- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Паникааа !!
Втора АЕГ '' Томас Джеферсън '' минималния бал е 32..Първоначално написано от nerealnasmart
Напоследък се зачудих за 33-та ЕГ ''Света София'' то ми е като че ли повече по възможностите ,там бала не е толкова висок мисля ,че беше 27 или 28 ..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Авторке, точно там ти е грешката - че постоянно го мислиш и то все по кофти начин. Гледай малко по-оптимистично и положително на нещата. Имай малко вяра в себе си. Ако си дадеш добра воля и положиш усилия няма начин да не успееш. Просто всичко е на психическа основа, а както казаха и преди мен - притеснението ще ти изиграе много лоша шега. Аз съм имала случаи, в които съм била подготвена перфектно, но заради това същото притеснения съм показвала едва минимално знания... Трябва да се успокоиш и да мислиш позитивно. Седни, учи, старай се и няма начин да не пожънеш успех. А и наистина щом сега се стряскаш толкова, като станеш 12-ти клас не ми се мисли как ще оцелеешАз завърших преди 2 години и ми беше адски трудно, защото ходех на уроци по 2 предмета, 2 пъти в седмицата, отделно и на училище, отделно се готвех и сама вкъщи и + всичко това обикалях и като луда да си търся рокля и да си уреждам нещата за бала... НО въпреки всичко се справих и успях да влезна в хубав университет
Така че по-спокойно го карай, организирай си правилно нещата, дай си воля и всичко ще е ок.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не влизай там.Тва е много пропаднало и наркоманско училище!Първоначално написано от BaffaLsc
не знам как имате нерви за такива теми..
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Уфф бее стига се филмира !! Сей ноче ще мреш..![]()
И бтв не мисля, че даскало с минимален бал 27-28 е добро даскало, за каквото казваш, че се бориш, ама както и да е.. ти решаваш.. късмет!
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
Споко бе лапе!!! Дишай, дишай (ама и издишай)![]()
Учи си системно, отделяй си време за спорт, почивка... накрая 1 месец по-стабилен преговор и си готова. Има къе къде по-страшни изпити....не се панирайА и не,че нещо, ама матурите ви са егати кефа
по-айляк са от задачи+ тема по лит...
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Така ли ?Първоначално написано от Greennight
![]()
Има си тема за седмокласници...вземи и се стегни накрая наистина може да ти стане нещо...![]()
заглавието цепи![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от BaffaLsc
Първо разбери какво е у-щето, в което искаш да учиш и да тези у-ща не са хубави. Цели се по-нагоре.![]()
Което и училище да си избера все има някой ,който казва ,че не било хубаво и не знам си какво ! Писна ми да търся нон стоп ,спряла съм се вече на 2-3 езикови и това е .. ясно е ,че искам да уча английски предполагам![]()
Да познато чувство. И аз бях на твоето място някои ми казваха, че първа АЕГ е супер други, че е пълна с наркомани и др. неща за другото у-ще пък ми казваха ха к`во е тва 32. Накрая избрах едно страхотно у-ще и въобще не се двуомя, че съм в него. :PПървоначално написано от BaffaLsc
Винаги ще има някой ,който да казва ,че е пълно с наркомани ,че не струвало ... не знам може и да са прави ,но аз имам една съседка ,която е завършила 33-та и знае много добре английски ,че дори работи в Англия ,но това няма значениеПървоначално написано от nerealnasmart
Благодаря ,че отделихте от времето си ,но аз наистина съм в пристъп на паника
Ще се успокоявам и ще следвам съветите ви !
![]()
![]()
Сякаш слушам себе си преди една година.Бях се панирала по същия начин, но всичко мина добре и сега съм приета там където исках.Учи си сериозно още от началото на годината.Решавай много тестове и ходи на уроци и ще се справиш перфектно.
Ще се справиш.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Благодаря ,че вярвате в моите умения.След темата за домашното по български
![]()
Няма смисъл да се притесняваш то и аз съм като теб, ама като се замисля, ако си уча постоянно всичко ще е наред (малко трудно ще стане ама)Успех
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Мерси и на тебПървоначално написано от TVDQueen
![]()
Апф , всички вие ме успокоихте до някаква степен ,но си има моменти дето направо ми идва да цивна като си представя ,че ще се изложаПървоначално написано от ver0nika_
![]()
Ся яко ли ти е като ти обърнахме толкова много внимание![]()
Хах , ми то темата не е с такава целПървоначално написано от EsteticLoff
![]()
А да вярно - целта беше всички да пишат - Оле споко, ще се справиш .. вярваме в теб ... оууПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
Запази мнението за себе си !!!!Първоначално написано от EsteticLoff
![]()
Пфхаха тва някой като ми го каже, ми става много смешноПървоначално написано от BaffaLsc
![]()