- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Гласове
усещате ли че карате момичето да се чувства откачено защото за да пусне тая тема има нещо кажете й че е нормално ( въпреки че не мисля че е )
за авторката : ако имаш някви проблеми или нещо предполагам се сещаш че може да е от съвестта или нещо такова
hi all
и на мен най-често че ме вик някой... а като питам не не сме те викалиПървоначално написано от unfetter
![]()
Ъъъъъъъ, ... неИначе днеска в даскало в най-голямата навалица ми се стори, че някой ми викаше, но то всичко живо говореше, можеше ли да се разбере изобщо кой к'во казва.
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Звукове съм чувала доста пъти у нас..напримерр гледам си филм или нещо правя в едната стая ( сама съм в нас, което ми се случва попринцип, когато съм сама ) ии ми се чува, че някой в кухнята ходи понеже имаме паркет и той се чува като скърца, но може би е БИЛО от страшните филми, които гледах и истории, които четях често. Може би е било внушение, а може би просто скърцане..![]()
For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.
Първоначално написано от king95
Същата работа.Първоначално написано от sapphire5
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
По-рано като оставах вкъщи сама постоянно ми се причуваха разни звуци и ми беше страшно. Дори и сега може да е така, но откакто взехме котката се чувствам по-безопасно .. Сякаш знам, че звуците може да са от нея но и не пропускам да видя откъде идват те.Навън също съм чувала звуци и гласове, идващи от някъде ама не мога да разбера откъде.