- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нашата здравословна закуска - мнения и съвети.
Ами ако съм втора смяна на даскало си правя нещо вкъщи по-здравословно, ако съм първа ям на даскалото тестените боклуци, защото се успивам и нямам време за закуска.
Като цяло ми харесват корнфлейксове и продукти от рода на Активия, но не ги ям редовно, много ми харесва на Данонино захруска, много ми е вкусно, но незнам до колко е полезно.
![]()
ri41, и аз мисля, че не са полезни без значение дали са с фибри, подправки и др.
Това несвита ми се струва много кофти, не бих го яла .. Самият факт, че се разтваря във вода или там каквото е, ме подсеща за онези сокове на прах и ми става гадно ... а и щом мерише толкова силно на ягода, значи има мнооого оцветители.. Иначе моята закуска е проста и еднаква всеки ден: кисело мляко, не гледам масленост и глупости, защото точно по-нискомаслените са по-големи боклуци... и смесвам овесени ядки със стафиди и или тиквено семе, или слънчогледово, една лъжица мед и така .. Много си ми харесва и много ме засища, не ям тесто, бял хляб, пакетирано, кроасанено, разни сандвичи, палачинки, пици и т.н. и това отлично ме устройва.. Още повече, че е много по-добре от продаваните мюслита.
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Важното е да ядете сутрин повечко а какво няма значение толкова![]()
Аз хапвам или плодове или филиика
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
всеки ден преди даскало си хапвам едно мюсли с 3-4 варени яйца
предпочитам мюслито пред корнфлейкса - по-здравословно е ,а и по-вкусно
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Не ти ли става малко тежко от яйцата, до колкото знам са тежка храна.
мне , яйцата са основен източник на белтъчини и важна част от храната ми
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Сандвичи/тостери/принцеси/мекици/банички и подобни.:
+ яйца варени най често с кетчуп или някъв сос :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Рядко закусвам, но иначе предпочитам плод.
моШно мазни софийски баници от Овча Купел хахаха
тука всичко е мошно и мазноПървоначално написано от guinessgirl
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Аз вкъщи си закусвам винаги. Ям сандвич или каквото е останало в хладилника от вечерята. Нищо специално![]()
Всъщност не знам защо някой хора са се заблудили , че купеното мюсли е полезно. Няма такова нещо , защото е супер натъпкано със захар , съответно и мноого въглехидрати.![]()
А , относно солетите - не смятм , че обикновените са полезни , но аз си купувам едни пълнозърнести със сусам и мога да кажа , че със сигурност не са вредни. Освен за всичко , трябва да мислим и за стомаха си , а подобна солети / тя е дълга и дебела / действа идеално на стомаха и не предизвиква киселини , а плодовете на гладно все пак не понасят на всеки.![]()
To infinity and beyond.
Какви са тези солети? Може ли марка нещо..
Аз попрницип съм наясно, че това мюсли въобще не е толкова полезно, колкото го изкарват, особено пък бъкения с кво ли не Нестле Фитнес, но на мен са ми вкусни и си ги ям от време на време. А пуешкото поле сериозно ли е полезно? Винаго съм го мислила за някакво мазно, гадно.
Одеве си купи пакетче мюсли http://prikachi.com/images/77/2525077C.jpg и ще си го хапвам.Знам, че е бъкано със захар и разни пумий, но пък овесените ядки ми се сториха тооолкова гадни, че не е истина.Никак не са ми вкусни.А относно Нестле Фитнес и другите такива - пълни боклуци.Отдавна съм се отказала от тях.Ще видим това моето какво ще излезе.![]()
Big or small, lies are lies!
Мммм аз ям или мюсли с домашно кисело мляко и захар или препечена филийка с мерудия и домат, може и ябълка, но определено не ме засища ... по едно време ядях само пълнозърнест хляб, но сега пак съм на бял, защото само аз ям пълнозърнест хляб и трайността му е едва 2 дни .. не мога да го изям при положение, че ям по 1 - 2 филийки на ден, а понякога дори и не ям ... слагах го в хладилника за по - голяма трайност, но пак не се изяжда ... давайте идейки за някои по - различни здравословни закуски![]()
Въобще не харесвам мюслита и тей подобни.Това на Активия-закуска ми е просто отвратително..не знам защо толкова не ги харесвам!
Иначе гледам да закуска сандвич с пълнозърнест хляб,пуешко и краставици или домати най-често.Ям също и кроасани понякога,ноо най-обичам да ям сутрин Супите на Маги-Вкусна чаша.Обожавам гии!
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
аз искам да ви кажа на всички заблудени тука, че от мюслито не се отслабва и тва е от личен опит, може да поддържате тегло, но не и да слабеете, пълно е с мазнини от ядките и въглехидрати-дори бих казала, че това е една нездравословна закуска
Не съм чувала до сега за "овесена палачинка"Първоначално написано от silver_moon
сподели рецептата ако може, а и ако може за сладкиша с овесени трици
мерси предварително :P
Рецептата не знам, ще трябва да чакаш момичето да ти я каже, но знам, че са мнооого вкусни и хрупкави.Първоначално написано от Xriiskaa
Мама си правеше такива преди.
Ето рецептата за палачинките !!!Първоначално написано от silver_moon