- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някое друго мнение/съвет.. (:
Здравейте, има едно момиче което много харесвам.., та така с нея де "зарибявахме" няколко месеца, и всичко беше супер, казах и, че я обичам, тя ми отговори с същото, но не тръгнахме защото скоро ( педи седмица ) беше скъсала с вече бившото си гадже, така след това си продължихме всичко, пак си беше всичко яко, само че, аз не издържах и и "предложих", но тя тактично ми отказа, защото искаше време, от тогава аз вече много се съмнявах в чуствата й.., затова, се консултирах с нейна приятелка, всъщност две..идвете ме убеждавах, че тя наистина ме обича, и тя самата ми го казва, но аз не знам, в такъв случей защо ми отказва и не иска да ходим..
Защото сигурно е някоя 13-14-15 годиша.Защото е момиче и не знае какво искаМоят съвет - зарибявай се с някоя друга и виж как ще реагира тя.И от там нататака си прави изводите
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Отговорът се състои във въпроса ти... просто има нужда от време, не мисля че те лъже.
I'm yours.
Тя те обича?И ти я обичаш?Май сам не си вярваш...![]()
Вие май почнахте да използвате тези думички за "Здравей" и за проветряване на устата...А щом не иска да тръгне с теб веднага НЕ те "обича"Само те харесва,но и трябва време преди да започне нова връзка...Изчакай я,докато е готова и моля те СПРИ ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАШ,ЧЕ СЕ "ОБИЧАТЕ" !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Не е задължително да си предлагате официално или да късате официално... леко е излишно тванещата или вървят или не вървят.. Излизайте си и всичко ще стане от само себе си. Тя ако не се държи с други момчета както с теб, значи един вид ходите и няма кво да се съмняваш в чувствата й...
Не знае какво иска и какво прави.
Казваш,че сте се "зарибявали",но по това време тя е имала приятел.Това не говори да има чувства нито към теб,нито към приятеля й.
ЪП, плс още мнения!![]()
Много вярно казано.Ама как го казвате това "обичам те" на всеки?!Струва ми се,че вече сте забравили значението на тези думи.Трагично е просто положението...Първоначално написано от sasha_90
Everything changes, but beauty remains ...
Така е.. в днешни дни "ОБичам те " стана като " Здравей" .. по темата и аз мисля, че и трябва малко времеУспех.
Пуу, не мога да разбера закво всички си играят на развален телефон - тая ми каза тва, оная онова..![]()
Ми питай я..И бтв не те обича, нито ти нея.. не ставайте смешни![]()
As long as Im laughing with you,Im thinkin' that all that still matters is love ever after,After the life we've been through,Cause I know there's no life after you.![]()
Always in my heart
хо-хо-хо...объркана работа!
и тия консултации е добре да спрат,че замесят ли се още хора ще стане още по-смешно![]()
ми ето един съвет - щом толко държиш да сте гаджета,казваш й и такам!![]()
клишетааа,клишета,клишета.. ....
Винаги съм се чудела защо чувам критики само зад гърба си и сега го осъзнах...тях не ги беше страх от това да не ме наранят,обидят или натъжат,страха бе породен от това че ако го кажат директно на мен...ЩЯХ ДА ГИ СРИНА!