написано от sladkish_14
the sky is the limit.