Цитирай Първоначално написано от ecstazy
Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
Няма да споря повече по този въпрос.
Просто наистина ми се искаше тези дни (като този) да се оценяват и празнуват. Затова писах по темата.
Но колкото повече хора се нахвърлят с/у мнението ми толкова по-ясно ми става, че българина никога няма да бъде същия човек, както преди.
Имам поводи да се гордея със страната си, нямам повод да се гордея със сънародниците си
Сега идете и преговорете Американската история или тази на любимата ви страна
Напротив, ти пишеш в темата, защото си възмутена от това, че искаме да почиваме на 22ри септември. Ти искаш на този ден да се учи, да има тържества (в това вече нямам нищо притив) и искаш всички да сме патриоти като тебе. Е няма да стане. Ти и Темпест сте направо изумени, че искаме да почиваме на 22ри и сте като ударени от гръм, че авторката пита за намалени часове. Изкарахте ни някакви хора, мразещи родината си и нагли на всичкото отгоре. Спрете се най-сетне. Само се изложихте!
Ти много правилно си ме разбрал/а. Но не разбрахте, че не обвинявам директно никого най-малко авторката на темата, просто изявявам мнението си. Не мисля, че някой от вас тука или извън тази тема мрази родината си. Просто изказах възмутението си от това как едва ли не свирепо всички стойте зад това, че искате днеска да почивате.