.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Тема: Замайване

Цитирай Първоначално написано от Uplo1d3r
    Цитирай Първоначално написано от silvermoon
    приятели дали може да се умре от това?
    Първо, успокой се малко. Попитах те за симптомите на най-опасните болести, които може да доведе този чест световъртеж. Ти каза, че при теб не се проявяват.

Най-добре кажи, какво освен световъртеж усещаш?
    абсолутно нищо само леко замайване за 10-20 мин и това е
    Най-вероятно всичко е на нервна почва.

Можеш да посетиш клиниката по гранични състояния на 4-ти км. Вероятно страдаш от тревожно-депресивно или паническо разтройство. Уместна е терапия с т. нар. серотонинови антидепресанти, които се назначават от психиатър.

Просто друго обяснение няма, щом чувстваш само световъртеж. Искам само да ти кажа да не се притесняваш от думата "психиатър". Няма нищо срамно/страшно. Но все пак първо се консултирай с личния си лекар.

впрочем и аз това си мислех от малък съм си такъв и нали ти казвам преди си пушех трева без проблем .. но сега направих към 6 7 дръпки и просто си мислех че си заминавам... на мене ми се живее :Д

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Въпросът ми беше към Uplo1d3r
    Едва ли е от кръвното,почти нормално е... Абе знам,че не става да щракнеш с пръсти и да стане,но гледай да не мислиш за това,каквото е- такова,сега само да се тормозиш вместо да изгледаш един филм и да си легнеш... не си струва.

За млад човек 140 на 80 ... горната граница е голяма ... на тази възраст трябва да е 120 на 80

приятели дали може да се умре от това?
    Първо, успокой се малко. Попитах те за симптомите на най-опасните болести, които може да доведе този чест световъртеж. Ти каза, че при теб не се проявяват.

Най-добре кажи, какво освен световъртеж усещаш?
    абсолутно нищо само леко замайване за 10-20 мин и това е
    Най-вероятно всичко е на нервна почва.

Можеш да посетиш клиниката по гранични състояния на 4-ти км. Вероятно страдаш от тревожно-депресивно или паническо разтройство. Уместна е терапия с т. нар. серотонинови антидепресанти, които се назначават от психиатър.

Просто друго обяснение няма, щом чувстваш само световъртеж. Искам само да ти кажа да не се притесняваш от думата "психиатър". Няма нищо срамно/страшно. Но все пак първо се консултирай с личния си лекар.
    Извинявам се,че не е по темата, но с какво се занимаваш? Много
    компетентен изглеждаш.
    Чак много компетентен... справям се. Иначе, 5-ти курс студент в Медицинския Университет в София съм

Град
    v cherupkata si
    Аз мился, че има лупус или автоимунно .
    П.П. Майка ти не те ли е учила, че секс не се прави в места с минимална хигиена

silvermoon, не слушай потребителят над мен! 100%, че дори няма идея какво представляват тези две болести. Няма си друга работа и само иска да те изплаши. Малко вероятно е да имаш Лупус. Виж, за Автоимунно заболяване не знам много, но дано да не е това. Единственото нещо което знам е, че се характеризира с хиперактивност на имунната система и разрушава тъкани и органи в организма. Към Автоимунно заболяване, спадат болести, за които се знае МНОГО, МНОГО малко. Лечение за болестта няма, единствено има лекарства, които могат да облекчат симптомите. Доста страшна болест!

Искрено се надявам да не е нещо такова... че тогава става страшно. Но, спокойно! Много е малка вероятността да е това.

Казвам ти всичко това, не за да те плаша, а за да си наясно какво представляват болестите. Пак казвам, вероятността да е едно, от тези двете заболяваниее МНОГО малка!

silvermoon, не слушай потребителят над мен! 100%, че дори няма идея какво представляват тези две болести. Няма си друга работа и само иска да те изплаши. Малко вероятно е да имаш Лупус. Виж, за Автоимунно заболяване не знам много, но дано да не е това. Единственото нещо което знам е, че се характеризира с хиперактивност на имунната система и разрушава тъкани и органи в организма. Към Автоимунно заболяване, спадат болести, за които се знае МНОГО, МНОГО малко. Лечение за болестта няма, единствено има лекарства, които могат да облекчат симптомите. Доста страшна болест!

Искрено се надявам да не е нещо такова... че тогава става страшно. Но, спокойно! Много е малка вероятността да е това.

Казвам ти всичко това, не за да те плаша, а за да си наясно какво представляват болестите. Пак казвам, вероятността да е едно, от тези двете заболяваниее МНОГО малка!

братле чувстам се много добре.. само леко замайване ако ме разбираш не вярвам да е нещо сериозно но не се знае

впрочем и аз това си мислех от малък съм си такъв и нали ти казвам преди си пушех трева без проблем .. но сега направих към 6 7 дръпки и просто си мислех че си заминавам... на мене ми се живее :Д
    Тва няма нищо общо с тревата.И на мен ми се е случвало.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick

Тва няма нищо общо с тревата.И на мен ми се е случвало.
    \

страх.. депресия...

дали е възможно да имам тумур

дали е възможно да имам тумур
    Е,стига де... Всичко е възможно,това значи ли,че трябва да е най-страшното.Нармално е човек винаги да си мисли за най-лошото,ама ти... Успокой се бе момчел
    дано да не е щото тумур не се лекува

Какво стана, беше ли на лекар?

Какво стана, беше ли на лекар?
    днеска не работеха утре сутринта отивам но ми казаха че е от стрес.. и по 6 часа дето сам спал.. дали може да е тумор

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    И какво ние да седим и да се явяваме в ролята на гадатели и да се чудим и маем к'во ти е?Стига си ни занимавал с глупости,тук не е мястото,където да ти помогнем,ние не сме хората за т'ва...Не сме лекари,не сме гадатели,не сме и знахари...Вместо да си пълниш главата с филми,заради 876486-та различни мнения,по-добре отиди на лекар,който да те прегледа и да ти даде КОМПЕТЕНТНО мнение...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    И какво ние да седим и да се явяваме в ролята на гадатели и да се чудим и маем к'во ти е?Стига си ни занимавал с глупости,тук не е мястото,където да ти помогнем,ние не сме хората за т'ва...Не сме лекари,не сме гадатели,не сме и знахари...Вместо да си пълниш главата с филми,заради 876486-та различни мнения,по-добре отиди на лекар,който да те прегледа и да ти даде КОМПЕТЕНТНО мнение...

sam si nabivam filmite dano ne e tumorrrr molq se na gospod ;(

Град
    Varna
    Не мога да разбера какво имаш под педвид "Ебах в казан" ?? каква връзка с това което си написал?
    (\ /)
    (^.^)
    (> <).

страх и депресия само докато си под ефекта и.Като те пусне, всичко се връща по старому.

ПП:От последните ти коментари все повече си мисля, че темата е фейк.

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    страх и депресия само докато си под ефекта и.Като те пусне, всичко се връща по старому.

ПП:От последните ти коментари все повече си мисля, че темата е фейк.

kruvno..

Град
    v cherupkata si
    на 99.9% съм сигурен, че имаш Мениеров синдром

Повече от фен
    А толкова ли е сложно да се отиде на лекар, мрънкало такова?
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си