- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Госпожата змей.
До онзи ден всичко беше добре.Печен клас.Готини учителки.Но вчера имахме математика....Влезе 1 госпожа.Представи се,а второто й изречение беше,че ни е пощадила с входното,което трябвало да се прави 1вия часПосле каза,че дава големи домашни и много държи да се пишат.После веднага почна да изкарва деца на дъската и да ги изпитва с някви неравенства...Проблема е,че на мен математиката ми куца,а и не ми харесва и няма да си седна на д-то да уча.А нея като я гледам си мисли,че математиката е най-великият предмет на света и няма да допусне някой неин ученик да не знае нещо!!!Преди изкарвах 4 и 5ци от обща кутура,но никога не съм учил и писал домашни и няма да го правя и за в бъдеще,защото просто това не ми харесва!Та питането ми е да се готвя ли за поправителен отсега,щото просто като тая те такъв змей-нема...
Защо ще се готвиш за поправителен? Просто седни и учи, след като имаш нагласа за поправителен, явно, че за 3 - 4 можеш толкова да отделиш време. Не виждам логика да си вееш байрака сега, когато така или иначе си зает, а лятото да се ангажираш да учиш за поправки, при положение, че може да си свободен.![]()
+1Първоначално написано от DJmx
така и така ще се учи, защо не сега когато му е времето![]()
ЖЕНСК0 СЪМ
Ми на уя тогава.Първоначално написано от Greennight
Това, че не искаш да учиш и искаш да получиш оценка наготово, говори красноречиво. Не заслужаваш по никой предмет да получиш добра оценка без труд.
Каква обща култура по математика?
...
Заглавието е един път. Решил си да се правиш на тарикат и да не учиш - окей, ше си понесеш последствията. Учителката ти може да е всякаква, но в никакъв случай не ти е виновна тя, че си мързелив, пък с огромните претенции.
Като те мързи до болка ще си носиш последствията. Седни си на задника и учи. Няма да умреш, представи си.![]()
Абе аз си знам за четворка-петица и то от обща кутлтура,не щото уча,ама нали ви казах,че тая си мисли,че нейния предмет е най-великия и каза,че давала големи домашни и ако си признаеш преди да провери ти пишела забележка без домашно-но избирала 3ма от класа да си дадат домашните и ако някой нямал писала 2каАз казах,че ше ме намрази,щото никога няма да седна да пиша уравнения за домашно и така ше ме зацафари....И не се прая на тарикат ама просто не искам да уча и пиша по 5 страници домашно точно по математика.....
И аз накрая на годината ако ще на всички контролни да имам 4ки тя като ми каже ооо мойто момче,не си писал цяла година домашна работа,айде на поправителен,няма кво да направя...И преди не съм писал домашни и просто даскалите най-много да ми намалят оценката заради това от 5ца на 4ка,ама тая е некъв змей нали ви казвам....
И мармаладке тя е по-скоро тази с претенциите никой друг не пише 2ки за 1 домашно,а и имаше някъв сайт помагало.бг дето сички я псуват и питат дали няма да се пенсионира тая....
Ние си имаме такъв учител по история и ти гарантирам, че, ако мислиш, че си тръгнал да правиш революция, като не си пишеш домашните, се лъжеш. 1 час писане на задачи за домашно не е нищо друго освен подготовка за контролно. Разликата е само в това, че преди контролно ще седнеш да зубриш целия раздел, а така ще го учиш урок по урок.
Ако до сега си минавал лекичко без да се затормозяваш май си си намерил майстора![]()
![]()
. Без да учиш и да пишеш домашни ако ще и от 50 листа няма да стане. А и това за общата култура е супер тъпо
![]()
![]()
Няма начин да научиш математиката от обща култура.
Кой клас си?
8 ем нз...Просто не ме кефи някои неща ги знам от внимание в час....Но последното нещо,което искам да правя е да пиша домашни точно по математика.....![]()
По всичко друго с удоволствие,просто математиката не ме кефи ама хич,въпреки че кой ме пита и химията ми е малко по-така иначе сичко друго нямам проблеми : ))Първоначално написано от mArMaLaDkA
ти си си добре ние имаме 2
По география и по рисуване
Ми сеш се, че не сички са математици, но все ще си напишат някой път домашното, колкото да хванат 3ката поне. Сам си си го казваш - не пишеш домашни и не поглеждаш уроците. Учителката хич ама ХИЧ не ти е виновнатова, че тя си държи на предмета , даже е хубаво! Аз бих предпочела такива учители, от колкото някои които пишат 6 ей така и аз да си минавам класовете с по-малко сиво вещество от някой 3-класник. Е извинявай, ама аре напъни се малко. И аз не обожавам.. английския или географията или историята. Никой не ме пита, нали? Пиша си там к'вото е необходимо и точка. Не те кефело.. ми като не те кефи си стой на поправителните.
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
уроци
и аз имах 2ки първата година,но сега само 6ци![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
За 10 път.ЗНАМ СИ МАТЕРИАЛА ЗА 3ка ЧЕ И ЗА ПОВЕЧЕ.Проблема е,че не съм в математическа гимназия и не може тя ебаси да пише 2ка за сяко ненаписано домашно дори не вдява,че на някои хора тоя предмет не ги кефи и не им се отдава,плюс,че това не е само мое мнение,ами досега 1 хубав коментар не видях в помагало.бг.Даже хора дето са студенти на по 22 години я псуват,тоест не само "тъпите тийнове дето не знаят кво искат".
но никога не съм учил и писал домашни и няма да го правя и за в бъдеще,защото просто това не ми харесва!Кво да ти кажа... Кат не ти харесва ходи ня селоАз казах,че ше ме намрази,щото никога няма да седна да пиша уравнения за домашно и така
Освен ако не си 4-5 клас.
Тогава си оправдан.. ако ли не - ТРАГЕДИЯ
Знаеш си го ти...
Я ми кажи как ще намериш 3Д вектор едновременно перпендикулярен на вектори 3i + 5j + 8k и 6i + 3j +3k?
Ако си мислиш, че с общата култура ще минеш, голямо дърво ще изядеш. Особено в 8 клас материалът не е от най-лесните. Има бая абстрактни концепции в геометрията.
Какво ще ти стане, ако седнеш и си напишеш домашното? Ще ти изсъхнат ръцете ли?![]()
ехее да се готвиш за поправителен от сега??абе мноо се филмираш, все ще издрапаш някак. Иначе съм съгласна с госпожата ти, математиката наистина е най великия предмет.
![]()
Прави се на ужасна, за да ви уплаши. Ако класа са както теб, скоро ще вдигне ръце, спокойно.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
дали ше пишеш домашните или ше се готвиш за поправителен... дори домашните са по-малкото злоПървоначално написано от Greennight
И не зависи от това дали ти харесва или не... попаднал си на такава госпожа.. нямаш избор! Приеми го.. и госпожата ти по математика евала й правя! Щото ако не друго, поне може да те научи на математика.. ама ти не искаш (което си е лично твой проблем).. съжалявам, поправителен
![]()
такива като теб който ги мързи домашното да си напишат..госпожата им виновна![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!