Първоначално написано от Uplo1d3r
впрочем и аз това си мислех от малък съм си такъви нали ти казвам преди си пушех трева без проблем .. но сега направих към 6 7 дръпки и просто си мислех че си заминавам... на мене ми се живее :Д
Първоначално написано от miminko
За млад човек 140 на 80 ... горната граница е голяма ... на тази възраст трябва да е 120 на 80
Чак много компетентен... справям се.Първоначално написано от miminko
Иначе, 5-ти курс студент в Медицинския Университет в София съм
![]()
Аз мился, че има лупус или автоимунно.
П.П. Майка ти не те ли е учила, че секс не се прави в места с минимална хигиена![]()
silvermoon, не слушай потребителят над мен! 100%, че дори няма идея какво представляват тези две болести. Няма си друга работа и само иска да те изплаши. Малко вероятно е да имаш Лупус. Виж, за Автоимунно заболяване не знам много, но дано да не е това. Единственото нещо което знам е, че се характеризира с хиперактивност на имунната система и разрушава тъкани и органи в организма. Към Автоимунно заболяване, спадат болести, за които се знае МНОГО, МНОГО малко. Лечение за болестта няма, единствено има лекарства, които могат да облекчат симптомите. Доста страшна болест!
Искрено се надявам да не е нещо такова... че тогава става страшно. Но, спокойно! Много е малка вероятността да е това.
Казвам ти всичко това, не за да те плаша, а за да си наясно какво представляват болестите. Пак казвам, вероятността да е едно, от тези двете заболяваниее МНОГО малка!
Първоначално написано от Uplo1d3r
братле чувстам се много добре.. само леко замайване ако ме разбираш не вярвам да е нещо сериозно но не се знае![]()
Тва няма нищо общо с тревата.И на мен ми се е случвало.Първоначално написано от silvermoon
Първоначално написано от eliyiy
\Първоначално написано от TykaSePisheNick
страх.. депресия...
дали е възможно да имам тумур
дано да не е щото тумур не се лекуваПървоначално написано от miminko
![]()
днеска не работеха утре сутринта отивам но ми казаха че е от стрес.. и по 6 часа дето сам спал.. дали може да е туморПървоначално написано от Uplo1d3r
И какво ние да седим и да се явяваме в ролята на гадатели и да се чудим и маем к'во ти е?Стига си ни занимавал с глупости,тук не е мястото,където да ти помогнем,ние не сме хората за т'ва...Не сме лекари,не сме гадатели,не сме и знахари...Вместо да си пълниш главата с филми,заради 876486-та различни мнения,по-добре отиди на лекар,който да те прегледа и да ти даде КОМПЕТЕНТНО мнение...![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Първоначално написано от PyCoKoCkA93
sam si nabivam filmite dano ne e tumorrrr molq se na gospod ;(
Не мога да разбера какво имаш под педвид "Ебах в казан" ?? каква връзка с това което си написал?
(\ /)
(^.^)
(> <).
страх и депресия само докато си под ефекта и.Като те пусне, всичко се връща по старому.
ПП:От последните ти коментари все повече си мисля, че темата е фейк.
Първоначално написано от eliyiy
Първоначално написано от TykaSePisheNick
kruvno..
на 99.9% съм сигурен, че имаш Мениеров синдром
![]()
А толкова ли е сложно да се отиде на лекар, мрънкало такова?
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...