.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Границите на досаждането.

Здравейте!
    Представете си, че сте се запознали с някой и сте го харесали ужасно много. Искате да го опознаете по-добре, да станете приятели.
    Добре, но докато се мъчите да го направите, как определяте границите на това кога досаждате и кога трябва да продължите с опитите да го заговорите?
    Какви са знаците, които другия човек ни дава, че трябва да се откажем от идеята за сприятеляване?
    Мерси предварително за отговорите.

Голям фен Аватара на notlike
    Хаха, за всеки са различни. Някои обичат много внимание да им се отделя, други са на обратния полюс. Примерно на мен ми е много неприятно, когато почнат преследвания и т.н. А отстрани изглежда още по-смешно (повярвай ми, знам го от опит). Трябва оставиш и свобода на човека, а не да го притискаш в кьошето..
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Все едно да попиташ "Какви са границите на държавите в космоса?" Никoй не може да ти даде на 100% точен отговор,който да действа при почти всеки...Ти сама трябва да имаш усет за тези неща...Ако примерно му пишеш всеки ден в скайп,фейсбук и той не ти отговаря или ти пише по 1-2 думи значи досаждаш...Но и да пишеш всеки ден пръв на един човек също е досадно...Изчакай и той да те потърси или да те заговори,да се обади,да пише смс и така...Всичко трябва да е с мярка

ПС:За тези,които ги интересува каква е границата на държавите в космоса...
    Попринцип външните и вътрешните граници на космическото пространство не са определени с договор.В общия случаи те са около 100-110 км от повърхността на Земята...
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    ..Ако примерно му пишеш всеки ден в скайп,фейсбук и той не ти отговаря или ти пише по 1-2 думи значи досаждаш...Но и да пишеш всеки ден пръв на един човек също е досадно...Изчакай и той да те потърси или да те заговори,да се обади,да пише смс и така...Всичко трябва да е с мярка
    Ии аз по-принцип съм на това мнение \/
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    ..Ако примерно му пишеш всеки ден в скайп,фейсбук и той не ти отговаря или ти пише по 1-2 думи значи досаждаш...Но и да пишеш всеки ден пръв на един човек също е досадно...Изчакай и той да те потърси или да те заговори,да се обади,да пише смс и така...Всичко трябва да е с мярка
    Ии аз по-принцип съм на това мнение \/

3 сме вече.
    Хора много , Човеци малко !

Мега фен
    Град
    <3
    На мен някой като ми досажда отговарям на всичко с "Да" "добре" "не" "точно така" "ахм" и не се правя,че го слушам както обикновено,а изобщо си гледам в някоя друга посока...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не ми се мисли особено много.. Ето ти едно клише, което може да послужи за отговор на 90% от темите във форума:

"Ти си знаеш най-добре. Зависи от човека."

Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Граници няма. На мен ако ми е приятно това внимание ще искам да го получавам непрекъснато. В противен случай просто ще й кажа да спре.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Като си спомня на сегашния как му досадах..
    То , детето, си седи в междучасието, опитва се да спи ... Аз почвам да го ръгам, той тикове получи от мен първо.
    В скайп имаше денонощен флууд от мен.
    На врата му киснах 10 минути докато склони глава да го целуна - (1.56см на 1.85 не е лесно, честно ).

Ама аз знаех, че ме харесва, защото все се притесняваше от мен.
    Пък и със заклетите геймъри, които никога не са искали да си имат гадже - така се прави

Иначе, при всички други случаи - чакам да ме потърсят. Не обичам да нахалствам, въпреки горното ^

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^Горкото момче, отровила си му живота.

границите са само физически,
    а игричките между хората - гнусни;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си