- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- едно въпросче ;dd
Аз съм с руса коса и кафеви очи, винаги съм си мразил очите, защото майка ми е със зелени, баща ми със сини а аз с кафевиПовечето казват, че руса коса и кафеви очи е яка комбинация, но мен не ме кефи. Явно съм нямал късмет. Сега се чудя дали да не си слагам сини лещи. Майка ми каза, че не е препоръчително на моята възраст (15 години) да съм с лещи. Вие какво ще кажете? Главният ми въпрос е дали с лещи окото изглежда реално или не
![]()
ЛИчно мене ме кефи тази комбинация... нз защо си решила лещи да слагаш?! а дали изглежда реално зависи кой цвят и нюанс ще избереш.ако избереш мн тъмно синьно ест че няма да изг естествено
. моят съвет е да не си слагаш лещи (защото трябва да ги подменяш на 3 месеца
) <--- ама не съм сиг
А знаеш ли, че попринцип лещите се слагат като имаш проблеми с очите?? Тоест са нещо като заместител на очилата...Имаш ли проблем, че да слагаш?? Явно не, ако това е проблема, че не си харесваш цвета на очите, по-добре недей![]()
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
If you ain't first, you're last!
+ можеш да си повредиш сериозно очитеПървоначално написано от MotherfuckinFreak
Да, наистина!
Skate or Die
Ride and Fly
Fuck Your haters
Long live skaters..![]()
"Never say Never"
If you ain't first, you're last!
ама жена, не ти трябват никакви лещи!! кафевите очи Rlzzz...
http://www.panoramio.com/user/598821
it's all a theatre and i'm never myself..
Аз нося лещи от 2 години може би.Окото изглежда реално, НО все едно сълзи.Слънцето се отразява по малко по-специфичен начин и почти всеки може да разбере, че си с лещи.
Не знам ти какво мислиш, но на мен отначалото ми беше адски гадно да ги слагам и махам и не мисля, че за едната газария трябва да си го причиняваш.
Който каза, че от лещите може да се повредят очите, има нужда да се пообразова малко за да не се излага.
До колкото знам не е много добре да се носят лещи на тийнейджърска възраст. Причината е че окото все още се развива и може да му стане нещо от лещата.
А за това дали изглежда естествено: Както казаха преди мен- на слънце се вижда(ако пече де ), но ако те познават и са те виждали преди това с кафеви очи е нормално да разберат, че си с лещи.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't