.

Виж резултатите на анкетата: Какво предпочитате да закусвате ?

Гласували
139. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Корнфлейкс

16 11,51%
  • Мюсли

23 16,55%
  • Плодове

30 21,58%
  • Сандвичи/тостери/принцеси/мекици/банички и подобни.

40 28,78%
  • Закуски от типа на "Nesvita"

5 3,60%
  • Друго

13 9,35%
  • "Активия" - закуска

12 8,63%
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 191
    Голям фен Аватара на Callisto
    Цитирай Първоначално написано от ri41
    а какво мислите за солетите момичета, здравословни или не?
    Тестените изделия никак не се връзват с понятието здравословно. Единственото полезно нещо в солетите е тази черната прегорялата част.

Ами ако съм втора смяна на даскало си правя нещо вкъщи по-здравословно, ако съм първа ям на даскалото тестените боклуци , защото се успивам и нямам време за закуска.

Като цяло ми харесват корнфлейксове и продукти от рода на Активия, но не ги ям редовно, много ми харесва на Данонино захруска , много ми е вкусно, но незнам до колко е полезно.

ri41, и аз мисля, че не са полезни без значение дали са с фибри, подправки и др.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Това несвита ми се струва много кофти, не бих го яла .. Самият факт, че се разтваря във вода или там каквото е, ме подсеща за онези сокове на прах и ми става гадно ... а и щом мерише толкова силно на ягода, значи има мнооого оцветители.. Иначе моята закуска е проста и еднаква всеки ден: кисело мляко, не гледам масленост и глупости, защото точно по-нискомаслените са по-големи боклуци... и смесвам овесени ядки със стафиди и или тиквено семе, или слънчогледово, една лъжица мед и така .. Много си ми харесва и много ме засища, не ям тесто, бял хляб, пакетирано, кроасанено, разни сандвичи, палачинки, пици и т.н. и това отлично ме устройва.. Още повече, че е много по-добре от продаваните мюслита.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Важното е да ядете сутрин повечко а какво няма значение толкова
    Аз хапвам или плодове или филиика
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    всеки ден преди даскало си хапвам едно мюсли с 3-4 варени яйца
    предпочитам мюслито пред корнфлейкса - по-здравословно е ,а и по-вкусно
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Не ти ли става малко тежко от яйцата, до колкото знам са тежка храна.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    мне , яйцата са основен източник на белтъчини и важна част от храната ми
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Град
    Плевен
    Сандвичи/тостери/принцеси/мекици/банички и подобни.:

+ яйца варени най често с кетчуп или някъв сос :P

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Рядко закусвам, но иначе предпочитам плод.

Град
    Wonderland
    моШно мазни софийски баници от Овча Купел хахаха

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    моШно мазни софийски баници от Овча Купел хахаха
    тука всичко е мошно и мазно
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Супер фен Аватара на zoreto
    всеки ден закусвам овесени ядки с кисело мляко и много рядко плод, не ми харесват рязни плодови мюслита ,защото са пълни със захар.

Аз вкъщи си закусвам винаги. Ям сандвич или каквото е останало в хладилника от вечерята. Нищо специално

Голям фен Аватара на xxYOxx
    Град
    Rs
    Ако трябва да ям здравословно бих яла мюсли с нискомаслено прясно мляко и после някой плод.

Продавам скейтборд-15лв

Мега фен Аватара на Infinity
    Всъщност не знам защо някой хора са се заблудили , че купеното мюсли е полезно. Няма такова нещо , защото е супер натъпкано със захар , съответно и мноого въглехидрати.
    А , относно солетите - не смятм , че обикновените са полезни , но аз си купувам едни пълнозърнести със сусам и мога да кажа , че със сигурност не са вредни. Освен за всичко , трябва да мислим и за стомаха си , а подобна солети / тя е дълга и дебела / действа идеално на стомаха и не предизвиква киселини , а плодовете на гладно все пак не понасят на всеки.
    To infinity and beyond.

Какви са тези солети? Може ли марка нещо..
    Аз попрницип съм наясно, че това мюсли въобще не е толкова полезно, колкото го изкарват, особено пък бъкения с кво ли не Нестле Фитнес, но на мен са ми вкусни и си ги ям от време на време. А пуешкото поле сериозно ли е полезно? Винаго съм го мислила за някакво мазно, гадно.

Мега фен Аватара на vagarious
    Одеве си купи пакетче мюсли http://prikachi.com/images/77/2525077C.jpg и ще си го хапвам.Знам, че е бъкано със захар и разни пумий, но пък овесените ядки ми се сториха тооолкова гадни, че не е истина.Никак не са ми вкусни.А относно Нестле Фитнес и другите такива - пълни боклуци.Отдавна съм се отказала от тях.Ще видим това моето какво ще излезе.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен
    Мммм аз ям или мюсли с домашно кисело мляко и захар или препечена филийка с мерудия и домат, може и ябълка, но определено не ме засища ... по едно време ядях само пълнозърнест хляб, но сега пак съм на бял, защото само аз ям пълнозърнест хляб и трайността му е едва 2 дни .. не мога да го изям при положение, че ям по 1 - 2 филийки на ден, а понякога дори и не ям ... слагах го в хладилника за по - голяма трайност, но пак не се изяжда ... давайте идейки за някои по - различни здравословни закуски

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Въобще не харесвам мюслита и тей подобни.Това на Активия-закуска ми е просто отвратително..не знам защо толкова не ги харесвам!
    Иначе гледам да закуска сандвич с пълнозърнест хляб,пуешко и краставици или домати най-често.Ям също и кроасани понякога,ноо най-обичам да ям сутрин Супите на Маги-Вкусна чаша.Обожавам гии!
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

аз искам да ви кажа на всички заблудени тука, че от мюслито не се отслабва и тва е от личен опит, може да поддържате тегло, но не и да слабеете, пълно е с мазнини от ядките и въглехидрати-дори бих казала, че това е една нездравословна закуска

Голям фен Аватара на bet3to
    Таратор

Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    ооо, аз без закуска не мога - става ми лошо гледам да ям нещо по-засищащо, че иначе после в даскало умирам - овесени ядки, овесена палачинка (ако някой иска рецептата да каже :д ) , "пържени" филийки - пълнозърнест хляб, потопен в мляко и яйце, в тиган без мазнина, правя си сладкиши с овесени трици, млечник, кус кус, елда... има бая възможности
    Не съм чувала до сега за "овесена палачинка" сподели рецептата ако може, а и ако може за сладкиша с овесени трици мерси предварително :P

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Цитирай Първоначално написано от Xriiskaa
    Не съм чувала до сега за "овесена палачинка" сподели рецептата ако може, а и ако може за сладкиша с овесени трици мерси предварително :P
    Рецептата не знам, ще трябва да чакаш момичето да ти я каже, но знам, че са мнооого вкусни и хрупкави. Мама си правеше такива преди.

Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    Цитирай Първоначално написано от ira90
    silver_moon, браво. Я дай рецептата за палачинките ... заинтригуваме !!!
    значи: 1 яйце се смесва с 125мл прясно мляко, после сместа се разделя в две купички (по 100мл в купичка) и към всяка се прибавя по 3 супени лъжици овесени трици и по щипка сода. Тефлонов тиган се намазва само, с олио, много много много малко олио, една две капки, само за намазване, и се загрява, в него се изсипва едната купичка и се "пържи" после се обръща и се "пържи" от другата стран. после и с другата купичка...аз правя по палачинка от купичка, защото немога да обръщам тънки палачинки, така стават дебелички (пак се изпичат), ако можете да ги обръщате правете по 2 палачинки от купичка може да гарнирате с банан, извара, и тн, да се използва за дюнер вместо арабско хлебче

пп.разделям в 2 купички, защото триците падат надолу и трябва да се разбърка преди да се изсипе в тигана
    пп2. слагайте триоците максимум 4-5 минути преди да "пържите", защото инче те набъбват и става доста не течно :Д

Доста изписах, но в общи лини стават за десетина минутки
    Ето рецептата за палачинките !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си