- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гадене при хранене...
Така...попринцип изпитвам глад,но щом хапна дори и малко и започва да ми се повръща.
Сега например бях гладна,корема ме болеше от глад,но щом хапнах 2 парчета домат и ми се догади.
Това нормално ли е?![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
Не мисля.![]()
Изгради си здравословен режим на хранене;мн е важно да се храниш редовно.Не чакай корема да те заболи от глад и тогава да ядеш...
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
храня се редовно...поне се опитвам,но немога-като тръгна да ям ми се гадиПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
ако има някакво значение-момиче,на 15 съм,висока съм 1.66 и тежа 46кг
Не ми се струва никак нормално.
Върви на лекар.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Да нямаш гастрит?
Най-добре отиди на лекар.Успех.![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Възножно е.Не знам точно дали е така но гастрит не беше ли да имаш болки в стомаха...получава се при гладуване,на стените на стомаха май се образуваха корички или се получаваше рана.Първоначално написано от ImmortalSportFreak
А дали гаденето е признак за Гастрит не зная.
(\ /)
(^.^)
(> <).
И на мен ми се гадеше преди. Изчаках малко време без да ям неща като чипсове и т.н. и ми се оправи.Иначе ако си имала проблеми преди отиди задължително на лекар!
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
ами мисля че е възможно...днес много ме болеше ниско долу,в ляво...Първоначално написано от ImmortalSportFreak
а и попринцип съм слаба,само корема ми е издут![]()