- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Гаден интернет ;(
Здравейте,искам да ви попитам дали няма някаква програма,с която да си сваля от скоростта на нета?Звучи тъпо,но си имам причина за този въпроспонеже играя CS в респалн сървъри и е много важно нета да ми е ок
преди нямах проблем,които играе цс ще ме разбере,какви мъки изпитвам
кажете ви,няма ли някоя програма,която да прави нещо така,че да не ми сече
отчаян съм,пак казвам много малко ще ме разберат,но дано поне 1 ме разбере и да напише нещо,дори и да бъде
-Никога няма да бъде същотото сигурно не е от скоростта,а от това,че си е бъгав на Близоо е,преди бях на бол бг и си беше ок поне цс-а
сега свалям по -бързо ама единственото ми развлечение,докато съм на компа си замина ....
Ами пусни да сваляш нещо и скоростта ти пада![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
дали?Ще пробвам ама тогава няма ли пак да сече,заради тегленето,иначе мерси,ще пробвамПървоначално написано от K_O_L_E_V
приемам идеи всякакви :0 най-лесното да си върна стария нет,ама го сменихме,че да не се дава 25 за кабеларка и 17 за нет и сега ако си пусна пак стария бол.бг и се едно същото
![]()
ми като сваляш с много пускаш нещо да теглиш с юторент и от там си реголираш торента с колко да сваля...200, 300, 600, 1к, 2к и така нататак...а немога да разбера закво ти е по-слаб нет ? що за тапак си ? те хората искат по-бърз нет тоз ми иска по бавен...за по бърз просто си оправи рейтовете на цс-а.... ---- rate 2500 --- cl_rate 5-----
аз ако знаех,какво да правя дали щях да питам,много знам аз от къде се оправят и какво е тва rateПървоначално написано от CCooLL
а тва за по-бавен нет го казвам на майпат ама както и да е,мерси и за твоето мнение
Възможно е и да губиш пакети...и затова да ти насича, а може да е от самия ЦС.
Нз.. нз просто играя,малко разбирам от това дето ми казвате за пакети и rate,просто пускам и играяиначе цс-а до унинстал и после пак инстал,понеже реших,че е от него,нямам идея мерси и на теб ама къде да ги гледам тези пакети..постоянно ми се сменят цифрите дето е с графата латенси,а преди не стигаше 60,сега до 200 :X
Start->Run->пишеш "cmd" и натискаш Enter-> след това пишеш в черния прозорец "ping abv.bg -t" и натискаш пак Enter. Ще почнат да ти излизат един дъълги редове в черния джам...изчакай да минат 15-20 броя и ако няма къси между тях значи е добре работата![]()
Reply from цифри.цифри.цифри bytes 32 time=8ms TIL 60 тва е целия ред и се повтарят много такива,като 32 тиме= на различни цифри![]()
E ако няма редове Request time out значи си е наред интернета ти![]()
Виж тук www.speedtest.net кажи ми колко ти е donwold i upload скороста кажи ми и в цс колко ти е фпс ,, проверява се като се напише net_graph 1 в конзолата после на екрана трябва да ти се появи.
Обясни ми за какво му е спийд тест като му сече CS-a? освен ако не е нещо от рода на WAP едва ли има начин да не прави 20кбс.
Според мен проблема е в кошницата ти, нещо ти бави - вируси, червеи, криви драйвери нещо такова е.
Все пак си направи тест.Иначе ето една тема за същото нещо http://www.teenproblem.net/f/viewtop...559&highlight=
амии има сега видях ;( сега каквоПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
иначе фрапса си се върти и до 60-70 горе ама като снимах...вижда се ако можеш да разбереш нещо
Ама много ли са тез Request time out. смисъл има ли 3-4 поредни така на често? Ако е 1 на 10 не е такъв проблем...Ама ако са по 2-3-4 последователни през 5-10 дълги реда ....кофти раота...значи губиш пакети и затова ти сече. Тоест проблема ти е Интернет-а. Имаш ли рутер или Switch у вас или кабелака влиза директно в компа ти?
сега като писах пак да видя през колко е и минаха 30 без да пишеПървоначално написано от GregoryHouse
иначе вчера бяха през 10 някъде
rate is 25000 ми пише,като написах рате 2500
Имам рутерПървоначално написано от Rza
Ами не е нормално да ти дава Request time out изобщо. Просто не трябва да фигурираТоест проблема мога да гарантирам, че е или във рутера или във интернет-а ти.
Влез пак в оня прозорец черния и този път напиши:
ping 192.168.1.1 -t -l 60000
ако ти дава Request time out проблема може и да е в кабела до рутер-а или в самиш рутер...
Ако си е наред всичко деме дългите редове с цифри напиши:
ping abv.bg -t -l 60000 и изчакай да минат 20тина реда и постни 1 снимка тук, че така без визуално да го виждам ми е зор пък ти не си много в час![]()
Първоначално написано от GregoryHouse
това и аз вече разбирам че не е добре
Не, просто си помислих, че рутера ти е с дифолтни IP-та![]()
Ама явно не. Пробвай долното което ти казах. Заеби това, че има да ти обяснявам много как да го направиш и смисъл нема много
Направи един скрийн към абв. Дето съм ти написал по доло как.
каквото и да пиша от това дето си ми дал се ми пише Request timed out,нз ше фърля тая кошара
Не е от кошаратаОт нета е.
Пиши ping abv.bg -t -l 40000
ако пак ти дава Request time out намали на 20000
вече ако и 20000 не минават....мноо зле работата. Интернета или много съква или рутера права разни чалъми.
И баща ми има същия проблем Интернет на Blizoo обаче той играе Call of Duty 2 понякога, особено вечер, лага е нереален. Същата работа е и с клипчета в youtube (5 мин клипче го зарежда 10 мин...) и т.н . Просто явно самата мрежа се претоварва... Не знам дали и при теб това е проблема, според мен самия доставчик не струва.