Значи замаяно ми е от близо 20-25 дена.. замаиването трае 2 мин някои път е и 5 до макс 20 мин и е съвсем леко .. така друго като чуя по силен звук до ухото и ми зе замаива погледа.. от какво може да е това.. искам да отбележа че цяло лято работих в една компютърна зала с 10 компа и спах по макс 6-7 часа но не винаги ... бях пушил един път трева и се стреснах мн яко защото се филмирах и пулса ми беше сигурно 150 в минута .. от какво може да е.. дали е сериозно помогнете ми страх ме е да отида на лекър но утре сам там искам първо вие да ми кажете
т.1 и т.7
Пиши на кирилица!
krem4et0
Претоварване на очите, инфекция на вътрешното ухо , какво ли не.
И от двете съм получавала траен световъртеж.
Ходи на лекар, може вестибуларни нарушения да имаш.
Да не дава Господ!Първоначално написано от Wits
Успех, пич.
Бъди творец, но твори и простотия
Усещаш ли напрежение в едното ухо, когато получиш световъртежа?
И още един въпрос имам: Когато световъртежа трае по-дълго време (от 10 мин. до половин час, някъде), усещаш ли изтръпване в крайниците, нарушен говор и гълтане?
Първоначално написано от Uplo1d3r
не
КАК СЕ ОПРАВИПървоначално написано от Wits
Няма страшно тогава. Но все пак отиди на лекар. Ако се наложи ще ти вземат кръв и урина и ще се определи какъв е проблема. Не може просто така да получаваш свотовъртеж.Първоначално написано от silvermoon
![]()
мерсиПървоначално написано от Uplo1d3r
може ли да си внушавам
Възможно е.
Пич, това прозвуча толкова по детски откровено, че чак очарователно.Първоначално написано от silvermoon
А иначе, най-добре отиди на лекар, за толкова продължително време - малко вероятно да си внушаваш.
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
А ти защо си тъп?Първоначално написано от ToXiCtHeBeSt
Пишеш на всяка тема каквото ти падне! Без никакъв смисъл.
Ранкваш???
(\ /)
(^.^)
(> <).
приятели дали може да се умре от това?
Почнах да си лягам вместо в 3-4 в 1-2 , и намалих времето на компа. Излизане на чист въздух по-често, по-спокоен сън.Първоначално написано от silvermoon
И внушението е сериозна сила.
Ухото - антибиотик, но не мога да ти кажа какъв , не съм обърнала внимание.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първо, успокой се малко. Попитах те за симптомите на най-опасните болести, които може да доведе този чест световъртеж. Ти каза, че при теб не се проявяват.Първоначално написано от silvermoon
Най-добре кажи, какво освен световъртеж усещаш?
абсолутно нищо само леко замайване за 10-20 мин и това еПървоначално написано от Uplo1d3r
Първоначално написано от miminko
мерси много
такива душици като тебе трябва да са повече ..Първоначално написано от miminko
Най-вероятно всичко е на нервна почва.Първоначално написано от silvermoon
Можеш да посетиш клиниката по гранични състояния на 4-ти км. Вероятно страдаш от тревожно-депресивно или паническо разтройство. Уместна е терапия с т. нар. серотонинови антидепресанти, които се назначават от психиатър.
Просто друго обяснение няма, щом чувстваш само световъртеж. Искам само да ти кажа да не се притесняваш от думата "психиатър". Няма нищо срамно/страшно. Но все пак първо се консултирай с личния си лекар.
Сигурно ще се окаже някъв просташки проблем с кръвното.
Нищо ти няма, дишай дълбоко, пусни малко кислородец.
Raised to be stupid,
taught to be nothing at all.
Абе темата ти въобще не е за тук ! Кво общо има със секса? Има си подфорум за болести.. Ние не сме лекари.. Ние сме просто секс-маниаци![]()
Нещата, които не ме убиват ме правят по-силен! \/
Deep Purple
12 клас съмПървоначално написано от miminko
лятото работя в една комп зала и така а ти
днеска ми го мериха имах 140 на 80 ..Първоначално написано от henrietta