.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Планини

Планини

Всичко сварзано с планините тука
    [urlhttp://climbnsa.com/][/url]

Ами има ги.

Цитирай Първоначално написано от 73D
    Ами има ги.
    Не точно е идечта на темата
    Моята идея като ходещ и работещ там да запозная хората с планините
    като например каква екипировка да носят и така

Висооооки сини планиииниииии

Град
    София
    Едвали в тоя форум има много планинари,но както и да е

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Идеята за темата е хубава. А, който го е практикувал знае за какво иде реч. Ама щеше да е интересно да напишеш няколко реда, било то твои лични наблюдения, преживявания.

Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta
    Идеята за темата е хубава. А, който го е практикувал знае за какво иде реч. Ама щеше да е интересно да напишеш няколко реда, било то твои лични наблюдения, преживявания.
    Ами добре ще напиша

http://picasaweb.google.com/11530129...3657097/Rila2#
    ето малко снимки от последния лагер който водех на рила

anonymous546178
    Guest
    екипировката зависи от много неща, на хижа ли ще спите или ще си правите бивак, по кое време на годината, в кой район на коя планина, ще катерите ли върхове и тн. не може да се даде универсална екипировка.

Цитирай Първоначално написано от muscle
    екипировката зависи от много неща, на хижа ли ще спите или ще си правите бивак, по кое време на годината, в кой район на коя планина, ще катерите ли върхове и тн. не може да се даде универсална екипировка.
    Това го зная много добре идеята на темата е хората които нямат обит да питат

Гледам бая момичета има, има ли групи за по-големи тея биха ми харесали ако бях 2-3 годинки по-млад
    Ходил съм на "зелени лагери" във Варна като бях малък само че те бяха всеки ден лятото от сутрин до следобяд. Тези екскурзии за няколко дена ли са?

Цитирай Първоначално написано от CircleOfPain
    Гледам бая момичета има, има ли групи за по-големи тея биха ми харесали ако бях 2-3 годинки по-млад
    Ходил съм на "зелени лагери" във Варна като бях малък само че те бяха всеки ден лятото от сутрин до следобяд. Тези екскурзии за няколко дена ли са?
    Има ако искаш повече инфо или лс или на скайп trang-radio

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си