- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте направили на мое място?
Здравейте!
Искам да Ви попитам, какво бихте направили на мое място.От известно време харесвам едно момче.Не бях сигурна дали имам чувства към него преди ваканцията, но щом го видях отново ми стана ясно.
Та ето го и проблема (ако може да се нарече проблем):
той е женкар и до сега е наранявал много силно, но не мен.. Определено не искам да ме изпарзаля и да стана за смях!
Отделно не знам дали ме харесва смисъл проявява интерес, но няма потвърждения. Прави неща, които рядко прави с други, да не кажа никога..
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Ако не се изгориш на свещта никога няма да повярваш на хората, които ти казват че пари. Въпрос на време ще е да го изпиташ на собствен гръб.
Иначе.. пожарникарите не се страхуват от огъня
Какво ще направим ние, няма значение. Защото ти нямаш нашия начин на мислене. И каквото и да направиш, копирайки някой ще изглежда в най-хубавия случай смешно.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не, теб няма да те изпързаля, защото си специална (сарказъм).
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
била съм с женкар,аз му разбих сърцето,не той на мен,но няма смисъл да се захва6аш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ти сигурно имаш голям житейски опит на 14-15 години?Първоначално написано от soul1199
НЕ се занимавай с глупости...Какви сте такива мазохисти бе хора?Знаете,че е най-неподходящият за вас и + това дори не знаете дали ви харесва и потъвате в размисли и страсти..!Струва ли си да хабиш време,чувста и нерви за човек,който ще те изпозлва като носна кърпа и ще те захвърли?Отговори си сама на този въпрос и ще си наясно за к'во иде реч...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Съветът ми е да не мислиш толкова много,а да действаш,дори да боли после.
първо съм на 16,второ:някакъв проблем ли имаш,че се заяждаш?и трето:просто споделих с авторката,не виждам,за6о се месишПървоначално написано от SemperFidelis
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от valdesbg
Съгласна![]()
Хора много , Човеци малко !
Голям женкар ще да е бил значиПървоначално написано от soul1199
Сигурно и задръжки е нямал
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Давай, ама после да не ревеш само .
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666