.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

едно въпросче ;dd

Аз съм с руса коса и кафеви очи, винаги съм си мразил очите, защото майка ми е със зелени, баща ми със сини а аз с кафеви Повечето казват, че руса коса и кафеви очи е яка комбинация, но мен не ме кефи. Явно съм нямал късмет. Сега се чудя дали да не си слагам сини лещи. Майка ми каза, че не е препоръчително на моята възраст (15 години) да съм с лещи. Вие какво ще кажете? Главният ми въпрос е дали с лещи окото изглежда реално или не

ЛИчно мене ме кефи тази комбинация ... нз защо си решила лещи да слагаш?! а дали изглежда реално зависи кой цвят и нюанс ще избереш.ако избереш мн тъмно синьно ест че няма да изг естествено
    . моят съвет е да не си слагаш лещи (защото трябва да ги подменяш на 3 месеца ) <--- ама не съм сиг

А знаеш ли, че попринцип лещите се слагат като имаш проблеми с очите?? Тоест са нещо като заместител на очилата...Имаш ли проблем, че да слагаш?? Явно не, ако това е проблема, че не си харесваш цвета на очите, по-добре недей
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"
    If you ain't first, you're last!

Цитирай Първоначално написано от MotherfuckinFreak
    А знаеш ли, че попринцип лещите се слагат като имаш проблеми с очите?? Тоест са нещо като заместител на очилата...Имаш ли проблем, че да слагаш?? Явно не, ако това е проблема, че не си харесваш цвета на очите, по-добре недей
    + можеш да си повредиш сериозно очите

Да, наистина!
    Skate or Die
    Ride and Fly
    Fuck Your haters
    Long live skaters..

"Never say Never"
    If you ain't first, you're last!

Супер фен Аватара на AutomatiC
    ама жена, не ти трябват никакви лещи!! кафевите очи Rlzzz...
    http://www.panoramio.com/user/598821
    it's all a theatre and i'm never myself..

Re: едно въпросче ;dd

Цитирай Първоначално написано от fr0zenboy
    Аз съм с руса коса и кафеви очи, винаги съм си мразил очите, защото майка ми е със зелени, баща ми със сини а аз с кафеви Повечето казват, че руса коса и кафеви очи е яка комбинация, но мен не ме кефи. Явно съм нямал късмет. Сега се чудя дали да не си слагам сини лещи. Майка ми каза, че не е препоръчително на моята възраст (15 години) да съм с лещи. Вие какво ще кажете? Главният ми въпрос е дали с лещи окото изглежда реално или не
    окото изглежда реално споко.....ама все пак изчакай до 16

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    реално си изглежда

Мега фен
    Аз нося лещи от 2 години може би.Окото изглежда реално, НО все едно сълзи.Слънцето се отразява по малко по-специфичен начин и почти всеки може да разбере, че си с лещи.
    Не знам ти какво мислиш, но на мен отначалото ми беше адски гадно да ги слагам и махам и не мисля, че за едната газария трябва да си го причиняваш.

Който каза, че от лещите може да се повредят очите, има нужда да се пообразова малко за да не се излага.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    До колкото знам не е много добре да се носят лещи на тийнейджърска възраст. Причината е че окото все още се развива и може да му стане нещо от лещата.
    А за това дали изглежда естествено: Както казаха преди мен- на слънце се вижда(ако пече де ), но ако те познават и са те виждали преди това с кафеви очи е нормално да разберат, че си с лещи.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си