.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Въпрос за едно момиче

Здравейте има едно момиче от новия ми клас .Мн я харесвам заглеждам я по време на 4ас и понякой път и тя ме гледа.Обаче тя си има гадже.Незнам как да я заговоря дори незнам как да се запознаем. Тя е много красива и мн я харр постоянно мисля за нея не ми излиза от главата плсс хелп!

Мега фен Аватара на ameli
    Недей да тръгваш с някой от твоя клас, съвет. Ще сте заедно 4-5 години, как ще се търпите ако се скарате? Любувай и се отдалеко
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    как да я забравя като съм влюбен в нея

Ами препоръчвам ти лека по лека да почнеш да я заговаряш. Да се опознаете, като приятели. Може пък да те хареса. А има и 2ри вариянт: като я опознаеш да не я харесаш. Така че не прибързвай. Казвам ти го като момиче
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"
    If you ain't first, you're last!

по добре да не пробвам а да бъдем просто фр няма смис защото с гаджето и виждам че мн се обичат ;(

Ей, недей така да се отказваш
    Винаги има надежда, а и какво като има гадже?! Все някога ще скъсат, но това не означава, че задължително тя ще те хареса. Бъдете приятели, може пък да се сближите повече и тогава, ако все още имаш чувства към нея, можеш да и признаеш
    А на колко и от къде си??
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"
    If you ain't first, you're last!

Заговори я, запознайте се ако все още не сте, поискай и скайп или нещо подобно и и намекни, че я харесваш .. Не знам

http://vbox7.com/play:d76d4a57 <-- *Новата песен на Baja* <3

ем аз съм на 14 и съм от берковица

Фен
    Град
    Костинброд
    Толко ли те е срам да оридеш при нея и да се запознаете.?! За Бога от един клас сте и те е срам да се запознаете.. тя е нова и 100% чака хората да отидат при нея.. тя сигурно си мисли че ако отиде при някой да си говорят ще е досадно.. но иска хората да отиват при нея.. просто отиди про нея и се запознаите : )
    BREAK DANCE (H) BEATBOX (H) GRAFFITI (H)

едно ще ти кажа АТАКА

Да бе, влюбен бил Все едно.. Та, запознайте се дее.. Нищо лошо няма в това.. Пък ако те хареса, ще скъса с нейния. Иначе си търси друга

е да смис днес я заговорих в даскалото но не беше кой знае какво.

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от snaypera
    е да смис днес я заговорих в даскалото но не беше кой знае какво.
    Разкажи какво стана де

П.С. Ако ти е неудобно да говориш с нея можеш по скайп. Искай и го или застани пред класа с лист и кажи, на всички да си напишат скайповете включително и на нея... така или иначе могат да ти потрябват на останалите да ги питаш нещо. Пък и така няма да се осъмни. После лека полека ... можеш да я питаш примерно "ей знаеш ли какво ни е домашното по ..." а после уш случайно започни да си пишеш от време на време с нея ,и така докато престане да те бъде срам.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на Me4encety
    абе хора вие в ред ли сте скайпа разваля нещата отиваш при нея се пак е нова ей ти ена причина що я заговаряш питаш я някфи глупости там примерно коя зодиа си къде си учила преди любим певец и някфи такива

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от Me4encety
    абе хора вие в ред ли сте скайпа разваля нещата отиваш при нея се пак е нова ей ти ена причина що я заговаряш питаш я някфи глупости там примерно коя зодиа си къде си учила преди любим певец и някфи такива
    Скайпа отпуска хората... по принцип той не е за обясняване в любов и съм съгласна с теб, но момчето е притеснително. Нали трябва по някакъв начин да я заговори... става като за начало.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си